Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį

QUOTE(a79 @ 2009 11 25, 20:24)
Tai gal pas tą draugę info nepilna, gal vis tik karantinas paskelbtas  g.gif

As irgi ta drauge kamantinejau, sakiau gal kazka netaip suprato, bet ji man vistiek tvirtino, kad jokio oficialaus karantino nepaskelbe ju darzelyje g.gif
Na, nesigincysiu, gal tikrai kazkas kazkur kazka netaip suprato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2009 11 25, 16:38)
Ai,man tik svarbu suzinot kodel vienuose darzeliuose reiks moket uz nelankytas dienas(be gydytojo pazymos),kituose-ne.Bet niekaip negaliu issiaiskint.

Remiantis asmenine patirtimi, mokėjimas/nemokėjimas priklauso nuo buhalterės, kuri skaičiuoja konkretaus darželio mokestį unsure.gif
Atsakyti

man irgi butu idomu, kaip ten su tais mokejimais uz darzeli, jei nevedu vaiko tik del to, kad apsaugociau nuo gripo (jis sveikas). Kaip ten yra su tais karantinais darzeliuose? tai reikia moketi ar nereikia uz ta laikotarpi, kai nevedi epidemijos metu??? blush2.gif mane domina Vilniaus darzeliai (konkreciai Delfinukas) Gal turit kas daugiau informacijos, pasidalinkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grusia @ 2009 11 28, 23:48)
man irgi butu idomu, kaip ten su tais mokejimais uz darzeli, jei nevedu vaiko tik del to, kad apsaugociau nuo gripo (jis sveikas). Kaip ten yra su tais karantinais darzeliuose? tai reikia moketi ar nereikia uz ta laikotarpi, kai nevedi epidemijos metu???  blush2.gif mane domina Vilniaus darzeliai (konkreciai Delfinukas) Gal turit kas daugiau informacijos, pasidalinkit  blush2.gif

Aukletoja sake,reikia parasyti prasyma direktores vardu ir atnesti pazyma is gydytojos,kad vaikas sveikas - tada nereiks moketi!!! mirksiukas.gif ( Vilniuje!)
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 11 29, 00:58)
Aukletoja sake,reikia parasyti prasyma direktores vardu ir atnesti pazyma is gydytojos,kad vaikas sveikas - tada nereiks moketi!!! mirksiukas.gif ( Vilniuje!)

O cia kokiam darzelyje tokia tvarka, nes kaip suprantu kiekvienam darzelyje vis kitaip aiskina blush2.gif aisku, jei nepaslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grusia @ 2009 11 29, 01:10)
O cia kokiam darzelyje tokia tvarka, nes kaip suprantu kiekvienam darzelyje vis kitaip aiskina blush2.gif  aisku, jei nepaslaptis  blush2.gif

Musu darzelyjePuriena,tai yra skelbimas kad epidemijos metu nereikia jokiu pazymu,moki tiek kiek lankai,nu aisku tas litukas lieka,kaip visada smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytes.Noreciau pasiklausti ir jusu gal kas susidurete su panasiomis situacijomis.Mano vaikas lanko vilniuje darzeli Vieversys.Kol vaikas lanke lopselio grupe ,buvau patenkinta,neturejau jokiu pretenziju,nei uz mokesti kuri mokedavau ,nei aukletojomis.O jau dabar nuo rugsejo menesio,eina i kita grupe,ir mokesciai ateina nerealus.Man jokiu lengvatu nera,moku pilna kaina.Bet kadangi kai dirbu slenkanciu grafiku,tai vaikas lanko darzeli lanko tik 15 dienu ,nes esu pristaciusi pazima is darbovietes.Bet uz tas 15 dienu mokejau beveik 200 litu.
Klausiau aukletojos tai inai man rode zurnala ,paaiskino,kad pietus kainuoja 7.50 ir dienpinigiai aukletojai po 1 lita.Bet su mano skaiciavimais nesutampa ir niekas negali normaliai paaiskinti.O si menesi ,uz praeita menesi tik uz 6 dienas atejo beveik 80 ltu .Nera tiek daug bet vistiek man nesigauna ant 20 lituTai jei vaikas lankis pilnai visa menesi tai taip supratau kad bus mokestis 400 litu.Tai butu idomu pasidalinti,ir su jumis,gal esate susidure. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka2009 @ 2009 12 18, 20:53)
Klausiau aukletojos tai inai man rode zurnala ,paaiskino,kad pietus kainuoja 7.50 ir dienpinigiai aukletojai po 1 lita.Bet su mano skaiciavimais nesutampa ir niekas negali normaliai paaiskinti.O si menesi ,uz praeita menesi tik uz 6 dienas atejo beveik 80 ltu .Nera tiek daug bet vistiek man nesigauna ant 20 lituTai jei vaikas lankis pilnai visa menesi tai taip  supratau kad bus mokestis 400 litu.Tai butu idomu pasidalinti,ir su jumis,gal esate susidure. g.gif

