Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

sveikos 4u.gif

Gal kuri norėtumėt mainyti tešlos kočiojimo padėklą? Turiu naują geltoną, bet mačiau kai buvo akcija mėlyną ir norėčiau į tokį išsikeisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 19:02)
Na kažkaip neįsivaizduoju didelio patogumo tešlą minkyti Samboje.. , o jūs merginos, ką manot?

Man siaip ne teslai ju reiktu ax.gif. Broliene per baliuka saslykus uzsimarinavus teslai skirtame dubenyje atsiveze, tai pasirode labai patogus daiktas rolleyes.gif . Galvoju vasarai isigyti tokiu ar panasiu dubenu su dangteliais (del to ir pagalvojau apie Samba), kad kokia mesyte pamarinuoti, svieziai agurkiukus pasiraugti, misrainytei ar uogoms laikyti ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 09 birželio 2009 - 18:31
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 19:02)
Na kažkaip neįsivaizduoju didelio patogumo tešlą minkyti Samboje.. , o jūs merginos, ką manot?

Iš vadovėlio biggrin.gif Samba dubenys - laikymo, serviravimo, gaminimo ir transportavimo dubenys. Juose kaip ir BtB dubenyse vidinis paviršius slidus, dėl to jie tinka ir tešlai minkyti. Mielinė tešla lygiai taip pat greitai kyla ir Samba dubenyse, nes visa esmė sandariame dangtelyje. Pas mane virtuvėje karaliauja tik Samba dubenėliai įvairių dydžių.

Eglaite2, kokį kiekį paprastai darai tešlos? g.gif
Papildyta:
rosee, dar nenusipirkai centrifugos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 09, 19:30)
Eglaite2, kokį kiekį paprastai darai tešlos?  g.gif

Dazniausiai jokio lotuliukas.gif mirksiukas.gif . Man tiesiog sis 7.5l dubuo pasirode sandarus, patogus ir svarsciau, kad tokio ar panasaus dydzio noreciau dubeni isigyti pries tai vardintai, marinuotai mesai, agurkeliams ir t.t.
Bet kadangi dabar jiems akcijos jau nebera, o yra Sambos, tai galvoju gal jie uz ta pati atidirbtu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 09 birželio 2009 - 18:34
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 09, 18:32)
rosee, dar nenusipirkai centrifugos?  g.gif

Aš norėjau Rosee pasiūlyti atsivesti naujoką ir gauti centrifūgą ir dar raudoną, bet pasirodo tai dovana startuojančiam naujokui unsure.gif na ir šiandien jau gavau tikras naujienas api 26-31 sav naujienas ax.gif manau, kad jau daug kas žino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 09, 18:32)
Iš vadovėlio  :
Papildyta:
rosee, dar nenusipirkai centrifugos?  g.gif

Na jei Jurgitak taip rašo, vadinasi geriau žino smile.gif
Nea, nepirkau centrifūgos, norėtusi raudonos, man prie oranžinių baldų lb tiktų biggrin.gif , nors jaučiu, kad neiškęsiu, kol sulauksiu akcijų-atrakcijų doh.gif , nu kam priminėt lotuliukas.gif bla, visko taip norisi rolleyes.gif ir iš karto lotuliukas.gif
Eglaite2, bet 7,5l tai jau lb galingas bus, daug vietos užims smile.gif
Elvike, o kokios tos naujienos unsure.gif , kaip tik kaupiuosi pirkimui.., tarp kitko, gal ir mūsų tėmelės svečiams bus įdomu apie nuolaidas sužinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 06 09, 19:30)
Man siaip ne teslai ju reiktu ax.gif. Broliene per baliuka saslykus uzsimarinavus teslai skirtame dubenyje atsiveze, tai pasirode labai patogus daiktas rolleyes.gif . Galvoju vasarai isigyti tokiu ar panasiu dubenu su dangteliais (del to ir pagalvojau apie Samba), kad kokia mesyte pamarinuoti, svieziai agurkiukus pasiraugti, misrainytei ar uogoms laikyti ax.gif .

Man Samba patys paciausi viskam thumbup.gif naudoju jau 10 metu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 09 birželio 2009 - 18:50
QUOTE(elvike @ 2009 06 09, 19:36)
Aš norėjau Rosee pasiūlyti atsivesti naujoką ir gauti centrifūgą ir dar raudoną, bet pasirodo tai dovana startuojančiam naujokui  unsure.gif na ir šiandien jau gavau tikras naujienas api 26-31 sav naujienas  ax.gif  manau, kad jau daug kas žino  smile.gif

Apie puodą jau žinai?
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 09, 19:36)
Aš norėjau Rosee pasiūlyti atsivesti naujoką ir gauti centrifūgą ir dar raudoną, bet pasirodo tai dovana startuojančiam naujokui  unsure.gif na ir šiandien jau gavau tikras naujienas api 26-31 sav naujienas  ax.gif  manau, kad jau daug kas žino  smile.gif

Kokios tos naujienos? blush2.gif ax.gif

QUOTE(Asio @ 2009 06 09, 19:50)
Man Samba patys paciausi viskam  thumbup.gif  naudoju jau 10 metu  tongue.gif

Aisku, manau, kad ir man jie sueis smile.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 09, 18:50)
Apie puodą jau žinai?

Čia jei demonstruotoja turės naujoką?
Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2009 06 09, 18:54)
Kokios tos naujienos? blush2.gif  ax.gif

Naujienos tik kol kas darbuotojams ax.gif o kas bus pirkėjams ir aš dar nežinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 18:49)
Elvike, o kokios tos naujienos  unsure.gif , kaip tik kaupiuosi pirkimui.., tarp kitko, gal ir mūsų tėmelės svečiams bus įdomu apie nuolaidas sužinoti  mirksiukas.gif

Čia tik aktyvumo ir naujokų dovanos, bet užsakymo suma per savaitę turi būti min 400 Lt ir kad būtų naudinga turėti tas dovanas reikia būti aktyviam visas 4 savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 09, 20:02)
Naujienos tik kol kas darbuotojams  ax.gif  o kas bus pirkėjams ir aš dar nežinau  blush2.gif

Tai kad as esu svieziai istojusi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 06 09, 19:05)
Tai kad as esu svieziai istojusi blush2.gif  ax.gif

Ups... blush2.gif kažką praleidau doh.gif
Matau Jurgitak kažką taip energingai rašo biggrin.gif tai gal jau visas naujienas pateiks mirksiukas.gif nes nenoriu kartotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 09 birželio 2009 - 19:09