Kuno losjonas zaliame buteliuke toks gal visai ir nieko, bet gal daugiau vasarai, nes toks lengvas. Kvapas neikyrus. O ziemos kol kas dar geriau sviestukas. Beje, tas parafinas mane irgi neramina
O man Hydrating sampunas netiko
. Tai norejau, tai norejau as jo ir... teko atsisveikinti. Plaukai mano ilgi, linke pustis, matiniai, tai galvojau, kad padrekins ir suteiks tokio sunkumo jiems. Ech, kaip prasoviau-plaukai issiplovus ir issidziovinus tapo kaip sienas, issipute. Dar net suabejojau ar tikrai cia Hydrating, o ne puruma suteikiantis
.
Kuno losjonas zaliame buteliuke toks gal visai ir nieko, bet gal daugiau vasarai, nes toks lengvas. Kvapas neikyrus. O ziemos kol kas dar geriau sviestukas. Beje, tas parafinas mane irgi neramina
QUOTE(maye @ 2010 02 19, 10:46)
kur perkate sia produkcija, tik sarmoje?
is JAV siunciuos
Sveikutes gal kas turite Hempz koki kuno krema parduoti arba zinote kur ju isigyti?
QUOTE(lauruciukas23 @ 2011 05 18, 14:42)
Sveikutes gal kas turite Hempz koki kuno krema parduoti arba zinote kur ju isigyti? 
Sarmoje tikrai turi būti
Aišku, gal siųstis ir pigiau būtų. Bet produkcija verta savo kainos. Man kūno losjonai išvis super, drėkinimas labai geras ir kvapas pasakiškai skanus