Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

ku ku ku?????
Atsakyti
Ka gero nuveiket savaitgali?
Mes vakar kazkaip netiketai su drauge sugalvojom nuvaziuoti arbatos i juoda-balta kavine (vyrui sakau neuztruskiu ilgai uz 1-2 val grisiu) iejom, o ten gyva muzika, nu aisku vietoj arbatos jau po kokteiliuka pasiemem, pasikvietem dar pora draugiu ir parsiradau 1 nakties biggrin.gif beveik visa laika prasokom. Ir labai labai ten patiko, nebuvau buvus, bet labai patiko pati kavine ir stafas, draugiski labai.
O siandien man susisviete, kad labai karsta, tai isvaziavom prie juros, o ten pusvalandi pabuvo saule ir uzejo debesys.
Cia visi 3 mano vyrai siandien
user posted image

O cia mes su drauge issidirbinejam
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veba: 13 birželio 2010 - 23:07
Labas rytas 4u.gif

Veba, liuks nuotraukytes thumbup.gif O ir laika moki gerai pralesti, tik sau biggrin.gif Man cia didelis mokslas butu mirksiukas.gif

Na, ko as cia atlekiau is ryto anksciausiai... lotuliukas.gif

Musu miela draugiuke MIA sveikinam su pirmuoju Gimtadieniu!!!
user posted image

Tavo vaikiskas, mazas pasaulis
Dar apgaubtas stebuklu skraiste,
Ir veidukas dar svyti kaip saule,
Kai miegodamas sypsais sapne.

Tu tyra ir trapi asmenybe
Dar nei melo, klastos nezinai...
Tavo vaikiskas mazas pasaulis
Tegul buna ilgai, dar ilgai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedMa: 14 birželio 2010 - 09:02
veba,fainios foto.
ARUAL,su pirmuoju gimtadieniu tavo mazyle 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mia su pirmuoju tortadieniu!!!
user posted image
Atsakyti
Arual, tavo mazyle su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2010 06 14, 10:01)
Veba O ir laika moki gerai pralesti, tik sau  biggrin.gif Man cia didelis mokslas butu  mirksiukas.gif

Mokslo cia nereikia, reikia tik noro mirksiukas.gif
niu moterytes biggrin.gif tai kur visos pradinge ar cia taip visos issiseme, kad nebeturit ka parasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 06 14, 13:37)
... niu moterytes  biggrin.gif  tai kur visos pradinge ar cia taip visos issiseme, kad nebeturit ka parasyti  g.gif

...gaaaaaaaaaaaaaaaaaaal...
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 06 14, 12:37)
Mokslo cia nereikia, reikia tik noro  mirksiukas.gif 
niu moterytes  biggrin.gif  tai kur visos pradinge ar cia taip visos issiseme, kad nebeturit ka parasyti  g.gif

ka gi cia parasysi,nieko naujo,niekur neinam,masina sugedo,tai niekur net nevaziuojam.
Veba,pernai buvai imetus nuoroda su ukininku darzais,kur galima uogu prisiskint,gal gali imest,jei kur turi,nes as neberandu,noreciau paskaitinet kada ten uogu sezonai prasideda.
Atsakyti
daividija,braskiu svieziu pasiskinti nori tongue.gif

O rasyt,ka cia ir rasysi,viskas po senovei, ryt pas drauge kavos vaziuoziu(tiksliau arbatos) tai pasedesiu be vaiku ir mb
, net keista. Beja Daividija busiu pora gatviu nuo taves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2010 06 14, 16:40)
daividija,braskiu svieziu pasiskinti nori tongue.gif

O rasyt,ka cia ir rasysi,viskas po senovei, ryt pas drauge kavos vaziuoziu(tiksliau arbatos) tai pasedesiu be vaiku ir mb
, net keista. Beja Daividija busiu pora gatviu nuo taves biggrin.gif

tai uzsuk ir pas mane...
Braskiu nenoriu,pilnas darzas,nespejam savu suest,noriu avieciu,serbentu,vysniu... rolleyes.gif
Atsakyti
Daividija, man atrodo turiu prie favorite kazkur issisaugojus, bet savo kompa jungti tingejau, prie vaiku atsisedau smile.gif , tai kai busiu prie savo galesiu imesti.
Vysnios tai tikrai vasaros pabaigoj ir avietes man atrodo, tik del serbentu nezinau, mes ir kazkuria diena su vyru kabejom, kad jau reikia pasiziureti, kada cia tos braskes prasideda, nes siais metais braskiu nesodinau.
Sugalvojau siandien saltienos pasidaryti, idomu kaip gausis.
Atsakyti