Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(ADA @ 2009 06 18, 09:22)
Aš vis laukiu žadėtosios info - nepamenu nic'o merginos, kuri žadėjo pateikti įdomybių apie plastikus ir pan.... ax.gif

Kiek pamenu žadėjo Juokinga, bet kažkaip jos dabar mūsų temukėj nesimato, gal užsiėmus g.gif
Atsakyti
Šiū gaminių nededu į spintelę, jie man dažnai naudojami, po ranka "kampinukėję" įkurdinti.

user posted image
Papildyta:
Gal kam bus naudinga į jį žvirkterėti.[IMG]
Mėsainių ir ne tik, presas (59 Lt kodas 6722)
Ir filmuko nuorodą (pakartotinai) nepamaišys manau. mirksiukas.gif
http://vimeo.com/5170117

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 18, 09:15)
Susiduriau su problema, gal ką patartumėte iš tuperio produkcijos, nerandu kas būtų tinkamo "Karališkoje" silikono formoje keptiems gaminiams serviruoti bei laikyti, būtų gerai, kad su dangteliu, nes namie turiu tokį vieną "žvėrį" hihihi.gif . Ten visokios apvalios pyraginės, tortinės man  schmoll.gif , per gramėzdiškos, man reikia ovalios ar stačiakampio formos bent  unsure.gif

Palauk rugpjūčio, bus kvadratinė pyraginė, kaip dovana šeimininkei, tik ji pakankamai didelė.

Dėl centrifugos. g.gif Įdarbinat vyrus tupperware demonstruotojais ir bus centrifuga namuose lotuliukas.gif ir dar gražuolis puodas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 18, 12:55)
bus centrifuga namuose lotuliukas.gif ir dar gražuolis puodas  wub.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 18 birželio 2009 - 13:21
Oi mergytės, kaip gražiai atrodo jūsų spintelės... mirk iš pavydo... ax.gif Kada pas mane bus taip? smile.gif
Gal galit kur atsiųsti man savo tvarkingų spintelių nuotraukėles - panaudosiu reklamai draugams 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 17, 17:33)
user posted imagegal zinot merginos kokia talpa sitos dezutes g.gif ?
Papildyta:
tos dryzuotos "optimum" ax.gif

Kam sitie abu naudojami ?
Grazus tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 06 18, 15:23)
Grazus tokie  smile.gif

Dryžuotasis Optimum - kam tik fantazija leidžia - nuo birių produktų iki ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 18, 15:30)
Dryžuotasis Optimum - kam tik fantazija leidžia - nuo birių produktų iki ...  biggrin.gif

Nu nu- iki KO ?
Atsakyti
Kauniečių norėčiau paparašyti, gal kuri turit koldūninę ir sūrinę pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 06 18, 16:23)
Nu nu- iki  KO  ?

... iki dokumentų, mobilaus telefono, fotoaparato - plaukiant baidarėmis.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 18, 17:16)
... iki dokumentų, mobilaus telefono, fotoaparato - plaukiant baidarėmis.

Tada man ju reikia.
smile.gif

Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 06 18, 15:23)
Grazus tokie  smile.gif

As i obuoliuka supilu medu, uogiene, alyvuoges perpilu is stiklainuko ir laikau saldytuve. Siaip jis viduje dar turi ir matavimo skale.
Atsakyti