Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

QUOTE(veba @ 2010 07 23, 17:09)
kaip cia suprasti?  biggrin.gif

nu kaip kaip...kai sumastai velyvam amziuje turet vaiku ir patrauki mokytis toliau su jaunimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trylika @ 2010 07 23, 10:58)
sveikutes  4u.gif
gyvenam IG8 tai kaip ir essex  ax.gif  biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
kazi gal yra gyvenanciu mano miske? (highams park) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 07 23, 12:08)
Maniskiai vienas nuo 1.2 kitas nuo 1.4 lietuvoj i darzeli pradejo eiti, labai lengvai priprato,  uztai kai cia reikejo pradeti eiti 3 su biski, man jis toks didelis atrode, kad nei kiek nesinervavau ir irgi viskas gerai buvo.
Ypac eglute, jam iki to laiko labai jau vaiku reikes ir tos 2,5 val labai greitai ir idomiai prabega, nemanau, kad jis labai nenores.
Nezinau as to filmo, pas mus nera lietuviskos televizijos, bet jau planuojam kazkada, del vaiku ja vesti, kad multikus lietuviskus galetu ziureti ir kalbos lietuviu daugiau girdetu.

Aiskumelis,reikes p[radet ziuretis pati darzeli,zinau,kad vaiku nores,dabar jau jam sypsenyte uzsiplieskia gatvej tokio pat amziaus lelia pamacius. O del tv lt,tai multikai pas mus...man tai nepatinka.Per daug visokoios agresijos.mes sestadieni ryte ziurim in the night garden lietuviskai ir disney play house,angliski,bet grazus,mokomieji ir pamokantys.Man dar kazkaip tu mustyniniu nesinori,taip jau pats ploja man priejes doh.gif
Beja,Naisiu vasara va idesiu cia,ziurek i sveikata,bus ir antras sezonas 4u.gif
http://www.naisiuvasara.lt/

QUOTE(trylika @ 2010 07 23, 16:35)
hm,ka cia pasakot nezinau  lotuliukas.gif turiu mergyte 3 metu ir esu pensininke studente  lotuliukas.gif

Irgi neblogai lotuliukas.gif sveika prisijungus 4u.gif nemanyk,kad mes cia sesiolikines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 24 liepos 2010 - 09:54
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 24, 10:53)
Irgi neblogai lotuliukas.gif sveika prisijungus 4u.gif nemanyk,kad mes cia sesiolikines biggrin.gif

Sirdyse tai tikrai dar tokios biggrin.gif
Aciu Eglute uz nuoroda.
Mes siandien buvom ezere su valtele pasiplaukioti biggrin.gif cia tam prie leytonstone ezere, maziukas jis ten , bet vistiek taip fainiai, vaikam idomu buvo.
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 07 24, 18:08)

Mes siandien buvom ezere su valtele pasiplaukioti  biggrin.gif  cia tam prie leytonstone ezere, maziukas jis ten , bet vistiek taip fainiai, vaikam idomu buvo.

o gal gali nupasakot tiksliau kur jis yra? as tik valentine park zinau ezeriuka su valtelem,bet tai iki jo man toloka ax.gif
pati prie ezero gyvenu (5 min) bet tai valciu ner tai seriam paukscius biggrin.gif
Atsakyti
Zinok, tik zinau, kad netoli leytonston, vyras veze, tai nezinau nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 07 24, 18:08)
Sirdyse tai tikrai dar tokios  biggrin.gif
Aciu Eglute uz nuoroda.
Mes siandien buvom ezere su valtele pasiplaukioti  biggrin.gif  cia tam prie leytonstone ezere, maziukas jis ten , bet vistiek taip fainiai, vaikam idomu buvo.

Teisybe thumbup.gif
Nera uz ka del nuorodos,megaukis ax.gif O tame ezeriuke ir mes esam plaukioje,dar kai ne vede buvom,kartais dviese,kartais su vyresneliu smile.gif Beja,tavo foto fb su skrybele laaabai super.

Bandau kept morengus,jau kaip man jie nesigauna niekad doh.gif O vyras su kaimynka susikoliojo doh.gif tiksliau jis ta graziai snekejo,o draskesi,kaip visad,ji.Pastate bina priesais musu masina,MB nuejo pasakyti,kad patrauktu,tai puole akiu draskyt,kad susirinktume savo binus.Pasake,kad cia ne musu ir kad reikia pirma paklaust,o paskui taip daryt ,tai dar iskoliojo,kad ko jai cia eit klausinet.Gryzo namo,ziuriu dumai is ausu tik ruksyta,isiutino.
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 25, 15:43)
smile.gif Beja,tavo foto fb su skrybele laaabai super.

Bandau kept morengus,jau kaip man jie nesigauna niekad doh.gif O vyras su kaimynka susikoliojo doh.gif tiksliau jis ta graziai snekejo,o draskesi,kaip visad,ji.Pastate bina priesais  musu masina,MB nuejo pasakyti,kad patrauktu,tai puole akiu draskyt,kad susirinktume savo binus.Pasake,kad cia ne musu ir kad reikia pirma paklaust,o paskui taip daryt ,tai dar iskoliojo,kad ko jai cia eit klausinet.Gryzo namo,ziuriu dumai is ausu tik ruksyta,isiutino.

Aciu smile.gif
Cia su ta pacia kaimyne, kur mes matem?
Gal zinot kasnors kas nama nori pirkti? Namas Dagenhame po remonto labai labai grazu, mano drauge parduoti nori, tai jei ka nors zinot, parasykit i az. Dar neidejo per agentura.
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 07 25, 14:49)
Aciu  smile.gif
Gal zinot kasnors kas nama nori pirkti? Namas Dagenhame po remonto labai labai grazu, mano drauge parduoti nori, tai jei ka nors zinot, parasykit i az. Dar neidejo per agentura.

Kiek bedrumu???
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 07 25, 17:49)
Aciu  smile.gif

Ta pati doh.gif Jei jau MB sugeba isvest is kantrybes,tai gali isivaziduot kas do asoba doh.gif
Morengai nesigavo verysad.gif
Atsakyti
Nieko sau,gavom appologie card'a biggrin.gif matyt dar truputi susivokia,kad jau ribas perzenge.Na,gal ir as gera pabusiu,issikepsiu pyraga ir pasikviesiu kavos g.gif
Atsakyti