QUOTE(gitulia @ 2009 09 30, 10:10)
Mamos, kurios jau turit Maritas, gal galit pasakyti kaip ten su medziagu nuemimu skalbimu, ar pilnai nusirengia vezimas?
labai patiko sl-03 spalvyte (beveik baltas visai), tik va abejoju kaip su juo butu kai apsiciupinetu ar nusiteptu kilnojant i masina?
mes turim tokia pat spalvyte ir naudojam jau beveik 3 menesiukus

ka galiu pasakyt, kad vezimas tikrai labai patinka, nors pradzioj ir buvau supykus ant jo

cype, vyras tepe kelis kart ir dabar liovesi, vel rieda kaip naujas
si spalvyte ne velvetas, o skaitosi kaip dzinsine - na me gyvenam nuosavam name tai kaip ir tampyt labai nereikia, svarut svarutelis yra, tik va i bagazine kai dedam tai jau reik pasaugot nuo ratu

siaip sia spalvyte tikrai neatsidziaugiu ir atrodo ji gana prabangiai

kiek sutikau savo miestelyje zmoniu tai visi sako koks grazus vezimas
QUOTE(gitulia @ 2009 10 06, 17:56)
Siurbelyte, man irgi tie sviesus graziausi

Taviskis su odiniais sonais, tai reikalui esant galima pavalyti, o as buvau nusiziurejusi visa sviesu ne odini, greiciausiai butu visas tas smelinis velvetas, kaip pas tave likusio dalys. Bet kai apziurejau, kad to vezimo sviesiu sonu neisplauciau, nes issiima tik lopsio vidus, tai issigandau savo pasirinkimo
o be to gi nebutina viso plaut, jei issiteps kur tai gi galima pavalyt su kokia priemone ir viskas
QUOTE(Siurbelyte @ 2009 10 07, 17:17)
Labai grazus...
Cia kazkuri temos pradzioje minejo, kad stabdziai uzsikerta. Man irgi taip buvo. Reikia parasciausiai truputi vezima pajudinti pirmyn atgal ir stabdziai uzsispaudzia. Vyras pamoke
mums ir uzsikerta, bet ir as taip darau
be to, dar apie si vezima

labai patinka kai vaikeli isvezu i kiema miegot ir buna didelis vejas tai jis ji linguoja ir nereik supt