Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(Kvaki @ 2010 03 02, 21:26)
Jų psl parašyta "nuo".
Šiandien jų kaip tik klausiau, tai man išvardino kokių spalvų turi. šita pigiausia, o kitos visos brangiau nei vaikams.eu g.gif

Tik pristatymas į kitą miestą vaikutyje nemokamas, o kaip su vaikams.eu? Kažkaip praignoravo šį klausimą jie  ax.gif

nesenei uzsisakem vezima is vaikams.eu ir per sav. gavom smile.gif nors veze tiesiai is Lenkijos o tos spalvytes neturejo pas save. Kaina vezimo tada buvo [COLOR=yellow]790lt plius 20lt atsiuntimas ir apsaugele viena 30lt. cia dvieju daliu vezimas. Minejo, kad dar brangs smile.gif nes kas ziema usisake tai tikrai buvo pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
O jei mes užsisakėm ir atsiimsim centriuke - nereiks juk mokėti pristatymo mokesčio? g.gif
Nes niekas nieko neminėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 03 02, 22:26)
O jei mes užsisakėm ir atsiimsim centriuke - nereiks juk mokėti pristatymo mokesčio?  g.gif
Nes niekas nieko neminėjo  schmoll.gif

Tikrai nereiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutė @ 2010 03 02, 19:57)
tai kad Vaikutyje tiek ir kainuoja Marita smile.gif tik nežinau, kiek duoda garantinio biggrin.gif

Mes praeita savaite buvome vaikuty apziureti, tai virs 800 lt vezimukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas man galetu pasakyti kies sveria ROAN autokedute? Ir ar ja uzdejus ant ratu vaikutis labai staciai sedi, nes kiek maciau Maxi cosi tai labai gerai tvirtinasi vaikutis gaunasi gulscias?
Atsakyti
QUOTE(Neduska @ 2010 03 04, 15:35)
Kas man galetu pasakyti kies sveria ROAN autokedute? Ir ar ja uzdejus ant ratu vaikutis labai staciai sedi, nes kiek maciau Maxi cosi tai labai gerai tvirtinasi vaikutis gaunasi gulscias?

Jei jum patinka maxi-cosi kedutes, tai galiu pasiulyt kaip darem mes, nusipirkom marita, bet be kedutes, o kedute pirkom maxi cosi ir tvirtinom ja ant quinny zapp ratuku! tai mum po prekybos centrus vaiksciot super thumbup.gif aisku cia variantas ne pigus bet labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2010 03 04, 20:02)
Jei jum patinka maxi-cosi kedutes, tai galiu pasiulyt kaip darem mes, nusipirkom marita, bet be kedutes, o kedute pirkom maxi cosi ir tvirtinom ja ant quinny zapp ratuku! tai mum po prekybos centrus vaiksciot super  thumbup.gif  aisku cia variantas ne pigus bet labai patogus  thumbup.gif

Mes lygiai taip pat padarėm thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

As taip pat viena is tu kurios pamilo maritas. Nors manoji dar supakuota dezeje ir laukia savojo keleivio ax.gif
Kol kas galiu paporint jums tik tiek.... kad klaipedoje - turguje maritos be autokedutes kainuoja 650 lt 670lt 690 lt priklauso nuo to kada buvo vezima parsiveze pardavejai, nes ne paslaptiks kad kilo pinigo kursas. Ten taip pat galima norimas maritas uzsisakyti ir tai papildomai nekainuoja. Ir apsaugeles nekainuoja 30 lt, o tik 10 lt. Ir ta pati garantija ten galioja, pati savo akimis maciau, kaip vyriskis atejo skustis del suluzusio vezimo (aisku ne maritos) tai pardavejai kol taisys ta suluzusi dave jam kita naudotis.
Kiek pati maciau ten trys pardavejai prekiauja jomis, bet as legviausiai susisnekejau tik su viena moteriske. Tai va tikiuosi, kad mano info kam pades. Jei kam reikes tel nr rasykit i az. pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
Svajojanti, kur tu buvai prieš savaitę bigsmile.gif
Kaip tik Klp buvau būčiau tikrai nulėkus pavėpsot į Maritas.
Dabar jau užsisakiau brangesnę rolleyes.gif
Bet pradžiugino, kad laukt nedaug tereiks ir kitą sav jau iš brolių lenkų pas mus atkeliaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2010 03 05, 19:15)
Svajojanti, kur tu buvai prieš savaitę  bigsmile.gif
Kaip tik Klp buvau būčiau tikrai nulėkus pavėpsot į Maritas.
Dabar jau užsisakiau brangesnę  rolleyes.gif
Bet pradžiugino, kad laukt nedaug tereiks ir kitą sav jau iš brolių lenkų pas mus atkeliaus  ax.gif

Ech...gaila, kad nesuspejau doh.gif O tu jau uzstata davei?? Ten ir ilgai laukti nereikia na 2 -3 sav.
Atsakyti
Šiandien skambino iš centriuko, kad jau vėžimukas atvažiavo - tai gal ir kitoms, kurios irgi užsisakė jau bus? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 05 kovo 2010 - 19:57
Jau parsivežėm karietą lotuliukas.gif Čia C-sk spalvytė, o kėdutę ėmėm pilką smile.gif

user posted image

user posted image

Tik svoris tai jaučiasi, kai daugiau pakilnojau - pasimokiau kas kaip veikia... na bet kol kas man patinka wub.gif
Atsakyti