Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos NAUJOVĖS - III tema

QUOTE(veiva @ 2009 09 04, 15:21)
Labai faina man  blizgio spalvyte  smile.gif
user posted image
Bet jauciu pas mus nera dar  g.gif

Jau yra mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Jei neklystu tai cia 96nr.Turiu toki pardavimui mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Man tai nagu lakas grazus.Biski neitemamerginos.Bet kazin kaip laiko nagu lakai is Chanel? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 09 04, 17:38)
Jei neklystu tai cia 96nr.Turiu toki pardavimui mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
Man tai nagu lakas grazus.Biski neitemamerginos.Bet kazin kaip laiko nagu lakai is Chanel? 4u.gif

Man geriau laiko Chanel lakai nei Dior, Lancome
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 09 04, 18:38)
Man geriau laiko Chanel lakai nei Dior, Lancome

Aciu uz atsakyma, bet jauciu kaina ju doh.gif
Atsakyti
Vilniaus Akropolio Kristianoj nuo siandien parduodama SMASHBOX kosmetika!!!! bigsmile.gif Asortimentas skurdokas, bet tikekimes, tai tik pradzia, nes sake kazkada turi atvaziuoti visazistas is USA apmokymams, kaip daryti makiaza su Smashbox priemonemis, taigi esu linkus tiketi, kad asortimentas pageres ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 04, 22:33)
Vilniaus Akropolio Kristianoj nuo siandien parduodama SMASHBOX kosmetika!!!! bigsmile.gif

Klaipedoje irgi cool.gif
Atsakyti
user posted image

bet kokia cia naujiena? g.gif man atrodo as sia spalva pries kokius 3metus buvau pirkus ir dabar dar kazkur metos tas blizgis,vis neismetu,galvoju kada reiks tokia pat spalva pirkt,nes ant lupu ziauriai graziai atrode wub.gif
Atsakyti
Nežinau tiksliai ar čia naujiena, ar ne. Jeigu ne, atsiprašau.

Vilniuje CUP parduotuvėje grožio salone pamačiau KAARAL kosmetiką. O buvau gavus prieš kokius 4 mėn. dovanu, didėlį komplektą. Labai patiko šita kosmetika plaukams. Nežinojau kur pirkti.
Tai va, grožio salone man pasakė kad Luppi kirpėjas vežė KAARAL kosmetiką iš Italijos, bet ne pardavimui, o tik darbui (plaukų dažus, lakus, pūtos ir t.t.), paskui jam neapsimokėjo pačiam vežti ir jis perėjo prie L‘orealio. Šiandien pradėjau ieškoti google informacijos, nelabai ką radau. Bet vienam tinklapyje (kosmetikos reitingas) perskaičiau kad lyg KAARAL tai naujiena...
Nusprendžiau parašyti ir Jums – KAARAL, tai puiki naujiena Lietuvoje . wub.gif

