Gal kas jau netelpat i automobilio kedute. Prasom i az

Kas sakėtės vežimėlį iš vaikams.eu?
Per kiek laiko nuo užsakymo gavot vežimuką.
Per kiek laiko nuo užsakymo gavot vežimuką.
QUOTE(Kvaki @ 2010 03 02, 14:44)
Aš užsisakiau, bet dar negavau. Šiaip +/- per mėnesį atveža

QUOTE(Kvaki @ 2010 03 02, 14:44)
tai jei jie tuo metu turi vietoj ta spalva tai per kelias dienas atsius

Vazinejam ir mes su siuo vezimeliu, labai patenkinta ir as ir mano dukryte mielai miega jame
. Tik vat atsirado vienas minusas siame vezimelyje.. Vakar isemus ciuzinuka is lopsio pamaciau baisu vaizdeli - pelesiai!!! Tai kad bukit atsargios, pasiziurekit karts nuo karto kas darosi po ciuzinuku

QUOTE(Rinaa @ 2010 03 02, 15:42)
Tik vat atsirado vienas minusas siame vezimelyje.. Vakar isemus ciuzinuka is lopsio pamaciau baisu vaizdeli - pelesiai!!! Tai kad bukit atsargios, pasiziurekit karts nuo karto kas darosi po ciuzinuku

QUOTE(spylkutia @ 2010 03 02, 17:08)
O kieno gi, kaip manote? Negi mano?

QUOTE(Rinaa @ 2010 03 02, 18:09)
O kieno gi, kaip manote? Negi mano?
Paprasciausiai perspeju mamytes, kad pasiziuretu, nes pelesiai vaikui sveikatos neprideda

Asiprašau, bet ne gi gamintojo?

Dar patrukdysiu
Reik patarimo protingų žmonių
Vaikutyje 557 modelis pigiau kainuoja - 775 Lt. Man jis visai gražus, nors buvau išsirinkus 926. Jau lyg ir norėčiau užsisakyt, ale MB porina, kad labai nepraktiška bus baltas vežimas, turint galvoj, kad sodyboj važinėsimės ir dar du maži pipirai aplink lakstys.
Ir dar MB abejoja ar tikrai jis naujas, gal bus kokie defektai ar dar kažkas
Na tikrai keistoka, kad būtent šis vienas modelis pigiau
Aišku norėtųsi nors tuos kelis litus sutaupyt, bet ir apsigaut nesinori
Ką manot?
P.S. nemoku įdėt nuotraukų iš gamintojo psl, tai tik spalvų kodus parašiau

Reik patarimo protingų žmonių

Vaikutyje 557 modelis pigiau kainuoja - 775 Lt. Man jis visai gražus, nors buvau išsirinkus 926. Jau lyg ir norėčiau užsisakyt, ale MB porina, kad labai nepraktiška bus baltas vežimas, turint galvoj, kad sodyboj važinėsimės ir dar du maži pipirai aplink lakstys.
Ir dar MB abejoja ar tikrai jis naujas, gal bus kokie defektai ar dar kažkas

Aišku norėtųsi nors tuos kelis litus sutaupyt, bet ir apsigaut nesinori

Ką manot?
P.S. nemoku įdėt nuotraukų iš gamintojo psl, tai tik spalvų kodus parašiau
tai kad Vaikutyje tiek ir kainuoja Marita
tik nežinau, kiek duoda garantinio

QUOTE(Ievutė @ 2010 03 02, 19:57)
Jų psl parašyta "nuo".
Šiandien jų kaip tik klausiau, tai man išvardino kokių spalvų turi. šita pigiausia, o kitos visos brangiau nei vaikams.eu

Tik pristatymas į kitą miestą vaikutyje nemokamas, o kaip su vaikams.eu? Kažkaip praignoravo šį klausimą jie

QUOTE(Kvaki @ 2010 03 02, 20:26)
Jų psl parašyta "nuo".
Šiandien jų kaip tik klausiau, tai man išvardino kokių spalvų turi. šita pigiausia, o kitos visos brangiau nei vaikams.eu
Tik pristatymas į kitą miestą vaikutyje nemokamas, o kaip su vaikams.eu? Kažkaip praignoravo šį klausimą jie

niu man nieko apie tai neminėjo, kad nuo spalvos kaina priklauso, gal Šiaulių Vaikutyje kitaip