Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos NAUJOVĖS - III tema

QUOTE(zomša @ 2014 02 18, 15:30)
O čia rimtai naujovė? biggrin.gif
Nes būdavo prieš gal 20 metų žalios spalvos lūpdažiai, ant lūpų paraudonuodavo po kurio laiko. Galėčiau galvą dėti, kad net pakuotė beveik identiška. Cheminiai tokie, labai sunkiai nusivalydavo. Buvo iš JAV atsiuntę. Šeimoje nusprendėme, kad turbūt vazelinas. Produktą pirmasis išbandė šeimos galva. Ir išėjo į darbą...

Ojetus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Buvo su tobulu ružavu atspalviu lotuliukas.gif

Bet kiek pamenu, tai tas atspalvis buvo visiems vienodas. Tobulai visiems - tai čia ta prasme, kad kažkiek skaidrus, na tai kaip lūpų spalva kiektai skiriasi, tiek ir galutinis rezultatas skiriasi. Aš kai šviesi, tai pamenu, kad tada tas atspalvis buvo kiek klaikokai ryškus biggrin.gif Bet gal čia ne tas pats... biggrin.gif

Atsakyti
tikrai nežinau ar pasaulyje naujovė, man nematytas daiktas pasirodė, aš vėlesnioji karta, kas prieš tiek metų vyko nežinau smile.gif

radau video: http://www.youtube.c...h?v=ykM_a4PAzno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 18 vasario 2014 - 14:44
Tame lūpdažiuky yr Red 27 dažo, kuris yra uždraustas kaip kancerogeninė medžiaga. Tokio principo balzamai/lūpdažiai gal ir įdomiai atrodo, bet bent jau šito tai nepirkčiau, net jei ir nesu totali natūralumo freak'ė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 02 18, 15:37)
tikrai nežinau ar pasaulyje naujovė, man nematytas daiktas pasirodė, aš vėlesnioji karta, kas prieš tiek metų vyko nežinau smile.gif

radau video: http://www.youtube.c...h?v=ykM_a4PAzno

žinau šita bajeri, prisimenu vaikystėje mano mama panašų turėjo ir vadino ji cheminiu lūpdažiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 02 18, 15:37)

Va dėl to žmonės čia ir deda naujas kolekcijas biggrin.gif Nes jos garantuotai yra naujovės biggrin.gif O mažiau, nei prieš 20 metų gimę, aplamai mamų pasiklausia, naujovė čia ar senovė biggrin.gif

Šiaip tai manau, kad jų pakilimas buvo ne prieš 20 metų, o netgi dar anksčiau...
Atsakyti
Aš prisimenu mano močiutė turėjo mėlynus lūpų dažus, kurie pasidažius pavirsdavo į raudonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 02 18, 19:53)
Va dėl to žmonės čia ir deda naujas kolekcijas biggrin.gif Nes jos garantuotai yra naujovės biggrin.gif O mažiau, nei prieš 20 metų gimę, aplamai mamų pasiklausia, naujovė čia ar senovė biggrin.gif

Šiaip tai manau, kad jų pakilimas buvo ne prieš 20 metų, o netgi dar anksčiau...

viskas sukasi ratu biggrin.gif

vienaip ar kitaip, jūs atmintį pakratėt, o aš va su nauju dalyku susipažinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 02 18, 19:14)
Aš prisimenu mano močiutė turėjo mėlynus lūpų dažus, kurie pasidažius pavirsdavo į raudonus biggrin.gif

Blizgį mėlyną (ir oranžinį) tai ir aš visai neseniai turėjau. Manau, kad čia tuo pačiu principu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 20:57)
Blizgį mėlyną (ir oranžinį) tai ir aš visai neseniai turėjau. Manau, kad čia tuo pačiu principu.

drinks_cheers.gif bent jau prieš keletą metų pamenu, kad maximose buvo tokių visokių žalių, mėlynų lūpdažių, kurie dažė rausvai biggrin.gif
Atsakyti
Taigi jų ir dabar pilna, ir pigūs, nes azijiečių gaminami ir pozicionuojami paaugliams biggrin.gif Tiksliau, gamina juos daug kas, bet aš irgi nepirkčiau dėl to paties red 27, kur illuminated rašė, dar vadinamo CI 45410, pasigooglinkit... Jo yra ir normalių firmų gaminiuose kai kuriuose, bet jau tokiuose papiginiuose - garantuotai.

Va vienas iš daugelio straipsniukų apie tai:
http://musicalhouses...-of-colour.html

Teko kažkur smulkiai skaityt ir matyt, kaip atrodo lūpos po jų, tai nafig.

Bet kokiu atveju, čia jau nukrypimas nuo temos, nes kalbam apie jokią ne naujovę, o apie pakankamai žalingą senovę... Reziume - nepirkt, nereikia, nesveika, o ir pasidažyt normaliai neįmanoma, kai gerai nematai, kur tepi...
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 02 18, 19:14)

biggrin.gif manoji taip pat kazka panasaus
Atsakyti
As pries metus turejau toki lupdazi(zalia)drauge parveze is Turkijos
Buvo nerealus!! Visos drauges prasydavo,nes lupos budavo raudonos( kuo daugiau tepi,tuoj raudonesnes budavo) kita diena reikedavo makiazo valiklio ir tai sunkiai nusivalydavo! bet as ji pameciau sad.gif sad.gif ziauriai gaila buvo!!
Atsakyti