Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Elona Tvarijonavičienė

Nekad nesilankiau pas sita gydytoja, bet belaukiant savo gydytojos VGN'e pastoviai matau kaip gerb. p.Tvaronaviciene "spardo"visus ir eina kaip tankas. Pastoviai naglai uzima echoskopa ir t.t. Geriausiai kai as guledama kabinete su doplerio aparatu ant pilvo, laukiau savo gydytojos, tai gerb.p. Tvaronaviciene uzejo i kabineta su savo paciente, net nepaklause kiek laiko as guliu ir apskritai ar gali uzeiti, kai as atsiprasant be sijono, ir pasake "viskas cia pas jus gerai, galite eiti" ir atjunge dopleri biggrin.gif. As buvau totaliai sokiruota jos paciente liko labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 10 28, 21:34)
As buvau totaliai sokiruota jos paciente liko labai patenkinta smile.gif

Na as pries savaite susilaukiau nuostabios dukrytes. Cezari atliko si nuostabi daktare...visa nestuma (taip pat kaip ir su pirmu vaiku) lankiausi pas ja...ir niekada nepastebejau jokio tankisko elgesio...laukdavau ir toniuku aparato kiek reikdavo, ir echoskopo...

o daktares kompetencija is vis ne sekundes negaleciau suabejot...gal 4 mano drauges gimde pas ja, mano rekomenduotos ir visos tik geriausiais zodziais atsiliepia smile.gif
Atsakyti
Ilendu i sios superines gydytojos temute 4u.gif
Pries pusantru metu gimdziau su cezariu pas ja suneli. Likau tiesiog suzaveta, patenkinta,manimi buvo pasirupinta, jauciausi tvirtai, nuolat lankomair t.t.
Uz 5 savaiteliu ruosiuosi planiniam cezariui su dvynukem mirksiukas.gif ir vel pasiskambinau Tvaronavicienei thumbup.gif Eisiu tik pas ja.Man patinka,kad ji labai tiksli, jokiu dvejoniu, jokiu gal... jokiu nezinau ir t.t. Viska isdesto labai aiskiai ir suprantamai,ka darysime, kaip darysimeir ka daryti jei situacija pasikeis. Pries gimdyma(kai dar nezinojau, kad bus atliktas planinis CP) buvau visiskai rami, nes Elona viska labai aiskiai buvo nupasakojusi,visus plano punktelius biggrin.gif
Man siai daktarei negaila nei geru zodziu,nei dovanu, nei geliu. Tas kelias dienas ligonineje prisimenu tikrai ne is blogosios puses 4u.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittee: 15 gruodžio 2010 - 16:02
Man si gydytoja neatvyko kai nakti paskambinau, nors buvom susitare..
Atsakyti
Sveikos busimos mamos, as vasario viduryje gimdziau pas gydytoja Elona. Zinojau, kad manes laukia planine cezario operacija, todel gavusi jos kontaktus pasiskambinau ir susitikome VGN aptarti situacijos likus apie savaitei iki operacijos. Ji pasirode tikrai labai maloni ir dalykiska ir simpatiska. Tad ramiai sutarta diena ir valanda vaziavau pas ja. Jos suburta komanda buvo nerealiai faina, viska sake ka daro ir ko laukti, klause kaip jauciuos, snekinoi, kalbino:) viskas uztruko tik apie 50 minuciu. Tai visiems sakau, kad cezaris yra jega: ) ypac pas tokia saunia komanda.
Atsakyti
lapkričio mėnesį pas ją gimdžiau, planinis CP, viskas atlikta greitai, dalykiškai, gerai. Manim ir kūdikiu gerai pasirūpinta.
Atsakyti
Man buvo planinis CP, gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Puiki gydytoja. Gimdymas buvo komplikuotas ir esu patenkinta, kad pasirinkau butent sia gydytoja. 4u.gif
Atsakyti
sveikos. O as pakliuvau pas sia nuostabia gyd nesitarus. smile.gif gimdymas praejo sauniai. Likau labai patenkinta! Ir akusere pakliuvo labai liux. Taigis rekomendacijos pacios didziausios!!!
Atsakyti
Kainu nezinau,bet,kad labai maloni gydytoja tai tikrai. Su ja tariausi asmeniskai, kad pas ja gimdysiu, sake apie atsiskaityma kalbesim tik po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2012 05 30, 17:48)
Negi negimdot pas sia gydytoja g.gif  gal kuri neseniai pagimdet ir gali pasakyt kaina? ir ar mokejot i kasa ir i rankas ar tik i rankas?

As pas ja vaiksciojau visa nestuma ir gimdziau, cezaris buvo. Superine gyd., tokiu retai buna, prieziura auksciausiam lygyje. I kasas nereikejo moketi. Tokiai gyd negaila ir daugiau sumoketi.
Atsakyti
QUOTE(Muka 6 @ 2012 05 31, 13:06)
As pas ja vaiksciojau visa nestuma ir gimdziau, cezaris buvo. Superine gyd., tokiu retai buna, prieziura auksciausiam lygyje. I kasas nereikejo moketi. Tokiai gyd negaila ir daugiau sumoketi.

Mums su vyru ji irgi labai patiko, viska isaiskino,nuramino,kad nepergyvent, paaiskino kada vaziuot, kokie turi but pozymiai ir pan, nes pirmas leliukas tai nelabai ir zinau kazka. Man ji pasirode konkreti ir aiski, be jokiu ten meilybiu ir mamytisko rupescio.
Atsakyti