Sita lygtais http://www.eapples.co.uk/
QUOTE(veba @ 2010 06 15, 10:19)
Aha,siat,aciu,bet dar niekas neprisirpe,nieko-palauksim

Labuka visoms, sveikinimai su pirmuoju tortadieniu mazylei
Laikas ziauriai lekia, atrodo tik buvo antradienis o cia jau kitas. Savatgali draugei staigmena suruosem su drauge, pasveikinom su gimtadieniu ir issivezem i Piccadilly, aplankem kavinuke, nuejom i Sex and city ir gana smagiai praleidom laika. Veba geros nuotraukytes, ziuriu taviskis jegos atvara irgi turi, musu jau du metai dulka neliestas.

QUOTE(Ermi @ 2010 06 15, 20:15)
Savatgali draugei staigmena suruosem su drauge, pasveikinom su gimtadieniu ir issivezem i Piccadilly, aplankem kavinuke, nuejom i Sex and city ir gana smagiai praleidom laika. Veba geros nuotraukytes, ziuriu taviskis jegos atvara irgi turi, musu jau du metai dulka neliestas.
Nu va kaip fainiai, idomus filmas? as irgi noreciau pamatyti.
Tai tau pasiseke , kad jis dulka, maniskio jauciu tai ne isdziuti nespeja, nors jau nebeimu i galva.
ziuriu dingo visos
: tyla net ausyse skamba
tai kur visos issilaksciusios,tik nesakykit kad graziais orais dziaugiates,nes nepatikesiu

QUOTE(_Aurute_ @ 2010 06 17, 13:15)
ziuriu dingo visos
: tyla net ausyse skamba
tai kur visos issilaksciusios,tik nesakykit kad graziais orais dziaugiates,nes nepatikesiu 

Ko negali patiket?as pvz raviu darzus

QUOTE(daividija @ 2010 06 17, 14:29)
netikiu,kad karsta vasara dziaugiates

QUOTE(_Aurute_ @ 2010 06 17, 15:20)
o,man pats tas,jau siandien net per karsta

QUOTE(daividija @ 2010 06 17, 17:06)
o,man pats tas,jau siandien net per karsta
vakar uzvakar tai fantastinis oras,.net kaifuoju,galetu visa tokia vasara but.. 

ei nekarksek,o tai verksiu jei visa tokia vasara bus, nei pasisildysi,nei prie juros..oi nea nea nea.......
Mano vaikam rytoj, tai yra siandien i mokykla nereikes (nezinau gal cia visom mokykom) tai issimiegosiu iki begalybes ir irgi eisiu darzu raveti

mano vaikams ar reikia ar nereika,vistiek jie keliasi 7 val ir mane zadina
tai nors tiek gerai,kad reikia i mokykla,tai man svente,nelaukiu as jokiu atostogu-uzsimus jie vienas kita tada...