Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Aš labai džiaugiausi isigijusi "Iso Duo Servofiks" nepigus jis , bet man tarnauja ir nedulka, o kaip gavau užbaigus "svajonių sėkmingą" startą tos serijos padažinę, tai išvis tos serijos gaminius pamilau, ir po truputuką stengsiuosi kitus turėti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 07, 15:22)
Aš labai džiaugiausi isigijusi "Iso Duo Servofiks" nepigus jis , bet man tarnauja ir nedulka, o kaip gavau užbaigus "svajonių sėkmingą" startą tos serijos padažinę, tai išvis  tos serijos gaminius pamilau, ir po truputuką stengsiuosi kitus turėti.

user posted image

O man padažinė mažoka rolleyes.gif , galėtų būti dvigubai didesnė ax.gif
O Servofiksui laukiu nuolaidos, tikrai pirksiu smile.gif

Dabar išleidau nemažai pinigėlių FridgeSmartams, turėjau vieną, bet mažai buvo smile.gif

O dėl pomidorų laikymo šaldytuve. Rudeniop, kai jų daug iškart prinoksta, FridgeSmart indelyje šaldytuve jie tikrai ilgiau išsilaiko thumbup.gif Išbandyta, patikrinta thumbup.gif Pabandykit, FridgeSmart indelio tikrai nesugadinsit, naudodamos ne pagal instrukciją mirksiukas.gif

Gal kas norėtumėt keisti milžiną į tokią dviaukštę dėžutę su sūrinės filtru. Į až mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 07 birželio 2009 - 14:34
QUOTE(asta.seima @ 2009 06 07, 14:57)
O man kaip turinčiai kelis TW indus, ką rekomenduotumėte nusipirkti  ax.gif ir ko nepirkti tikrai  ax.gif  netikiu, kad visi daiktai tokie geri.
Dabar turiu Sambos dubenukus, kočėlą su padėklu ir indelius mikrobangei. Visais esu labai labai patenkinta  thumbup.gif

man tai min-max nepamainomi. tiek į darbą maistą neštis, tiek namie naudot (sudedu likučius maisto. o kai nereikia - suspaustas mažai vietos užima). visi įrankiai nerealiai patogūs. net samtis su savo spec nuožulniu krašteliu, kad būtų patogu paragaut iš jo (beje, apžiūrėjau visiškai neraškažną brendą Pedrini. kainos didesnės už TW, patogumo nulis, tik tiek, kad metalinis. o kadangi esu jų turėjus, tai galiu pasakyt, kad ir neilgaamžiai).
paskui kruopom laikyt dėžutės labai patogu - space maker'iai- itin patogiai imasi, lengvai daromos, tvarkingai atrodo.
ir salotų centrifūga verta dėmesio smile.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 06 07, 15:04)
Nėra labai sveika laikyti maistą plastikiniuose induose, kaip ir pirkti fasuotą juose, ypač skystos ar "drėgnos" konsistencijos. Visada teikiu pirmenybę stiklui smile.gif

stiklas ir man gražu. bet jis turi 2 nemalonias sąvybes: jis dūžta (tai nemalonu turint vaikų) ir kiekvienas prisilietimas matosi.
Maisto serviravimui - taip. bet laikymui ir kasdieniniam naudojimui (indai kruopoms laikyt, dubenys ir t.t.) stiklas yra per sunku.
na, čia kiekvieno asmeninė nuomonė. Dar prie tw pliusų pridėsiu tai, kad viskas yra apgalvota. kiekviena smulkmena, rankenėlė, įdubimas ar išlenkimas yra neveltui - kiekvienas atlieka savo funkciją ir leidžia daiktą išnaudot maximaliai patogiai. Stiklas šiuo atveju to nesuteikia.
Atsakyti
Labas visoms. Kiek pastebėjau šioje temoje labai mažai kalbama apie "Elegancijos" serijos indus. Taip jie brangoki, bet man malonu kas diena juose pasigaminti salotas, nesvarbu, kad jie plastikiniai. Jie lengvi, patogūs, gražūs. Patį didžiausią dubenį naudoju vaisiams sudėti. Aš labai džiaugiuosi juos įsigijusi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydrutė @ 2009 06 07, 15:56)
Labas visoms. Kiek pastebėjau šioje temoje labai mažai kalbama apie "Elegancijos" serijos indus. Taip jie brangoki, bet man malonu kas diena juose pasigaminti salotas, nesvarbu, kad jie plastikiniai. Jie lengvi, patogūs, gražūs. Patį didžiausią dubenį naudoju vaisiams sudėti. Aš labai džiaugiuosi juos įsigijusi.  thumbup.gif

"Elegancijos" serijos indai ne veltui vadinami "Elegancijos" Jie tikrai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 06 07, 15:37)
stiklas ir man gražu. bet jis turi 2 nemalonias sąvybes: jis dūžta (tai nemalonu turint vaikų) ir kiekvienas prisilietimas matosi.
Maisto serviravimui - taip. bet laikymui ir kasdieniniam naudojimui (indai kruopoms laikyt, dubenys ir t.t.) stiklas yra per sunku.

