Pagaliau susirinkau KAARAL plaukų kosmetikos nuotraukas.
Aš naudoju ir man patinka labiau nei gerai. Iki tol naudojau viena gamintojos ženklą plaukams daug metų.
Esu labai išranki, bet žinau tikslia kas tinka man, nebūtinai tiks kitiems. Bet... manau KAARAL daugiau Jums patiks nei nepatiks.
Išbandžiau ne viską, nes tai neįmanoma, bet pakankamai. Yra kas netinka mano plaukams, o yra kas labai puikiai tinka ir rezultatas atspindis veidrodyje.

Atkuriantis besišakojančių plaukų galiukų serumas. Sukurtas naujos kartos silikoninių produktų pagrindu. Šie produktai nemažina plaukų apimties, nesikaupia plauko viduje, pralaidūs deguoniui, lengvai išplaunami trenkant plaukus šampūnu. Serumas tarsi sulydo besišakojančius plaukų galiukus. Naudojant nuolat, pagerėja ilgų plaukų struktūra. Naudojant serumą galima dažyti plaukus. Ši procedūra rekomenduojama sausiems ir nusilpusiems plaukų galiukams.

Produktas naudojamas baigiamajame odos plaukų valymo etape, pereinant prie plaukų priežiūros. Šveitiklio sudėtyje yra natūralių susmulkinto graikiško riešuto mikro dalelių, puikiai pašiaušiančių suragėjusias paviršinio galvos odos sluoksnio ląsteles, šalinantis estetines problemas, susijusias su pleiskanomis ir odos pleiskanojimu. Eteriniai aliejai padeda išvengti trapaus drėgno plauko pažeidimų, o aromatas teigiamai veikia centrinę nervų sistemą. Šveitiklis įtrinamas masažuojančiais judesiais, stiprinančiais plaukų šaknis. Tepti ant drėgnos galvos odos, po plovimo šampūnu, 3-5 minutes sukamaisiais judesiais masažuojant ir lengvai spaudžiant pirštais. Gerai nuskalaujamas vandeniu. Rekomenduojame naudoti norint paskatinti plaukų augimą, plaukų svogūnėlių kvepavimą, galvos odos kraujotaką.

Atkuriantis pažeistų plaukų losjonas. Maksimaliai atgaivina net ir labiausiai pažeistus plaukus. Unikali formulė garantuoja puikų rezultatą. Naudojimas: losjonu tepami drėgni, šampūnu išplauti plaukai. Paliekamas 3 minutėms ir nuskalaujamas vandeniu. Pasižymi terminiu poveikiu, susiformavusios putos padeda priemonei tolygiai pasiskirstyti nuo plaukų šaknų iki pat galiukų. Nuolat naudojant losjoną, palaikomas atkuriantis efektas. Neišplauna spalvos pigmento iš paties plauko, todėl puikiai tinka net dažytų plaukų priežiūrai.
Nuostabus losjonas

Losjonas nuo plaukų slinkimo. Šoko terapija slenkantiems plaukams. Naudojimas: išplovus plaukus šampūnu, losjonu ištepti drėgną galvos odą palei sklastymus santykiu 1 lašas 1 kv. cm. 5 minutes būtina masažuoti galvos odą. Nenuplauti. Skiriamas esant difuziniam ir intensyviam plaukų slinkimui. Kursas 6 savaitės. Naudoti 2 kartus per savaitę.
Skatina konkrečiai plaukų augimą. Kas naudojo 6 sav. pažiūrėkit plaukų šaknys...

Tiesinantis kremas. Ypač lengvas kremas, padedantis ištiesinti plaukus, naudojamas šukuojant juos fenu. Kremas sukurtas vandens pagrindu ir neapsunkina net pačių ploniausių plaukų. Drėkina ir saugo plaukus nuo kenksmingo karšto oro poveikio. Nefiksuoja plaukų.
Irgi superine man priemonė
Plaukų serumas. Apsaugo plaukus nuo mechaninių pažeidimų formuojant šukuosenas. Sudėtyje esantis švarus ir skaidrus ciklopentasiloksanas užtikrina serumo įsiskverbimą į plauko struktūrą bei apsaugą nuo žalingo karšto oro poveikio. Sulydo išsišakojusius plaukų galiukus ir leidžia atsikratyti pūkuotuko" efekto. Naudojimas: serumu sutepti drėgni plaukai įgauna natūralaus žvilgesio ir tampa atsparūs karščiui.

Purškiama plaukų priežiūros priemonė, suteikianti ypatingą natūralų žvilgesį. Tampa baigiamuoju šukuosenos akcentu ir suteikia sveiką išvaizdą net blankiems bei pažeistiems plaukams. Malonaus kvapo. Nefiksuoja plaukų. Naudojimas: supurkšti plaukus baigiamajame šukuosenos formavimo etape. Purkšti tolygiai, padengiant visą plaukų ilgį.
Skirta tiems kas nori reklaminių plaukų. Labai gerai po jo atrodo plaukai. Bet brangu ir neekonomiška. Labiau tinka šventėms.Veliau dar ką nors parašysiu. Kol kas tiek.