Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Elona Tvarijonavičienė

QUOTE(Marta1988 @ 2012 06 06, 20:11)
Sveikos, gal ir man galetumete parasyti sios gidytojos tel. nr. ir kiek mokejote. Buciau labai dekinga. smile.gif

Sveiki, kaina +- 1000lt (i rankas jei tariesi), kitas variantas per kasa 700lt. Mob tel tai nedalinsiu, bet paprastas (8 5) 269 53 63,Skyriaus vedėja Elona Tvaronavičienė. Visi kontaktai www.vgn.lt
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2012 06 06, 20:26)
Sveiki, kaina +- 1000lt (i rankas jei tariesi), kitas variantas per kasa 700lt. Mob tel tai nedalinsiu, bet paprastas  (8 5) 269 53 63,Skyriaus vedėja Elona Tvaronavičienė. Visi kontaktai www.vgn.lt

1000lt. Cia uz cezari? Uz gimdyma gal maziau?
Bent jau as mokejau uz cezari 1000lt.
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2012 06 07, 11:06)
Tai ir parasiau +- 1000lt, nuo kiekvienos situacijos priklauso smile.gif

as irgi uz cezari mokejau 1000 lt geguzes pradzioj, neklausiau kiek, pati tiek daviau pasiklausinejusi pazistamu.
Atsakyti
QUOTE(Liner @ 2012 07 03, 18:31)
as irgi uz cezari mokejau 1000 lt geguzes pradzioj, neklausiau kiek, pati tiek daviau pasiklausinejusi pazistamu.

As taip pat gimdziau liepa, tai kadangi tariausi tai atsilyginau tokia pacia suma.
Atsakyti

i 
Prašau nerašyti temoje tokių žinučių "Noriu informacijos, parašykite man į AŽ", "parašykite ir man AŽ" ir pan.

Ši tema yra skirta viešoms diskusijoms. Jeigu norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų dominančią informaciją asmenine žinute, tai prašau rašyti tokį prašymą ne temoje, o asmeniškai tam nariui.

Temą šiukšlinančios žinutės buvo pašalintos.

Moderatorė Vaivos juosta.

Atsakyti
Sveikos, mamos, pasidalinkite prašau informacija, kokiu principu vyksta tas tarimasis su gydytoja?
Kiek skaičiau, visos moka po, bet mokat tik daktarei, nors didžiąją dalį per gimdymą būna akušarė? Ar akušerei reikia atskirai duoti? Ar jos dalinasi?
Jau visai pasimečiau kam čia ką ir kiek duoti. g.gif
Atsakyti
Akušerei atskirai
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2012 08 08, 09:45)
Akušerei atskirai

Išsamus atsakymas...
Kiek?
Atsakyti
QUOTE(Ausra86 @ 2012 08 09, 17:02)
Išsamus atsakymas...
Kiek?

visaip buna... kartais tariantis su gydytoja, si "pasirupina" ir akuseres uzmokesciu ir viska kartu pasako. Jus konkreciai tarkites, jums konkreciai pasakys. Visokiu praktiku yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 08 09, 20:11)
visaip buna... kartais tariantis su gydytoja, si "pasirupina" ir akuseres uzmokesciu ir viska kartu pasako. Jus konkreciai tarkites, jums konkreciai pasakys. Visokiu praktiku yra  mirksiukas.gif

na aš išvis svarstau,ar tartis su gydytoja dėl to ir klausiu kaip čia būna.
Atsakyti
QUOTE(Ausra86 @ 2012 08 07, 16:30)
Sveikos, mamos, pasidalinkite prašau informacija, kokiu principu vyksta tas tarimasis su gydytoja?
Kiek skaičiau, visos moka po, bet mokat tik daktarei, nors didžiąją dalį per gimdymą būna akušarė? Ar akušerei reikia atskirai duoti? Ar jos dalinasi?
Jau visai pasimečiau kam čia ką ir kiek duoti.  g.gif

Mes taremes su gydytoja, tai si musu ir nepaliko per visa gimdyma nepaliko tik su akusere, o po jo susiuvo, sutvarke. tai davem pinigelius tik jai.
Nors dabar, kai jau turiu patirti, antra karta tarciaus ko gero tik su akusere...
Atsakyti
QUOTE(emberyte @ 2012 08 22, 08:50)
Mes taremes su gydytoja, tai si musu ir nepaliko per visa gimdyma nepaliko tik su akusere, o po jo susiuvo, sutvarke. tai davem pinigelius tik jai.
Nors dabar, kai jau turiu patirti, antra karta tarciaus ko gero tik su akusere...

mano viena draugė tarėsi su akušere Božena, pažiūrėsiu kas iš to išeis smile.gif
Atsakyti