QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 07, 15:22)
Aš labai džiaugiausi isigijusi "Iso Duo Servofiks" nepigus jis , bet man tarnauja ir nedulka, o kaip gavau užbaigus "svajonių sėkmingą" startą tos serijos padažinę, tai išvis tos serijos gaminius pamilau, ir po truputuką stengsiuosi kitus turėti.

O man padažinė mažoka

O Servofiksui laukiu nuolaidos, tikrai pirksiu

Dabar išleidau nemažai pinigėlių FridgeSmartams, turėjau vieną, bet mažai buvo

O dėl pomidorų laikymo šaldytuve. Rudeniop, kai jų daug iškart prinoksta, FridgeSmart indelyje šaldytuve jie tikrai ilgiau išsilaiko

Gal kas norėtumėt keisti milžiną į tokią dviaukštę dėžutę su sūrinės filtru. Į až

QUOTE(asta.seima @ 2009 06 07, 14:57)
O man kaip turinčiai kelis TW indus, ką rekomenduotumėte nusipirkti
ir ko nepirkti tikrai
netikiu, kad visi daiktai tokie geri.
Dabar turiu Sambos dubenukus, kočėlą su padėklu ir indelius mikrobangei. Visais esu labai labai patenkinta

Dabar turiu Sambos dubenukus, kočėlą su padėklu ir indelius mikrobangei. Visais esu labai labai patenkinta

man tai min-max nepamainomi. tiek į darbą maistą neštis, tiek namie naudot (sudedu likučius maisto. o kai nereikia - suspaustas mažai vietos užima). visi įrankiai nerealiai patogūs. net samtis su savo spec nuožulniu krašteliu, kad būtų patogu paragaut iš jo (beje, apžiūrėjau visiškai neraškažną brendą Pedrini. kainos didesnės už TW, patogumo nulis, tik tiek, kad metalinis. o kadangi esu jų turėjus, tai galiu pasakyt, kad ir neilgaamžiai).
paskui kruopom laikyt dėžutės labai patogu - space maker'iai- itin patogiai imasi, lengvai daromos, tvarkingai atrodo.
ir salotų centrifūga verta dėmesio

QUOTE(Sophi @ 2009 06 07, 15:04)
Nėra labai sveika laikyti maistą plastikiniuose induose, kaip ir pirkti fasuotą juose, ypač skystos ar "drėgnos" konsistencijos. Visada teikiu pirmenybę stiklui 

stiklas ir man gražu. bet jis turi 2 nemalonias sąvybes: jis dūžta (tai nemalonu turint vaikų) ir kiekvienas prisilietimas matosi.
Maisto serviravimui - taip. bet laikymui ir kasdieniniam naudojimui (indai kruopoms laikyt, dubenys ir t.t.) stiklas yra per sunku.
na, čia kiekvieno asmeninė nuomonė. Dar prie tw pliusų pridėsiu tai, kad viskas yra apgalvota. kiekviena smulkmena, rankenėlė, įdubimas ar išlenkimas yra neveltui - kiekvienas atlieka savo funkciją ir leidžia daiktą išnaudot maximaliai patogiai. Stiklas šiuo atveju to nesuteikia.
Labas visoms. Kiek pastebėjau šioje temoje labai mažai kalbama apie "Elegancijos" serijos indus. Taip jie brangoki, bet man malonu kas diena juose pasigaminti salotas, nesvarbu, kad jie plastikiniai. Jie lengvi, patogūs, gražūs. Patį didžiausią dubenį naudoju vaisiams sudėti. Aš labai džiaugiuosi juos įsigijusi.

QUOTE(Žydrutė @ 2009 06 07, 15:56)
Labas visoms. Kiek pastebėjau šioje temoje labai mažai kalbama apie "Elegancijos" serijos indus. Taip jie brangoki, bet man malonu kas diena juose pasigaminti salotas, nesvarbu, kad jie plastikiniai. Jie lengvi, patogūs, gražūs. Patį didžiausią dubenį naudoju vaisiams sudėti. Aš labai džiaugiuosi juos įsigijusi. 

