Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(pusele33 @ 2009 08 24, 11:40)
Sveikos  4u.gif
Kazkada esu rasiusi apie si vezimaiti, kai tik pradejau naudotis... Dabar naudojames jau 5 men, tai galiu ir daugiau ka pasakyti  ax.gif  Siaip nieko blogo negaliu pasakyti, labai fainas erdvus, mano mazius tai miega ir miega vezime  thumbup.gif  Labai gerai, kad supasi, nezinau kaip issiverstume be supimo  ax.gif  Buvom prie juros, tai ir per smeli vaziuoja, aisku reikia biski pavargt, bet bent jau nereikia nest kaip kiti maciau daro  ax.gif  Nu zodziu, man jis idealus, o vaikui dar idealesnis  drinks_cheers.gif
Laukiu, kada persesim i sportine dali  ax.gif  Veliau dar parasysiu kaip sekasi  mirksiukas.gif
Jo, pas mus irgi biski uzsikirtineja  doh.gif  Bet cia del to, kad per smeli vazinejam ar su smeliuotais batais bandau uzspausti...  blush2.gif  Manau biski praplovus ir sutepus, viskas butu ciki  thumbup.gif
drinks_cheers.gif  Musu toks pat  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ar naudojat (naudojot) autokedute? kaip tie ratai- ar jie tikrai ziauriai sunkus, jeigu issikelti ir isikelti i masina? mane tai sitas labai stabdo...
Atsakyti
Gal kam teko keliaut su Roan Marita lėktuvu? T.y. su sportinuku. Man įdomu ar priima į lėktuvą su juo, ar telpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 01 rugsėjo 2009 - 08:54
mamytes, patarkite prasau. Kokiu ismatavimu pledukas-kalryte labiausiai tiktu i Maritos lopsi? as mastau apie 80x60cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunny~ @ 2009 09 11, 15:00)
mamytes, patarkite prasau. Kokiu ismatavimu pledukas-kalryte labiausiai tiktu i Maritos lopsi? as mastau apie 80x60cm g.gif

Žiūrint, kuriuo metų laiku jo reiks. Žiemos metu mes naudojom didelį vilnonį ir padarydavom iš jo kažką panašaus į vokelį.
80x60 kaip suprantu, tik užklojimui būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 09 11, 16:20)
Žiūrint, kuriuo metų laiku jo reiks. Žiemos metu mes naudojom didelį vilnonį ir padarydavom iš jo kažką panašaus į vokelį.
80x60 kaip suprantu, tik užklojimui būtų  g.gif

Na gimti turetu lapkricio gale, tai jau nuo ziemos pradesim, bet dar ir i kailini vokeli desiu ji, o kai atsils orai ,tai tuomet ploniau rengsiu jau. Tai ta kaldryte butu tokia, kad tiesiog vaikas ant vokelio ar kombinezono dar butu apdengtas kuomnors.

Atsakyti
QUOTE(~Sunny~ @ 2009 09 11, 15:57)
Na gimti turetu lapkricio gale, tai jau nuo ziemos pradesim, bet dar ir i kailini vokeli desiu ji, o kai atsils orai ,tai tuomet ploniau rengsiu jau. Tai ta kaldryte butu tokia, kad tiesiog vaikas ant vokelio ar kombinezono dar butu apdengtas kuomnors.

Tada turėtų būt gerai. Žiūrėk ne pagal vežimą, o kad vaiką būtų patogu įsukt smile.gif
Didesnis apklotas Maritoj gerai dar tuo, kad kai lelius mažas, šonus pasiaurint, kad nesikočiotų vaikas smile.gif
Atsakyti
Dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

naudojam Marita jau beveik 11 mėn., šiaip erdvus, vaikutį smagiai supa, bet susidūrėme su labai rimta problema - kaupiasi drėgmė, net kondensuojasi lašais po čiužinuku metalinėse vagelėse - pradžioje nepastebėjau to, tai net papelijo doh.gif dabar dažnai vėdinam, saulėje kaitiname, drėgmę valau... Ar kas susidūrėte su tokia problema? Aš kaip supratau, tai nutinka dėl temparatūros skirtumo - laukas-namai, bei oro drėgnumo....
Atsakyti
Man šis vežimėlis - taip pat padarė labai gerą įspūdį nuotraukose, paskaičius atsiliepimus - irgi. Kiek stebėjau skelbimus - nelabai daug jų parduoda ir dėvėtų. Aš kol kas išsirinkau tokį derinį - http://www.vaikams.e...2ce24fbef34.jpg . Gal kuri nors tokį turite, kaip tos spalvos atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 09 28, 10:13)
Man šis vežimėlis - taip pat padarė labai gerą įspūdį nuotraukose, paskaičius atsiliepimus - irgi. Kiek stebėjau skelbimus - nelabai daug jų parduoda ir dėvėtų. Aš kol kas išsirinkau tokį derinį - http://www.vaikams.e...2ce24fbef34.jpg . Gal kuri nors tokį turite, kaip tos spalvos atrodo?

mes su šita karieta riedam thumbup.gif tos spalvos taip ir atrodo rolleyes.gif tamsi pilka ir tokia ne itin ryški žalia g.gif atrodo tikrai thumbup.gif bent jau mūsų kaime tai visi dėmesį atkreipia blush2.gif ir ne tik dėl to, kad aplink vien tučiai ir "tankai" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 09 28, 09:13)

Aš irgi Maritos užsimaniau mažiukui, kad būtų vietos kailiams žiemą ir linguotų biggrin.gif
Šitas žaliai juodas spalvas kaip tik vakar mačiau turguj, man kiek perdaug juodos pasirodė, bet aš labai tos spalvos nemėgstu, tad neobjektyvu doh.gif nustebino, kad www.vaikams.eu parduotuvėj kaina žyyymiai mažesnė nei turguj blink.gif ten visas komplektas kainuoja 1300...
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2009 09 28, 11:16)
mes su šita karieta riedam  thumbup.gif tos spalvos taip ir atrodo  rolleyes.gif  tamsi pilka ir tokia ne itin ryški žalia  g.gif atrodo tikrai  thumbup.gif  bent jau mūsų kaime tai visi dėmesį atkreipia  blush2.gif ir ne tik dėl to, kad aplink vien tučiai ir "tankai"  ax.gif

Kadangi nežinau, kas gims, berniukas ar mergaitė - manau šis derinys toks optimalus abiems atvejais.

Man irgi baisūs visi tie triračiai, kažkos "kosmoso" transportas, kitaip jų pavadinti negaliu...smile.gif

Mačiau ir tą sėdimąjį variantą - na man jis neatrodo toks jau gremėzdiškas...Sakyčiau, jis net visai patogus...
Atsakyti