Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

EgluteN,tai cia ji turetu pasikviest tave kavos su pyragu...
O ka tu tiems morengams padarei,kad nesigavo???ar jie tau neiskepe,ar sukrito kepant?
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 07 25, 18:09)
Kiek bedrumu???

3
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 25, 19:03)
Morengai nesigavo verysad.gif

Nenoriu pasirodyti visiska tundra, bet visiskai neisivaizduoju kas cia do daiktas doh.gif (einu internete pasiziureti)

QUOTE(EgluteN @ 2010 07 25, 21:35)
Nieko sau,gavom appologie card'a biggrin.gif matyt dar truputi susivokia,kad jau ribas perzenge.Na,gal ir as gera pabusiu,issikepsiu pyraga ir pasikviesiu kavos  g.gif

Nu suprato, kad gal jau per daug sau leidzia, as tai nekviesciau jos ant pyrago.
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 25, 15:43)
O tame ezeriuke ir mes esam plaukioje,dar kai ne vede buvom,kartais dviese,kartais su vyresneliu smile.gif

o tai gul jus zinote konkretesne to ezero dislokacijos vieta? rolleyes.gif
megsta mano pana irklus laikyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 07 25, 21:50)
EgluteN,tai cia ji turetu pasikviest tave kavos su pyragu...
O ka tu tiems morengams padarei,kad nesigavo???ar jie tau neiskepe,ar sukrito kepant?

Manau,kad pilnai sutinku su tavo ir vebos nuomone,apsieis ax.gif
O morengams as nieko nepadariau lotuliukas.gif cia mano orkaite kalta 100%

QUOTE(veba @ 2010 07 25, 21:53)
3

Nenoriu pasirodyti visiska tundra, bet visiskai neisivaizduoju kas cia do daiktas  doh.gif  (einu internete pasiziureti)
Nu suprato, kad gal jau per daug sau leidzia, as tai nekviesciau jos ant pyrago.

Nekviesiu ,jau tikrai nusprendziau drinks_cheers.gif morengai yra is baltymo ir cukraus isplakti orkaiteje kepami balti pyargaiciai.Jokia tu tundra,negali zmogus juk visko zinot.Galiu isvaizda palyginti juos su zefyrais,tik kad morengai daugiau trapus yra.A taip,daividuk,nupasakojau blush2.gif ?cia vaizdine medzega biggrin.gif
http://www.google.co...ved=0CDUQsAQwAw

QUOTE(trylika @ 2010 07 26, 01:14)
o tai gul jus zinote konkretesne to ezero dislokacijos vieta?  rolleyes.gif
megsta mano pana irklus laikyt  doh.gif  lotuliukas.gif

Paklausiu MB.Jus autobusu norit ar masina ten vykti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 26 liepos 2010 - 09:40
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 26, 10:35)
Manau,kad pilnai sutinku su tavo ir vebos nuomone,apsieis ax.gif
O morengams as nieko nepadariau lotuliukas.gif cia mano orkaite kalta 100%
Nekviesiu ,jau tikrai nusprendziau drinks_cheers.gif  morengai yra is baltymo ir cukraus isplakti orkaiteje kepami balti pyargaiciai.Jokia tu tundra,negali zmogus juk visko zinot.Galiu isvaizda palyginti juos su zefyrais,tik kad morengai daugiau trapus yra.A taip,daividuk,nupasakojau blush2.gif ?cia vaizdine medzega biggrin.gif
http://www.google.co...ved=0CDUQsAQwAw

Jau kai parasei, kad orkaite kalta apie juos ir pagalvojau, mano mociute juos kepdavo, bet niekad sitaip nevadino, uztai ir nesupratau apie ka cia tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 26, 10:35)

Paklausiu MB.Jus autobusu norit ar masina ten vykti?

viesu transportu mes,bet tai as susirasiu kaip nusgaut man tik kur tai aplamai randasi kiek konkreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 07 26, 11:00)
Jau kai parasei, kad orkaite kalta apie juos ir pagalvojau, mano mociute juos kepdavo, bet niekad sitaip nevadino, uztai ir nesupratau apie ka cia tu  biggrin.gif

O kap vadindavo?

QUOTE(trylika @ 2010 07 26, 11:25)
viesu transportu mes,bet tai as susirasiu kaip nusgaut man tik kur tai aplamai randasi kiek konkreciau  mirksiukas.gif

Vakare parasysiu tiksliau,dabar MB darbe.

Tai va,bandau nauja pyraga,typo,kaip tas su melynem ir rikota,bet sitas su sokoladiniu biskvitu ir vysniom tongue.gif jei bus toks,kaip tikiuos-vaisinsiu 4u.gif
Atsakyti
trylika,stai tau parkas,kur zadejau,radom nete ax.gif :
http://www.qype.co.u...low-Pond-London
Smagiai pasibuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 26, 19:11)
trylika,stai tau parkas,kur zadejau,radom nete ax.gif :
http://www.qype.co.u...low-Pond-London
Smagiai pasibuti 4u.gif

aciuuuuuuuuuuuu labai labai 4u.gif

na o ryt prisizadejau savo merginai eiti i kina toy story3 ziureti,o jau kaip dingiuuuu,ot trauke mane uz liezuvio doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trylika @ 2010 07 26, 19:33)
aciuuuuuuuuuuuu labai labai  4u.gif

na o ryt prisizadejau savo merginai eiti i kina toy story3 ziureti,o jau kaip dingiuuuu,ot trauke mane uz liezuvio  doh.gif  biggrin.gif

Ner uz ka 4u.gif tikiu,kad tingi biggrin.gif
Va,megaukites,visai neblogas gavos tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 26, 20:33)

Va,megaukites,visai neblogas gavos tongue.gif
user posted image

wow! 4u.gif thumbup.gif
turi gi zmones gabumu tokius pyragus pagamint!!! 4u.gif
as nemoksa... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trylika @ 2010 07 27, 09:05)
wow!  4u.gif  thumbup.gif
turi gi zmones gabumu tokius pyragus pagamint!!!  4u.gif
as nemoksa... doh.gif

Aciu 4u.gif ,bet as dar nieko,turim kas laaabai didelius sedevrus gamina,ane daividuk mirksiukas.gif
Nueik i saldus receptai su nuotraukomis,jei patiko,rasi recepta ,paskaityt-labai paprasta 4u.gif pabandyk,pradziuginsi seimyna smile.gif
Atsakyti