Labas vakaras mamytes.Noreciau pasiklausti ir jusu gal kas susidurete su panasiomis situacijomis.Mano vaikas lanko vilniuje darzeli Vieversys.Kol vaikas lanke lopselio grupe ,buvau patenkinta,neturejau jokiu pretenziju,nei uz mokesti kuri mokedavau ,nei aukletojomis.O jau dabar nuo rugsejo menesio,eina i kita grupe,ir mokesciai ateina nerealus.Man jokiu lengvatu nera,moku pilna kaina.Bet kadangi kai dirbu slenkanciu grafiku,tai vaikas lanko darzeli lanko tik 15 dienu ,nes esu pristaciusi pazima is darbovietes.Bet uz tas 15 dienu mokejau beveik 200 litu.
Klausiau aukletojos tai inai man rode zurnala ,paaiskino,kad pietus kainuoja 7.50 ir dienpinigiai aukletojai po 1 lita.Bet su mano skaiciavimais nesutampa ir niekas negali normaliai paaiskinti.O si menesi ,uz praeita menesi tik uz 6 dienas atejo beveik 80 ltu .Nera tiek daug bet vistiek man nesigauna ant 20 lituTai jei vaikas lankis pilnai visa menesi tai taip supratau kad bus mokestis 400 litu.Tai butu idomu pasidalinti,ir su jumis,gal esate susidure.