Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

QUOTE(veba @ 2010 06 28, 11:56)
Baik juokus !!!
Pasiziurejau tau traukinys stratforde iki manes bus 9.47., 9.57., 10.07 iki manes 15min. parasyk kai atsisesi jau, as privaziuosiu. As tada stengsiuos iki 10 susiruosti, tave pasiimu ir pas Daividija.

Nejuokauju,zinai kaip su tokiais pypliais yra.As tau vakare bet kuriuo atveju poarasysiu,o kad noriu tai ne kalbos nera 4u.gif
Atsakyti
Nu,mergai ziurekit,kad nebutu jokiu ten negaliu,Aurute,tikiuosi,nepersigalvojai???
Vienzo,visos kas gali ir nori vaziuojat be kalbu,vasara panasu kad nesibaigs greit lotuliukas.gif
Atsakyti
davidija,tai kur as tau persigalvosiu biggrin.gif mb cia uzbookin'o, kad gas safety ateitu tikrinti,tai man vienodai,lai eina,manes vis tiek namie nebus biggrin.gif O iki taves koks ten autobusas vaziuoja is becktono smile.gif ir ar ilgai vaziuoja tongue.gif
Atsakyti
Na,imesiu diskusijoms ne i tema,bet vasariskai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.balsas.lt...ines-fejos#5507
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2010 06 28, 12:27)
davidija,tai kur as tau persigalvosiu biggrin.gif mb cia uzbookin'o, kad gas safety ateitu tikrinti,tai man vienodai,lai eina,manes vis tiek namie nebus biggrin.gif O iki taves koks ten autobusas vaziuoja is becktono smile.gif ir ar ilgai vaziuoja tongue.gif

is bectono 173,vaziuoja greitai,kokia 15 min,islipi uz Asdos pirmam sustojime,pamatysi asda,homebase ir kai autikas uzsisuks uz kampo,islipsi...pazvanyk jei ka...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 06 28, 14:09)
is bectono 173,vaziuoja greitai,kokia 15 min,islipi uz Asdos pirmam sustojime,pamatysi asda,homebase ir kai autikas uzsisuks uz kampo,islipsi...pazvanyk jei ka...

ok tai su juo ir atleksiu jei ka tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na, tai kaip ten jusu meetas vakar? bigsmile.gif Reportazas bus? drinks_cheers.gif

Mes tai sestadieni su Mia pasimeetinom, dabar mano vaikas vandeni pamato ir lekia, kojas kelia, lipt nori lotuliukas.gif

Va, vakar pirma karta pasisiojo mano mazoji i puoduka po miego thumbup.gif

Aha, prisigyriau ir vel dingstu... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif Labai puikiai laika praleidom,gaila,kad Eglute negalejo sudalyvaut,gal kita karta kada.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 06 30, 13:14)
smile.gif Labai puikiai laika praleidom,gaila,kad Eglute negalejo sudalyvaut,gal kita karta kada.

Zinok daivyduk,man irgi be galo gaila cry.gif cry.gif cry.gif jau i sekanti sakiau trryuks plys,jei nesuorganizuosim pas mane pacia lotuliukas.gif nuotraukyciu nebus unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 01, 09:21)
Zinok daivyduk,man irgi be galo gaila  cry.gif  cry.gif  cry.gif jau i sekanti sakiau trryuks plys,jei nesuorganizuosim pas mane pacia  lotuliukas.gif nuotraukyciu nebus unsure.gif ?

Ne,ka mes cia fotkinsimes save lotuliukas.gif be to per gerima nebuvo laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
kad mums ne iki nuotraukyciu tongue.gif tiek skaniai valgem ir gerem,kad ne fotkinimas galvoj buvo biggrin.gif
Eglute, ziurek kita karta truks plyst ,kad butum biggrin.gif (juokauju jei ka tongue.gif )
Atsakyti
Sveikos, as is po egzo bandomojo, tai gerai, kad tada ir nejau antradieni, tik penki zmones atejo, tai ir nerase, siandien rasem.
Nu ka man i katorga reikia eiti ruostis verysad.gif
Atsakyti