Atsakyti
Labai idomi kosmetika plaukams
Išmokau kaip nuotraukas įdėti, tai galėsiu dabar ne tik rašyti bet ir rodyti. clap.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 08 rugsėjo 2009 - 09:02
Pagaliau susirinkau KAARAL plaukų kosmetikos nuotraukas.
Aš naudoju ir man patinka labiau nei gerai. Iki tol naudojau viena gamintojos ženklą plaukams daug metų.
Esu labai išranki, bet žinau tikslia kas tinka man, nebūtinai tiks kitiems. Bet... manau KAARAL daugiau Jums patiks nei nepatiks.
Išbandžiau ne viską, nes tai neįmanoma, bet pakankamai. Yra kas netinka mano plaukams, o yra kas labai puikiai tinka ir rezultatas – atspindis veidrodyje.
user posted image
Atkuriantis besišakojančių plaukų galiukų serumas. Sukurtas naujos kartos silikoninių produktų pagrindu. Šie produktai nemažina plaukų apimties, nesikaupia plauko viduje, pralaidūs deguoniui, lengvai išplaunami trenkant plaukus šampūnu. Serumas tarsi sulydo besišakojančius plaukų galiukus. Naudojant nuolat, pagerėja ilgų plaukų struktūra. Naudojant serumą galima dažyti plaukus. Ši procedūra rekomenduojama sausiems ir nusilpusiems plaukų galiukams.
user posted image
Produktas naudojamas baigiamajame odos plaukų valymo etape, pereinant prie plaukų priežiūros. Šveitiklio sudėtyje yra natūralių susmulkinto graikiško riešuto mikro dalelių, puikiai pašiaušiančių suragėjusias paviršinio galvos odos sluoksnio ląsteles, šalinantis estetines problemas, susijusias su pleiskanomis ir odos pleiskanojimu. Eteriniai aliejai padeda išvengti trapaus drėgno plauko pažeidimų, o aromatas teigiamai veikia centrinę nervų sistemą. Šveitiklis įtrinamas masažuojančiais judesiais, stiprinančiais plaukų šaknis. Tepti ant drėgnos galvos odos, po plovimo šampūnu, 3-5 minutes sukamaisiais judesiais masažuojant ir lengvai spaudžiant pirštais. Gerai nuskalaujamas vandeniu. Rekomenduojame naudoti norint paskatinti plaukų augimą, plaukų svogūnėlių kvepavimą, galvos odos kraujotaką.
user posted image
Atkuriantis pažeistų plaukų losjonas. Maksimaliai atgaivina net ir labiausiai pažeistus plaukus. Unikali formulė garantuoja puikų rezultatą. Naudojimas: losjonu tepami drėgni, šampūnu išplauti plaukai. Paliekamas 3 minutėms ir nuskalaujamas vandeniu. Pasižymi terminiu poveikiu, susiformavusios putos padeda priemonei tolygiai pasiskirstyti nuo plaukų šaknų iki pat galiukų. Nuolat naudojant losjoną, palaikomas atkuriantis efektas. Neišplauna spalvos pigmento iš paties plauko, todėl puikiai tinka net dažytų plaukų priežiūrai.
Nuostabus losjonas
user posted image
Losjonas nuo plaukų slinkimo. Šoko terapija slenkantiems plaukams. Naudojimas: išplovus plaukus šampūnu, losjonu ištepti drėgną galvos odą palei sklastymus santykiu 1 lašas 1 kv. cm. 5 minutes būtina masažuoti galvos odą. Nenuplauti. Skiriamas esant difuziniam ir intensyviam plaukų slinkimui. Kursas – 6 savaitės. Naudoti 2 kartus per savaitę.
Skatina konkrečiai plaukų augimą. Kas naudojo 6 sav. pažiūrėkit plaukų šaknys...
user posted image
Tiesinantis kremas. Ypač lengvas kremas, padedantis ištiesinti plaukus, naudojamas šukuojant juos fenu. Kremas sukurtas vandens pagrindu ir neapsunkina net pačių ploniausių plaukų. Drėkina ir saugo plaukus nuo kenksmingo karšto oro poveikio. Nefiksuoja plaukų.
Irgi superine man priemonė
user posted image
Plaukų serumas. Apsaugo plaukus nuo mechaninių pažeidimų formuojant šukuosenas. Sudėtyje esantis švarus ir skaidrus ciklopentasiloksanas užtikrina serumo įsiskverbimą į plauko struktūrą bei apsaugą nuo žalingo karšto oro poveikio. Sulydo išsišakojusius plaukų galiukus ir leidžia atsikratyti „pūkuotuko" efekto. Naudojimas: serumu sutepti drėgni plaukai įgauna natūralaus žvilgesio ir tampa atsparūs karščiui.
user posted image
Purškiama plaukų priežiūros priemonė, suteikianti ypatingą natūralų žvilgesį. Tampa baigiamuoju šukuosenos akcentu ir suteikia sveiką išvaizdą net blankiems bei pažeistiems plaukams. Malonaus kvapo. Nefiksuoja plaukų. Naudojimas: supurkšti plaukus baigiamajame šukuosenos formavimo etape. Purkšti tolygiai, padengiant visą plaukų ilgį.
Skirta tiems kas nori „reklaminių“ plaukų. Labai gerai po jo atrodo plaukai. Bet brangu ir neekonomiška. Labiau tinka šventėms.

Veliau dar ką nors parašysiu. Kol kas tiek. bigsmile.gif

Atsakyti
Opi Fall/Winter 2009 Espana kolekcija

user posted image
user posted image

čia galima pažiūrėti, kaip atrodo ant nagų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2009 09 08, 08:59)
Opi Fall/Winter 2009 Espana kolekcija

O kur Vilniuje galima nusipirkti siu laku? ax.gif
Atsakyti