Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Aš galvoju, kad kažko gero turėtų būti 31-34 sav., nes 24 sav. reik sutarinėt dėl vakarėlių šioms savaitėms, tai gal bus kas labai gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 08, 15:12)
Aš galvoju, kad kažko gero turėtų būti 31-34 sav., nes 24 sav. reik sutarinėt dėl vakarėlių šioms savaitėms, tai gal bus kas labai gero g.gif

O tai tu nieko nežinai apie šias savaites? g.gif Pas mus Santakoke jau paskelbta tų savaičių aktyvumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 08 birželio 2009 - 15:16
QUOTE(rosee @ 2009 06 08, 16:08)
Merginos, gal Konservų dėžučių atidarytuvui liepą bus nuolaida, nieko negirdėjot?

Nuolaida bus per distribucijos gimtadienio savaitę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 08, 15:15)
O tai tu nieko nežinai apie šias savaites?  g.gif  Pas mus Santakoke jau paskelbta tų savaičių aktyvumas  mirksiukas.gif

tai čia aktyvumo dovanos, o kas iš to vakarėlių šeimininkėms ir svečiams? g.gif 4u.gif
aš supratrau, kad klausimas buvo apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 08, 16:12)

Peržiūrėjau istorinius failus, tai nelabai ką gero pasiūlydavo. Tiesa, 31 savaitę keisis dovanėlės šeimininkei, tai gal ten bus kažkas TOKIO.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 06 08, 15:22)
tai čia aktyvumo dovanos, o kas iš to vakarėlių šeimininkėms ir svečiams?  g.gif  4u.gif
aš supratrau, kad klausimas buvo apie tai  ax.gif

Vadinasi, aš ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 06 08, 12:34)
Na nezinau ar verta blaskytis po kelias temas  g.gif man patogiau, kai viskas vienoj vietoj  cool.gif  Ar cia del vakaryskstes diskusijos  g.gif manau, kad tokie dalykai kaip tik padeda, kaip sakoma "gince gimsta tiesa"  box.gif Negalima gi vien diterambu gietoti  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(davija @ 2009 06 08, 15:50)
dėl vakarykštės ir šiaip dėl panašių, aš tai niekad neimu į galvą, visad stengiuos ignoruot ir nekreipt dėmesio, o jei ryškintis tai žodžiu, ir šiaip gyvenime "duodu kelią kai kam"  smile.gif bet tikrai yra daug supermamyčių, kurios čia neužsuka dėl tokių dalykų, va čia tai jau negerai.
O ta tema, manau šiaip būtų įdomu daugiau papliurpt apie vakarėlius ir kitas plonybes, kad nebūtų off topicai g.gif

man pasirode visai idomi tema apie garantijas, patentus ir kvitus. Nemanau, kad cia off topic-as ax.gif Juolab, kad ir tono blogo nepamaciau rolleyes.gif
Atsakyti
einu į Santaką pasiskaityt aktyvomo dovanų, nes aš mačiau tik už vakarėlių skaičius, kad šluosčių duos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 08, 16:18)
einu į Santaką pasiskaityt aktyvomo dovanų, nes aš mačiau tik už vakarėlių skaičius, kad šluosčių duos smile.gif

Tai tiek ir duos... ax.gif aš čia ir priskyriau aktyvumui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 08 birželio 2009 - 16:23
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 08, 15:18)
Nuolaida bus per distribucijos gimtadienio savaitę.  mirksiukas.gif

O kada čia? blush2.gif reiktų pradėti taupytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 08, 18:02)
O kada čia?  blush2.gif  reiktų pradėti taupytis  unsure.gif

Lygtais 36. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 07, 14:26)
Gal kas norėtumėt keisti milžiną į tokią dviaukštę dėžutę su sūrinės filtru. Į až  mirksiukas.gif
user posted image

Aš turiu nusipirkus tokią dviejų aukštų dėžutę. Čia mano vyro mylimiausia lotuliukas.gif - viską joje pamato. O man ji patinka, kad labai talpiai įsideda į šaldytuvą, filtras atlieka sūrinės funkciją. Ir viskas labai gerai laikosi joje thumbup.gif - ir sūris, ir rūkyta mėsytė. Ypač supjaustyta - nedžiūna. Turėčiau atliekamų pinigėlių, būtinai antrą nusipirkčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 06 06, 17:09)
o aptepimui turi slikoninę šepetuką ax.gif

Labai geras šepetukas aptepimui thumbup.gif
Atsakyti