Įkraunama...
Įkraunama...

Supre/Hempz

QUOTE(Tiffany @ 2009 06 12, 14:26)
ka naudojai ir kokie tavo plaukuciai?  4u.gif

mano plaukuciai dazyti sviesiai, sausoki galai. naudojau sampuna ir kondicionieriu "hydrating" 4u.gif tikrai labai labai patiko, bet noriu isbandyt kanors kito
Atsakyti
As labai megstu Hempz Body Butter wub.gif gerai drekina, galima naudoti visam kunui, o ir skaniai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
sitas labai patiko kvapu wub.gif , bet per riebus man
http://www.hiperfarm...u_aromato_hempz
labiau patiko konsistencija: Hempz Hydrosilk Herbal Moisturizer
plaukams dar hydrating patinka sampunas ir kondiske, dabar naudoju rekonstruktoriu, kokius 3 kartus tik panaudojau nieko negaliu dar pasakyti
Atsakyti
Vakar gavau 3 Hempz meginukus:

1. Drekinamasis sampunas
2. Drekinamasis kondicionierius
3. Kuno sviestas

Teko girdeti, kad labai geri produktai, taciau dar nespejau isbandyt
Ryt bandysiu biggrin.gif
Jei kam bus idomu, galesiu brukstelt savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Aš naudoju biggrin.gif
Turiu Hydrosilk herbal moisturizer...Esu labai patenkinta, daugiau jokių kitų nebepirksiu. Tai yra vienas iš nedaugelio produktų, kurių nebesinori ieškoti geresnių smile.gif
taip pat turiu lūpų balzamą. Patinka irgi - drėkina, malonus ant lūpų ir skanus blush2.gif Ir labai ilgai naudojasi...
Ruošiuosi kada įsigyti veido kremą ir prausiklį, taip pat labai norėčiau skrubo kūnui, bet visko dar turiu tai laikausi rolleyes.gif
Atsakyti
Labai susidomėjau šia kosmetika bigsmile.gif Norėčiau išbandyti kūno pienelį, mano oda yra normali linkusi sausėti. Kurį reiktų rinktis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 08 07, 22:21)
Aš naudoju  biggrin.gif
Turiu Hydrosilk herbal moisturizer...Esu labai patenkinta, daugiau jokių kitų nebepirksiu. Tai yra vienas iš nedaugelio produktų, kurių nebesinori ieškoti geresnių  smile.gif
taip pat turiu lūpų balzamą. Patinka irgi - drėkina, malonus ant lūpų ir skanus  blush2.gif  Ir labai ilgai naudojasi...
Ruošiuosi kada įsigyti veido kremą ir prausiklį, taip pat labai norėčiau skrubo kūnui, bet visko dar turiu tai laikausi  rolleyes.gif

Turiu as ir Hempz skraba, bet geriausias skrubas-kavos tirsciai su druska!!! wub.gif (ir nieko nekainuoja, Sarmoj skrabas 56Lt) Geriausia sveistis pirtyje blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 07, 11:42)
Labai susidomėjau šia kosmetika  bigsmile.gif Norėčiau išbandyti kūno pienelį, mano oda yra normali linkusi sausėti. Kurį reiktų rinktis?  g.gif

http://www.garbane.l...zer-530-ml.html

Gal kas bandet sita? vis noriu pabandyt...tik nuo keleriu metu jis naudojamas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 14 spalio 2009 - 21:38
Jau kuris laikas naudoju drėkinantį kremą ir prausiklį veidui (iš tos pačios serijos). Kremas labai lengvutis, turbūt labiau tinkamas vasarai. Prausiklis neblogas, bet nieko ypatingo, man kažkaip sausina odą (nors pas mane ji rieboka).

user posted image
Atsakyti
domina kuno kremai,losijonai..kokie atsiliepimai naudojusiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 17, 18:13)
domina kuno kremai,losijonai..kokie atsiliepimai naudojusiu g.gif

user posted image
Aš turiu tokį. Man labai patinka: lengvas, puikiai drėkina, neįkyrus kvapas. Bet tokiems orams šiek tiek tiek per lengvas, man norisi kažko riebiau, dėl to tik kartais pasitepu ir laukiu pavasario.
Atsakyti
kur perkate sia produkcija, tik sarmoje?
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 07 15, 19:33)
As labai megstu Hempz Body Butter wub.gif gerai drekina, galima naudoti visam kunui, o ir skaniai kvepia thumbup.gif

as per Pelenes paroda nuspirkau ta kuno sviesta,kvapas tai mmm wub.gif bet parasyta ,kad i sudeti ieina parafinas unsure.gif man atrodo ,kad parafinas nera gerai,ar klystu??
Atsakyti