Stiklas stiklui nelygu, kai ir plastikas plastikui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 07, 17:08)
Stiklas stiklui nelygu, kai ir plastikas plastikui ax.gif

Taip, plastikas plastikui nelygu, ir kai žinai, tiksliau tiki tuo ką gamintojas sako, kad Tupperware nenaudojamas kenksmingas plastikas, tada pradedi palaipsniui keisti stiklinius indus į plastikinius, bet tik tupperwarinius biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit, niekaip neapsisprendžiu dėl dėžutės spagečiams blush2.gif , kuri būtų patogesnė, nors šiaip pas mane visos iš serijos "Space Maker", kur visas dangtelis atsidaro, tai čia gal tiktų pati didžiausia 2,2l, bet gal 1 pokeliui susidėti per didelė unsure.gif . Kur jūs laikote?
Šiandien buvau Senukuose, galėjau pasiimti pigią lenkų gamybos, bet wink.gif .. padėjau į vietą..
Sigute, o ką serviruojate "Iso Duo" inde?
Atsakyti
pas mane birūs prduktai optimum sudėti, o pagečius laikau spagetinėje... labai patogu.
Atsakyti
Kaip cia pasakius g.gif Pabandyk ilgiau palaikyti salotas stikliniame dubenyje doh.gif O musu TW induose kuo puikiausiai issilaiko. As nenaudoju indo visada sviezia - man jis per mazas. Bet Milzinas man labai tinka thumbup.gif Salotos islieka sviezios tikrai daugiau negu savaite g.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 07, 19:15)
Patarkit, niekaip neapsisprendžiu dėl dėžutės spagečiams  blush2.gif , kuri būtų patogesnė, nors šiaip pas mane visos iš serijos "Space Maker", kur visas dangtelis atsidaro, tai čia gal tiktų pati didžiausia 2,2l, bet gal 1 pokeliui susidėti per didelė  unsure.gif . Kur jūs laikote?
Šiandien buvau Senukuose, galėjau pasiimti pigią lenkų gamybos, bet wink.gif  ..  padėjau į vietą..
Sigute, o ką serviruojate "Iso Duo" inde?

Tik spagetine thumbup.gif Kam tokiame dideliame inde laikyti spagecius, kai jie uzima vos 1/5 jo dali doh.gif
Atsakyti
Apie kokį Milžiną čia eina kalba? Jau sudomino bigsmile.gif
Nerandu Vilnelėje silikono formai bandelėms nuolaidos, kažkas minėjo, kad kaip kitą savaitę bus unsure.gif , bet gal dar nepaskelbė oficialiai g.gif
Optima inde lb patogu šviežius agurkėlius raugti essen.gif
Merginos, aciuks.gif griebsiu spagečiams skirtą dėžutę, nors man ji nlb ir derės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 07 birželio 2009 - 18:34
QUOTE(rosee @ 2009 06 07, 19:31)
Apie kokį Milžiną čia eina kalba? Jau sudomino  bigsmile.gif
Nerandu Vilnelėje silikono formai bandelėms nuolaidos, kažkas minėjo, kad kaip kitą savaitę bus unsure.gif , bet gal dar nepaskelbė oficialiai  g.gif
Optima inde lb patogu šviežius agurkėlius raugti  essen.gif
Merginos,  aciuks.gif griebsiu spagečiams skirtą dėžutę, nors man ji nlb ir derės  smile.gif

Milzinas buvo seniai. Jo principas kaip visada sviezia, bet jis ilgas. Man teko isimti visus darzoviu stalcius, net tik ten jis telpa is ilgio, kitaip tik skersas tilptu. Jo turis 6 l. Kazkada pikau per ispardavima. O jo groteles dar ir kilnojasi, galima jas 3 pozicijom kaitalioti. bigsmile.gif
O spagetine yra kataloge, kam tau is musu pirkti ax.gif
Atsakyti