Įkraunama...
Įkraunama...

Supre/Hempz

user posted imageuser posted image
user posted image

Neradau tokios temos, visur po truputi nuomones ismetytos, tai nuspendziau viska i viena vieta surinkti. Esu labai petenkinta Hempz kuno losjonais, dabar galvoju apie veido krema. Gal kas bandet? Pakomentuokit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 05 birželio 2009 - 21:22
maciau isigijai si kremuka, papasakok ar gerai drekina, nes ji nusiziurejau jau senai, tik vis nesiryzau isigyt doh.gif
user posted image

esu turejusi Herbal Moisturizer, drekinimas patiko, tik kvapas ilgainiui pradejo erzinti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 05, 22:35)
maciau isigijai si kremuka, papasakok ar gerai drekina, nes ji nusiziurejau jau senai, tik vis nesiryzau isigyt  doh.gif
user posted image

esu turejusi Herbal Moisturizer, drekinimas patiko, tik kvapas ilgainiui pradejo erzinti  ax.gif

Apie rezultatus dar pasakyt nieko negaliu, pries 20 min pasitepiau.Oda svelni, kvepia wub.gif Herbal Moisturizer irgi turiu, is visu losjonu, kremu, pieneliu geriausiai drekino iki siol, gal dbr Rain pirmoj vietoj bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 05, 22:40)
Apie rezultatus dar pasakyt nieko negaliu, pries 20 min pasitepiau.Oda svelni, kvepia wub.gif  Herbal Moisturizer irgi turiu, is visu losjonu, kremu, pieneliu geriausiai drekino iki siol, gal dbr Rain pirmoj vietoj bus  ax.gif

tai lauksiu ziniu apie ji drinks_cheers.gif
nes pastebejau, kad mano kuno oda lieka sausa vakare, nors ryte, po duso, issiteplioju kremu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 06 birželio 2009 - 09:15
Sveikos

esu bandzius kuno losjona ir plaukams priemones. labai patiko ir tiko thumbup.gif noreciau ir as isbandyt veido kremuka tai laukiu atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 06, 10:15)
tai lauksiu ziniu apie ji  drinks_cheers.gif
nes pastebejau, kad mano kuno oda lieka sausa vakare, nors ryte, po duso, issiteplioju kremu  unsure.gif

Na zinokit RAIN, kaip ir Herbal Moisture super drekina wub.gif thumbup.gif . Kvapas iki siol laikosi, nesigailiu, kad pirkausi!!!Atsiusiu DAR sau. Drauge vakar irgi RAIN tepesi, paskambinsiu-jos pasiklausiu, dar parasysiu jos nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kruopa @ 2009 06 06, 10:40)
Sveikos

esu bandzius kuno losjona ir plaukams priemones. labai patiko ir tiko  thumbup.gif noreciau ir as isbandyt veido kremuka tai laukiu atsiliepimu

Supre Hempz Hydro-Balanced Facial Moisturizer
Perfect Moisturizer for the Face
Balance the moisture levels of your skin with Hempz Hydro-Balanced
Facial Moisturizer, a lightweight, daily moisturizer, perfect for most skin
types. Antioxidans Vitamins A, C and E help protect skin against environmental
stress and free radical damage. Contains Palymitoyl Tripeptide-3, known to increase
collagen synthesis and to help reduce the appearance of fine lines and wrinkles.
Man tik 22, kazin ar tiktu man? Rauksliu dideliu dar neturiu unsure.gif

Darugei irgi patiko RAIN, ji net vakare ir siandien ryte juo veida pesitepe lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 06 birželio 2009 - 10:54
QUOTE(kruopa @ 2009 06 06, 10:40)
Sveikos

esu bandzius kuno losjona ir plaukams priemones. labai patiko ir tiko  thumbup.gif noreciau ir as isbandyt veido kremuka tai laukiu atsiliepimu

kuri kuno losjona bandei?

nippe, aciu uz atsiliepima - artimiausiu metu griebsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 06 birželio 2009 - 14:11
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 06, 15:10)
kuri kuno losjona bandei?

nippe, aciu uz atsiliepima - artimiausiu metu griebsiu  biggrin.gif

age defying herbal moisturizer. jis toks labai svelnaus kvapo ir tikrai super drekina thumbup.gif kai buvau nestuke.gif , oda ypac sausejo o jis isgelbejo
Atsakyti
kiek zinau dar yra HEMPZ plauku prieziuros priemones, gal kas bande idomu kokie atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 06 11, 21:00)
kiek zinau dar yra HEMPZ plauku prieziuros priemones, gal kas bande idomu kokie atsiliepimai smile.gif

Apie plauku priemones yra atidaryta tema plauku prieziuros skyrelyje,ten nemazai atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 06 11, 21:00)

as naudojau plaukams, patiko labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa @ 2009 06 12, 14:24)
as naudojau plaukams, patiko labai  thumbup.gif

ka naudojai ir kokie tavo plaukuciai? 4u.gif
Atsakyti