ku ku ku?????
Ka gero nuveiket savaitgali?
Mes vakar kazkaip netiketai su drauge sugalvojom nuvaziuoti arbatos i juoda-balta kavine (vyrui sakau neuztruskiu ilgai uz 1-2 val grisiu) iejom, o ten gyva muzika, nu aisku vietoj arbatos jau po kokteiliuka pasiemem, pasikvietem dar pora draugiu ir parsiradau 1 nakties
beveik visa laika prasokom. Ir labai labai ten patiko, nebuvau buvus, bet labai patiko pati kavine ir stafas, draugiski labai.
O siandien man susisviete, kad labai karsta, tai isvaziavom prie juros, o ten pusvalandi pabuvo saule ir uzejo debesys.
Cia visi 3 mano vyrai siandien

O cia mes su drauge issidirbinejam
Mes vakar kazkaip netiketai su drauge sugalvojom nuvaziuoti arbatos i juoda-balta kavine (vyrui sakau neuztruskiu ilgai uz 1-2 val grisiu) iejom, o ten gyva muzika, nu aisku vietoj arbatos jau po kokteiliuka pasiemem, pasikvietem dar pora draugiu ir parsiradau 1 nakties

O siandien man susisviete, kad labai karsta, tai isvaziavom prie juros, o ten pusvalandi pabuvo saule ir uzejo debesys.
Cia visi 3 mano vyrai siandien

O cia mes su drauge issidirbinejam

Labas rytas
Veba, liuks nuotraukytes
O ir laika moki gerai pralesti, tik sau
Man cia didelis mokslas butu
Na, ko as cia atlekiau is ryto anksciausiai...
Musu miela draugiuke MIA sveikinam su pirmuoju Gimtadieniu!!!

Tavo vaikiskas, mazas pasaulis
Dar apgaubtas stebuklu skraiste,
Ir veidukas dar svyti kaip saule,
Kai miegodamas sypsais sapne.
Tu tyra ir trapi asmenybe
Dar nei melo, klastos nezinai...
Tavo vaikiskas mazas pasaulis
Tegul buna ilgai, dar ilgai....

Veba, liuks nuotraukytes

Na, ko as cia atlekiau is ryto anksciausiai...

Musu miela draugiuke MIA sveikinam su pirmuoju Gimtadieniu!!!

Tavo vaikiskas, mazas pasaulis
Dar apgaubtas stebuklu skraiste,
Ir veidukas dar svyti kaip saule,
Kai miegodamas sypsais sapne.
Tu tyra ir trapi asmenybe
Dar nei melo, klastos nezinai...
Tavo vaikiskas mazas pasaulis
Tegul buna ilgai, dar ilgai....
Mia su pirmuoju tortadieniu!!!

Arual, tavo mazyle su pirmuoju gimtadieniu

QUOTE(RedMa @ 2010 06 14, 10:01)
Mokslo cia nereikia, reikia tik noro

niu moterytes

QUOTE(veba @ 2010 06 14, 13:37)
... niu moterytes
tai kur visos pradinge ar cia taip visos issiseme, kad nebeturit ka parasyti 

...gaaaaaaaaaaaaaaaaaaal...

QUOTE(veba @ 2010 06 14, 12:37)
Mokslo cia nereikia, reikia tik noro
niu moterytes
tai kur visos pradinge ar cia taip visos issiseme, kad nebeturit ka parasyti 

niu moterytes

ka gi cia parasysi,nieko naujo,niekur neinam,masina sugedo,tai niekur net nevaziuojam.
Veba,pernai buvai imetus nuoroda su ukininku darzais,kur galima uogu prisiskint,gal gali imest,jei kur turi,nes as neberandu,noreciau paskaitinet kada ten uogu sezonai prasideda.
daividija,braskiu svieziu pasiskinti nori
O rasyt,ka cia ir rasysi,viskas po senovei, ryt pas drauge kavos vaziuoziu(tiksliau arbatos) tai pasedesiu be vaiku ir mb
, net keista. Beja Daividija busiu pora gatviu nuo taves

O rasyt,ka cia ir rasysi,viskas po senovei, ryt pas drauge kavos vaziuoziu(tiksliau arbatos) tai pasedesiu be vaiku ir mb

QUOTE(_Aurute_ @ 2010 06 14, 16:40)
daividija,braskiu svieziu pasiskinti nori

tai uzsuk ir pas mane...
Braskiu nenoriu,pilnas darzas,nespejam savu suest,noriu avieciu,serbentu,vysniu...

Daividija, man atrodo turiu prie favorite kazkur issisaugojus, bet savo kompa jungti tingejau, prie vaiku atsisedau
, tai kai busiu prie savo galesiu imesti.
Vysnios tai tikrai vasaros pabaigoj ir avietes man atrodo, tik del serbentu nezinau, mes ir kazkuria diena su vyru kabejom, kad jau reikia pasiziureti, kada cia tos braskes prasideda, nes siais metais braskiu nesodinau.
Sugalvojau siandien saltienos pasidaryti, idomu kaip gausis.

Vysnios tai tikrai vasaros pabaigoj ir avietes man atrodo, tik del serbentu nezinau, mes ir kazkuria diena su vyru kabejom, kad jau reikia pasiziureti, kada cia tos braskes prasideda, nes siais metais braskiu nesodinau.
Sugalvojau siandien saltienos pasidaryti, idomu kaip gausis.