"Elegancijos" serijos indai ne veltui vadinami "Elegancijos" Jie tikrai gražūs

QUOTE(nineinchnails @ 2009 06 07, 15:37)
stiklas ir man gražu. bet jis turi 2 nemalonias sąvybes: jis dūžta (tai nemalonu turint vaikų) ir kiekvienas prisilietimas matosi.
Maisto serviravimui - taip. bet laikymui ir kasdieniniam naudojimui (indai kruopoms laikyt, dubenys ir t.t.) stiklas yra per sunku.
Stiklas stiklui nelygu, kai ir plastikas plastikui

QUOTE(Sophi @ 2009 06 07, 17:08)
Taip, plastikas plastikui nelygu, ir kai žinai, tiksliau tiki tuo ką gamintojas sako, kad Tupperware nenaudojamas kenksmingas plastikas, tada pradedi palaipsniui keisti stiklinius indus į plastikinius, bet tik tupperwarinius

Patarkit, niekaip neapsisprendžiu dėl dėžutės spagečiams
, kuri būtų patogesnė, nors šiaip pas mane visos iš serijos "Space Maker", kur visas dangtelis atsidaro, tai čia gal tiktų pati didžiausia 2,2l, bet gal 1 pokeliui susidėti per didelė
. Kur jūs laikote?
Šiandien buvau Senukuose, galėjau pasiimti pigią lenkų gamybos, bet
.. padėjau į vietą..
Sigute, o ką serviruojate "Iso Duo" inde?

Kaip cia pasakius
Pabandyk ilgiau palaikyti salotas stikliniame dubenyje
O musu TW induose kuo puikiausiai issilaiko. As nenaudoju indo visada sviezia - man jis per mazas. Bet Milzinas man labai tinka
Salotos islieka sviezios tikrai daugiau negu savaite 
Papildyta:
Tik spagetine
Kam tokiame dideliame inde laikyti spagecius, kai jie uzima vos 1/5 jo dali

Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 07, 19:15)
Patarkit, niekaip neapsisprendžiu dėl dėžutės spagečiams
, kuri būtų patogesnė, nors šiaip pas mane visos iš serijos "Space Maker", kur visas dangtelis atsidaro, tai čia gal tiktų pati didžiausia 2,2l, bet gal 1 pokeliui susidėti per didelė
. Kur jūs laikote?
.. padėjau į vietą..

Tik spagetine

Apie kokį Milžiną čia eina kalba? Jau sudomino
Nerandu Vilnelėje silikono formai bandelėms nuolaidos, kažkas minėjo, kad kaip kitą savaitę bus
, bet gal dar nepaskelbė oficialiai
Optima inde lb patogu šviežius agurkėlius raugti
Merginos,
griebsiu spagečiams skirtą dėžutę, nors man ji nlb ir derės

Nerandu Vilnelėje silikono formai bandelėms nuolaidos, kažkas minėjo, kad kaip kitą savaitę bus

Merginos,

QUOTE(rosee @ 2009 06 07, 19:31)
Apie kokį Milžiną čia eina kalba? Jau sudomino
, bet gal dar nepaskelbė oficialiai
Merginos,
griebsiu spagečiams skirtą dėžutę, nors man ji nlb ir derės 

Merginos,

Milzinas buvo seniai. Jo principas kaip visada sviezia, bet jis ilgas. Man teko isimti visus darzoviu stalcius, net tik ten jis telpa is ilgio, kitaip tik skersas tilptu. Jo turis 6 l. Kazkada pikau per ispardavima. O jo groteles dar ir kilnojasi, galima jas 3 pozicijom kaitalioti.

O spagetine yra kataloge, kam tau is musu pirkti