Aš galvoju, kad kažko gero turėtų būti 31-34 sav., nes 24 sav. reik sutarinėt dėl vakarėlių šioms savaitėms, tai gal bus kas labai gero

QUOTE(davija @ 2009 06 08, 15:12)
Aš galvoju, kad kažko gero turėtų būti 31-34 sav., nes 24 sav. reik sutarinėt dėl vakarėlių šioms savaitėms, tai gal bus kas labai gero 

O tai tu nieko nežinai apie šias savaites?

QUOTE(rosee @ 2009 06 08, 16:08)
Merginos, gal Konservų dėžučių atidarytuvui liepą bus nuolaida, nieko negirdėjot?
Nuolaida bus per distribucijos gimtadienio savaitę.

QUOTE(elvike @ 2009 06 08, 15:15)
O tai tu nieko nežinai apie šias savaites?
Pas mus Santakoke jau paskelbta tų savaičių aktyvumas 

tai čia aktyvumo dovanos, o kas iš to vakarėlių šeimininkėms ir svečiams?

aš supratrau, kad klausimas buvo apie tai

QUOTE(davija @ 2009 06 08, 16:12)

Peržiūrėjau istorinius failus, tai nelabai ką gero pasiūlydavo. Tiesa, 31 savaitę keisis dovanėlės šeimininkei, tai gal ten bus kažkas TOKIO.
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 06 08, 15:22)
tai čia aktyvumo dovanos, o kas iš to vakarėlių šeimininkėms ir svečiams?

Vadinasi, aš ne taip supratau

QUOTE(Asio @ 2009 06 08, 12:34)
Na nezinau ar verta blaskytis po kelias temas
man patogiau, kai viskas vienoj vietoj
Ar cia del vakaryskstes diskusijos
manau, kad tokie dalykai kaip tik padeda, kaip sakoma "gince gimsta tiesa"
Negalima gi vien diterambu gietoti 

QUOTE(davija @ 2009 06 08, 15:50)
dėl vakarykštės ir šiaip dėl panašių, aš tai niekad neimu į galvą, visad stengiuos ignoruot ir nekreipt dėmesio, o jei ryškintis tai žodžiu, ir šiaip gyvenime "duodu kelią kai kam"
bet tikrai yra daug supermamyčių, kurios čia neužsuka dėl tokių dalykų, va čia tai jau negerai.
O ta tema, manau šiaip būtų įdomu daugiau papliurpt apie vakarėlius ir kitas plonybes, kad nebūtų off topicai

O ta tema, manau šiaip būtų įdomu daugiau papliurpt apie vakarėlius ir kitas plonybes, kad nebūtų off topicai

man pasirode visai idomi tema apie garantijas, patentus ir kvitus. Nemanau, kad cia off topic-as

einu į Santaką pasiskaityt aktyvomo dovanų, nes aš mačiau tik už vakarėlių skaičius, kad šluosčių duos

QUOTE(davija @ 2009 06 08, 16:18)
einu į Santaką pasiskaityt aktyvomo dovanų, nes aš mačiau tik už vakarėlių skaičius, kad šluosčių duos 

Tai tiek ir duos...

QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 08, 15:18)
O kada čia?

QUOTE(Asese @ 2009 06 07, 14:26)
Aš turiu nusipirkus tokią dviejų aukštų dėžutę. Čia mano vyro mylimiausia

Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 06 06, 17:09)
Labai geras šepetukas aptepimui