Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(elvike @ 2009 06 09, 20:06)
Ups...  blush2.gif  kažką praleidau  doh.gif

Nieka tokia biggrin.gif . As visai nauja ir zalia doh.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 06 09, 19:05)
Tai kad as esu svieziai istojusi blush2.gif  ax.gif

Na tai sveikiname prisijungus prie mūsų drinks_cheers.gif
Nieko, sudalyvausi mokymuose ir daugiau sužinosi mirksiukas.gif , patirtis ateina su laiku.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 06 09, 19:09)
Nieka tokia biggrin.gif . As visai nauja ir zalia doh.gif  ax.gif .

Nieko tokio, tuoj patapsi kaip ir mes beviltiškos tupperwaristės lotuliukas.gif Kaip ir Rosee sveikinu 4u.gif įsitraukus į mūsų būrį mirksiukas.gif O turi gerą mokytoją ar patarėją, kuri parodytų visas TW plonybes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 09 birželio 2009 - 19:16
QUOTE(eglaite2 @ 2009 06 09, 20:09)
Nieka tokia biggrin.gif . As visai nauja ir zalia doh.gif  ax.gif .

Jei esi Klaipediete, uzsuk pas mane 4u.gif Jau beveik viska turiu lotuliukas.gif .........Galesi paciupineti ir receptais pasidalinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Rosee, elvike, aciu 4u.gif. O mokymu tikrai reikia, nes be ju klausimas kyla kiekviename zingsnyje doh.gif . Apsimokysiu, tada maziau cia jusu klausinesiu blush2.gif .
Atsakyti
Va kaip tik ruošiausi klausti iš kur esi, bet Laurindre greitesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 06 09, 20:26)
Jei esi Klaipediete, uzsuk pas mane 4u.gif Jau beveik viska turiu lotuliukas.gif .........Galesi paciupineti ir receptais pasidalinsiu bigsmile.gif

O, aciu, kaip malonu aciuks.gif . Jau beveik esu Palangiske, naujakure ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 09 birželio 2009 - 19:41
QUOTE(elvike @ 2009 06 09, 20:02)
Čia jei demonstruotoja turės naujoką?

Vat ir nežinau apie puodą naujienų, tik užsiminė, kad su juo kažkas bus, bet neišdavė biggrin.gif O puodas klasiškas - troškintuvas 3,8 l, bet kas svarbiausia - be teflono thumbup.gif

Nuolaidos bus šaldymo indelių rinkiniui, ovaliųjų optimum rinkiniui, Quick Chefui, ledų šaukštui thumbup.gif , Karališkai silikoninei, mėsainių presui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 09 birželio 2009 - 19:54
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 09, 19:44)
Vat ir nežinau apie puodą naujienų, tik užsiminė, kad su juo kažkas bus, bet neišdavė  biggrin.gif

Nuolaidos bus šaldymo indelių rinkiniui, ovaliųjų optimum rinkiniui, Quick Chefui, ledų šaukštui  thumbup.gif , Karališkai silikoninei, mėsainių presui.

Šaldymo indeliams?!!! thumbup.gif Kaip laiku šiemet ax.gif O apie puodą, tai tik matau, kad už naujoką bus troškintuvas, bet manau, kad tau ne apie tai užsiminė g.gif
Atsakyti
Už kiek galit pasiūlyt Ultra plus 3l rolleyes.gif lauksiu až
Atsakyti
Geros naujienos, kaip tik laukiu ledu saukstui nuolaidos thumbup.gif Ir saldymo indeliu vis truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 09, 20:55)
Šaldymo indeliams?!!!  thumbup.gif Kaip laiku šiemet  ax.gif 

Aga, nustebau irgi kai išgirdau biggrin.gif
Atsakyti