Kas per dienpinigiai auklėtojai g.gif 1 Lt mokamas už ugdymo reikmes mirksiukas.gif

Prašykit, kad auklėtoja duotų buhalterijos telefoną ir tik ten išsiaiškinsit, kodėl tokias sumas mokat 4u.gif

Pvz. mėnesis turi 22 d.d., tai pagal Jūsų nurodytus įkainius turėtumėt mokėti 165 lt už maistą ir 22 lt už ugdymą.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 12 19, 00:09)
Kas per dienpinigiai auklėtojai  g.gif 1 Lt mokamas už ugdymo reikmes  mirksiukas.gif

Prašykit, kad auklėtoja duotų buhalterijos telefoną ir tik ten išsiaiškinsit, kodėl tokias sumas mokat  4u.gif

Pvz. mėnesis turi 22 d.d., tai pagal Jūsų nurodytus įkainius turėtumėt mokėti 165 lt už maistą ir 22 lt už ugdymą.

Jei taip butu tai nekelciau jokiu pretenziju.Mas dar atskirai kiekviena menesi renka po 10 litu ,kaip buvo susirinkimas tai aiskino,kad sitie pinigeliai po 10 litu,yra skirti ,zaislams,toletiniui popieriui ir visokioms kitoms reikmems.o tas 1 litas dienpinigiai aukletojai tai ir nezinau ar kituose darzeliuose taip yra ar ne.Bet kad pas mus tai tikrai uz 15 dienu mokejau beveik 200 litu,jei taip ir toliau tai galvoju netgi isbraukti is darzelio.
Atsakyti
Mes mokam yvairiai nuo 145 iki 200 lt priklausomai nuo vaiko lankomumo , jokiu aukletojai dienpinigiu nemokam , yra grupes fondas kur sumokam po 50 lt i metus , tai is tu pinigeliu aukletoja ir nuperka ko reik labiausai ax.gif
Atsakyti
Nepamenu kiek tiksliai kainuoja pusryčiai, pietūs, pavakariai ir vakarienė mano vaikų darželyje. Kai dičkis lanko visą mėnesį, moku apie 150 Lt, už mažių mažiau, nes jis lopšelinukas. Mes nemokame papildomo 1 Lt per dieną už ugdymą, tačiau kas mėnesį į grupės kasą mokame po 5 Lt įvairioms reikmėms (tualetiniui pop, indų plovikliui, kanceliarinėms priemonėms ir pan.).
Manau, kad temos autorė už darželį moka be galo daug. Nejau vien pietūs kainuoja 7.50 Lt? g.gif Mano vaikų darželyje maitinimo įkainiai daug mažesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 20 gruodžio 2009 - 12:03
QUOTE(Nireglina @ 2009 12 20, 12:01)
Manau, kad temos autorė už darželį moka be galo daug. Nejau vien pietūs kainuoja 7.50 Lt? g.gif  Mano vaikų darželyje maitinimo įkainiai daug mažesni.

Kiekviena savivaldybė nustato kokio dydžio mokestį imti už vaiko maitinimą dar-elyje mirksiukas.gif Vln už paprastą darželį reikia mokėti 7,16 lt plius 1 lt ugdymo reikmėms. Jei darželis specializuotas, kaina gali siekti ir 8 lt plius ugdymas 1 lt.

Atsakyti