Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 17, 20:49)
patepti aliejum reikia  mirksiukas.gif

Tepiau: ir aliejum, ir vandeniu.
Jurgitak, tu man receptą parašyk, kokiu tau gaunas, eisiu nuo smėlio parsinešt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 06 17, 20:49)
Todėl, kad kimba prie šonų ir nesigauna:

ar tepei aliejumi?
Papildyta:
kol paklausiau ir atsakei.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 17, 17:35)

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 06 17, 18:40)
Tvarka spintelėse doh.gif

user posted image

user posted image

šita spintelė pas mane kampinė ir labai gili, ten daug ko nufotkint neįmanoma blush2.gif
o stalčiuj žiūriu, kad dar trūksta gal optimum akcijinio liepos mėn. kokio rinkinuko tongue.gif

niu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif graziai sudeliotos dezutes mirksiukas.gif o as neturiu ne vienos tos optimum dezutes g.gif reikes pirktis kol dar duoda su nuolaidele ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vita @ 2009 06 17, 19:55)
Na ir aš pasigirsiu savo mėgstamiausios spintelės tvarka  blush2.gif
user posted image

swoon.gif swoon.gif swoon.gif "space maker"dezuciu buvo su raudonais dangteliais???kokios grazios karsta.gif
Atsakyti
parsitempiau savo asoteli su puodeliais thumbup.gif negaliu atsidziaugt ir dizainas ir spalvos thumbup.gif wub.gif mano mazasis is kart pareikalavo i viena pripilti sulciu i kita kisieliuko,ir prie vieno puoduko puola ir prie kito lotuliukas.gif O as irgi buvau pagalvojusi mazo kiekio maisto likucius susideti i juos blush2.gif
Atsakyti
Eina sau, kaip gražu jau pas jus spintelėse thumbup.gif
Atkreipiau dėmesį, kad lyderiauja Optimum ir Space Maker serijos.
Tikrai, Vita, iš kur gavai Space Maker raudonais dangteliais, nors atleisk, kvailas klausimas blush2.gif
Bliamba, kai primetu kiek Lt toms visokioms dėžutėms išeina doh.gif , nors iš kitos pusės tai ilgalaikė investicija biggrin.gif
O ką laikote tose "Vynuogėse", kur buvo po 10Lt išpardavimuose? Tik vaisius?
Atsakyti
Galvoju, kad čia prieš kokius 2 metus tie raudoni space makeriai buvo aktyvumo dovana ar pan, nu tiesiog nepamenu... Senatvė. Va o raudonu dangteliu moduline dezute buvo komplekte su spagetine irgi senokai. Pradzioj maniau bus negražu visokios spalvos, ale visai man nieko.... Laukiu tų mažų modulinių kaip bus kada pasiūlyme, man labai jų trūksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 17, 21:39)
Eina sau, kaip gražu jau pas jus spintelėse  thumbup.gif
Atkreipiau dėmesį, kad lyderiauja Optimum ir Space Maker serijos.
Tikrai, Vita, iš kur gavai Space Maker raudonais dangteliais, nors atleisk, kvailas klausimas  blush2.gif
Bliamba, kai primetu kiek Lt toms visokioms dėžutėms išeina  doh.gif , nors iš kitos pusės tai ilgalaikė investicija  biggrin.gif

aš į vynuogę dedu sausainukus, saldainius... į darbą įsimetu kanors ar dukrytei... vat vynuogių dar nė karto nedėjau smile.gif

niugi reikia ir man savo spinteles nufotkinti... bet neprisiruošiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 06 17, 21:51)
Tepiau: ir aliejum, ir vandeniu.
Jurgitak, tu man receptą parašyk, kokiu tau gaunas, eisiu nuo smėlio parsinešt  blush2.gif

Varškėčiu nesu su juo dariusi, nes, apskritai, varškę retai valgom, o kotletukus darau paprasčiausius (faršas, svogūnas, kiaušinis ir prieskoniai, jokių bulkų ar pan.), jei masė nesivelia apie rankas, tai ir prie indelio nelimpa.
Atsakyti
merginos, ar šaldot špinatus mirksiukas.gif
aš savaitę pralaikiau šaldytuve ir tik dabar sutvarkiau doh.gif nu ką galiu pasakyt - centrifūga thumbup.gif išmokau dirbt su ja normaliai po vakarykščio susirinkimo tongue.gif blush2.gif man labai patinka smulkūs smulkūs špinatai (žiemą pir+
kau Boduel firmos, tokie ovalūs kamuoliukai, bet jau smulkumas bigsmile.gif ). Bandžiau su Kvikšefu pasmulkint, bet š... gavos, visa virtuvė pakvip špinatais ir tiek verysad.gif tai susidėjau lapais ir tiek....
Atsakyti
Niugi nubėgau ir nufotkinau.. pasirodau savo mylimuosius optimum:

user posted image

user posted image

Prieskoniai:

user posted image

Čia kaip dangtelius susidėjusi stlčiuje smile.gif

user posted image

ir dar...

user posted image

Vat šaldytuve dar pažiūrėjau ne visai tvarka smile.gif dar nedrįsau fotkinti smile.gif
Atsakyti
Nu Vixiuke, šaunuolė, jau čia mus visas perspjovei drinks_cheers.gif
Kaip tvarkinga ir kaip gražu, atrodo lyg iš katalogėlio foto.
Vsio, ryt tvarkysiuos ir aš namie. doh.gif
Atsakyti
Laba ryta,

Davija, Vita, Vixiuke, nu gražu pas Jus wub.gif Man asmeniškai Spacemaker patogesni nei Optima, patogiau atsidaro, bet liepą reiks vieną akcijinį komplektą įsigyti.

QUOTE(vixiuke @ 2009 06 17, 19:14)
manau ir aš, kad neverta... na galima "pažaisti" keletą uogų nusausinti, salotas per kelis kartus... nors kai pati turiu tik didelę centrifūgą, tai gal klystu?? Būtu įdomu išgirsti nuomonę tų, kas naudoja quich chef centrifūgą

Reiks tada į normalią pasižiūrinėti, bet va įdomu kaip ten su nuolaidom g.gif Turbūt bus, bet ne dabar, kai reikia lotuliukas.gif

QUOTE(elvike @ 2009 06 17, 20:33)
Na, dabar ir aš dėsiu reklamos  biggrin.gif Prieš keletą savaičių gavau centrifūgą, tai mano mama dabar pilnu tempu naudojasi ir vieno aikčiojimo koks  thumbup.gif dalykėlis. Va sako truputį pasuku ir išsiimu beveik sausas salotas, o anksčiau reikėdavo gręžti ir tai dar permirkusias valgydavom  biggrin.gif

Na va, dar viena gundo.

QUOTE(rosee @ 2009 06 17, 21:39)

Aš susidėjau einamus vaistus / vitaminus, kurių dažnai šeimai reikia.

Atsakyti