Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Mergaitės, kaip žadėjau, kurias domina "Už ką mokate", rašykite savo e.p.adresus man AŽ, persiūsiu kiekvienai asmeniškai. Tikrai verta paskaityti. SM nėra galimybės prisegti failiuko.

Tęsiam pokalbius apie prekes ir nuolaidas mirksiukas.gif
Su Kregzde postu drinks_cheers.gif , TW gaminiai lb palengvina kasdieninį gyvenimą virtuvėje, sprendžia nuotaiką gadinančią problemą, o svečiams skirti kiti indai.
Mano dukriukas pradžioje taip pat lb ignoravo mano pirkinius, bet, kai pabandė, nuomonę pakeitė.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 08, 08:53)
Mergaitės, kaip žadėjau, kurias domina "Už ką mokate", rašykite savo e.p.adresus man AŽ, persiūsiu kiekvienai asmeniškai. Tikrai verta paskaityti. SM nėra galimybės prisegti failiuko.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
simoselis oi kookia graži liniuotė bigsmile.gif linkiu lengvo gimdymo, dauug pienuko ir greičiau susitikt su mažyliu 4u.gif ir prašom prainformuot mus, kai būsit nebe du viename mirksiukas.gif

nu ką gavau 23 d. užsakymą, eisiu žiūrėt ko ten yra mirksiukas.gif

mergaitės, o gal atsidarom dar temą bendraminčiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 08, 10:14)
simoselis oi kookia graži liniuotė bigsmile.gif linkiu lengvo gimdymo, dauug pienuko ir greičiau susitikt su mažyliu 4u.gif ir prašom prainformuot mus, kai būsit nebe du viename mirksiukas.gif

blush2.gif Ačiū 4u.gif Kai tik galėsiu, būtinai pranešiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 08, 09:14)

Aha, aš irgi stebiu tą liniuotę kada čia bus šventė mirksiukas.gif matau jau visai nedaug liko smile.gif Sėkmės tau, Simoselis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O tau, Davija, beveik pavydžiu, nes labai laukiu tos savaitės užsakymo, bet pati važiuosiu pasiimti tik trečiadienį ax.gif Ar jau gavote tuos rankšluostukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 08 birželio 2009 - 09:57
QUOTE(davija @ 2009 06 08, 10:14)
simoselis oi kookia graži liniuotė bigsmile.gif lNnkiu lengvo gimdymo, dauug pienuko ir greičiau susitikt su mažyliu 4u.gif ir prašom prainformuot mus, kai būsit nebe du viename mirksiukas.gif

Na nezinau ar verta blaskytis po kelias temas g.gif man patogiau, kai viskas vienoj vietoj cool.gif Ar cia del vakaryskstes diskusijos g.gif manau, kad tokie dalykai kaip tik padeda, kaip sakoma "gince gimsta tiesa" box.gif Negalima gi vien diterambu gietoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 08 birželio 2009 - 11:34
QUOTE(davija @ 2009 06 08, 09:14)

mano irgi tokia pat mintis buvo ax.gif 4u.gif tik gal neverta 2 temų apie tą patį, kam nepatiks apie ką šnekam, gal neskaitys ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(simoselis @ 2009 06 08, 09:24)
blush2.gif  Ačiū 4u.gif  Kai tik galėsiu, būtinai pranešiu biggrin.gif

o vardas koks gražus bus aukselio wub.gif 4u.gif
lengvo gimdymo 4u.gif 4u.gif

(baltai pavydžiu jums jūsų laukiamo džiaugsmelio wub.gif jau man ir apie antrą mintys sukasi rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 06 08, 13:20)
o vardas koks gražus bus aukselio  wub.gif  4u.gif
lengvo gimdymo  4u.gif  4u.gif

(baltai pavydžiu jums jūsų laukiamo džiaugsmelio  wub.gif jau man ir apie antrą mintys sukasi  rolleyes.gif )

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Niu nereik čia nieko galvoti, reikia darbų imtis mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 06 08, 13:02)
Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Niu nereik čia nieko galvoti, reikia darbų imtis mirksiukas.gif  biggrin.gif

tai kad ne mano vienos čia darbas biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 08, 10:56)
  Ar jau gavote tuos rankšluostukus?

aš jų neužsidirbau tad ir negavau mirksiukas.gif o negavau ąsočių su puodeliais - trūkumas verysad.gif ir dar per kvailą galvą per mažai užsakiau Samba ketvertukų, man jie kokie faini ir darinėjas liuksiškai, kas neatidaro, reik būtinai parodyt mirksiukas.gif dabar atiduosiu savo klientei, o pati dar luktersiu. Ir dar Kombi dėžutės man labai fainos, ale ta didžioji tai mane pritrenkė savo dydžiu - toookia galinga bigsmile.gif
QUOTE(Asio @ 2009 06 08, 12:34)
Na nezinau ar verta blaskytis po kelias temas  g.gif man patogiau, kai viskas vienoj vietoj  cool.gif  Ar cia del vakaryskstes diskusijos  g.gif manau, kad tokie dalykai kaip tik padeda, kaip sakoma "gince gimsta tiesa"  box.gif Negalima gi vien diterambu gietoti  rolleyes.gif

dėl vakarykštės ir šiaip dėl panašių, aš tai niekad neimu į galvą, visad stengiuos ignoruot ir nekreipt dėmesio, o jei ryškintis tai žodžiu, ir šiaip gyvenime "duodu kelią kai kam" smile.gif bet tikrai yra daug supermamyčių, kurios čia neužsuka dėl tokių dalykų, va čia tai jau negerai.
O ta tema, manau šiaip būtų įdomu daugiau papliurpt apie vakarėlius ir kitas plonybes, kad nebūtų off topicai g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 08, 14:50)
aš jų neužsidirbau tad ir negavau mirksiukas.gif o negavau ąsočių su puodeliais - trūkumas verysad.gif 

Aha, su tais Samba ąsočiais tikrai trūkumas, bet taip pas mus buvo praeitą savaitę, tai tikiuosi šią gauti ax.gif Taip ir turėjo būti, juk tokia kaina thumbup.gif už ąsotį ir 4 puodelius doh.gif manau nereikia nė galvoti pamačius kiek kainuoja vien tik 2 Samba puodeliai smile.gif o dar vasara...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 08 birželio 2009 - 15:03
Merginos, gal Konservų dėžučių atidarytuvui liepą bus nuolaida, nieko negirdėjot?
Atsakyti