Well, it looks like everyone is upping their game for Spring 2010...this is the beautiful collection from Dior inspired by 1920's lingerie and Christian Dior's love of lace. The Dior Poudrier Dentelle comes as Peach Lace or Pink Lace and is used to highlight and add radiance to the face - it's limited edition of course, while the embellished eyeshadow palettes come in Pearl Glow (blues, greys and pinky mauve) and the darker shades of Coquette and are also limited. They're on counter from 15th January 2010.
As cia truputi gal neitema, bet man kilo klausimas, kam mums dvi vienodos temos. Nes Dekor. kosmetikoje yra tokios temos kaip 2009 rudens - ziemos kolekcijos, ar ten 2010m. pavasario kolekcijos. Kur idedam visu brendu naujas kolekcijas. Tai kam kartoti ta pati ir sitoje temoje? Nes pagal mane tai sitoje temoje reik ne naujas kolekcijas deti o tikrai naujoves, tarkim koki nauja krema isleidzia, ar koks naujas rinkinukas isleistas, ar kokia nauja linija kazkokiu prekiu isleista, ar koki kita idomu nauja produkta. O kolekcijas jau palikti tenais.
Vika, tokios temos dublikato nera, o yra "2009 m. rudens/žiemos makiažas" ir "2010 m. pavasario/vasaros makiažas". As suprantu, kad ten turetu vykti diskusijas apie makiazus.Tiesa pasakius, nesuprantu, kodel jos buvo atskirai uzvestos. Buvo viena tema, ir buvo viskas aisku. Mano nuomone, kai viska galima rasti vienoje vietoje ir is karto aptarti ir padiskutuoti - zymiai patogiau, todel "Kosmetikos NAUJOVĖS" (IMHO) geriausiai tiktu tokiam dalykams. Nebent, gal ja reiketu perkelti i "Dekoratyvine kosmetika" subforuma.
O as tai taip supratau kad cia tesiog visokios naujoves ir aptarinejimai. O ten naujos dekor.kolekcijos ir aptarinejimai. Nes paskutini puslapiai tai tikrai kartijasi. As turiu omeny tas visas naujas kolekcijas.
Ir dar, pamirsau psklausti, o kokia temos lemtis, jeigu (pvz. 2008 m. rudens/žiemos makiažas) naujoviu jokiu nebera ir rasyti irgi nera ko... Ji taip ir "kabes" amzinai? Kam? Jeigu galima pradeti nauja bendra tema ir pabaigti ja.