Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(letta_n @ 2009 07 28, 23:54)
Lili, korekcija reikia ne visada ( antakiai,vokai). Lupos- visada.

Taip , sutinkau. Buna ir nereikia... mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos,

tesiant tema apie permanento meistrus - as tik uz salona "Paradize" Vilniuje. Nors pati esu Kauniete, nepatingiu nuvaziuoti i Vilniu del tikrai tobulos kokybes. Visgi daraisi procedura, kaip minimum 3-5 metams.

Jau trecia karta dariausi antakius, siemet pasiryzau ir akiu konturo paryskinimui - super. Nei viena, net pati akyliausia drauge nepastebejo, kad "kazkas man daryta":) - atrodo itin naturaliai.

Ir is principo, tai reiketu apdovanoti ta, kas sugalvojo permanenta. Patogu nerealiai, ypac vasara keliaujant, poilsiaujant arba tuomet, kai iprastas makiazas atrodytu "ne i tema", pvz. keliaujant su palapinemis ar issiruosus i baidariu zygi. O su permanentu jokiu pastangu ir visuomet atrodai grazi ir ryski.
Atsakyti
Sakykite kas zinote-kas Klaipedoje daro antakius?
Buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2009 07 28, 22:54)
Lili, korekcija reikia ne visada ( antakiai,vokai). Lupos- visada.

kazkaip tas kategoriskumaas uzknisa, kaip galit teigti,kad lupos-visada? Man dare Audrone is Visunitos permanenta, ir nei lupu, nei akiu, nei antakiu korekcijos nereikejo, taip kad ir lupos NE VISADA. schmoll.gif
Atsakyti
Letta_n nerasyk man i az, tu neturi pagrindo netiket manim, arba Audrone, jeigu as sakau taip kaip buvo, reiskia taip ir buvo tongue.gif
Ka reiskia jusu posakys, kad Audrone VISADA daro lupu korekcija, deja, reiskia buna isimciu ax.gif
Atsakyti
Buvau siandien pas Audrone atnaujinti savo lupas... smile.gif

Pasiryzau pirma karta be injekcijos suleidimo i lupas.. unsure.gif ( esu labai jautri skausmui verysad.gif )
Daug kalbejome , ( teisingiau kamantinejau permanento klausymais blush2.gif Audrones darbo stazas 15 met. biggrin.gif ) todel pamirsau apie skausma + atsitempiaui savo nuskausminamuju.
Dabar aisku atrodau saiubingai... Spalva tamsi rudai-riza... Uzgijus turetu buti persikine... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 18 rugpjūčio 2009 - 23:06
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 08 19, 00:05)
Dabar aisku atrodau saiubingai... Spalva tamsi rudai-riza... Uzgijus turetu buti persikine... ax.gif

Lisa, o per kiek laiko užgyja lūpos? Aš labai norėčiau pasidaryti lūpų kontūrą, bet man įdomu pats gijimo procesas, kiek jis trunka? g.gif Nes man būtų baisu eiti į darbą su tokiom lūpom..
Atsakyti
QUOTE(pipe @ 2009 08 20, 23:13)
Lisa, o per kiek laiko užgyja lūpos? Aš labai norėčiau pasidaryti lūpų kontūrą, bet man įdomu pats gijimo procesas, kiek jis trunka?  g.gif Nes man būtų baisu eiti į darbą su tokiom lūpom..

Mazdaug per savaite laiko. Siandien 3 diena, krasciukai jau pradejo luptis.. Siandian jau niezulys, kasytis norisi- gijimo procesas. Vakar antra, deina dar siek tik slapiavo, atrode, kad pigmentas iseina kartu su limfa ... Nors vaizdas buvo visai normalus lik esu diena ir nakti riskai pasidaziusi, ne mano spalvos... lotuliukas.gif Siandien kai lupasi, tai idonmiai atrodau..
Butinai idesiu parodyti kaip atrodziau tik ka po proceduros. Nufotkinau, tik fotika darbe palikau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 20 rugpjūčio 2009 - 22:41
Pries trjus metus dariausi lupas ( konturas+retusavimas ) taipogi vasara ir pasitaike labai jau karsta diena. Gryztu i darba ir matau, kad klientai i mane keistom akim ziuri blink.gif As prie veidrodzio - matau save lyg kraujo tik ka gerusi buciau: nutekejes raudonas pigmentas per visa smakra is abieju lupu krastu pusiu blink.gif Zinojau , kad karstis nera labai gerai, bet isanksto uzsirasiusi negali del oro arsaukti. O sasiukai laikesi irgi mazdaug 4-5 dienas. Taip pat ir niezejo ir kasytis norejosi truputuka. Ir dar smalsumas grauze - kokia ten ta tikroji spalva po sasiuku rolleyes.gif
Atsakyti
Na kiek pasiziuriu nuotraukas po.... o tu siaube, nurauciau tai meistrei rankas, baisiau ar buna, kazin? Iki......zymiai geriau, ypac antakiai, nenaturalus, ryskus.
Todel nesuprantu ir kam taip save urodinti ir dar mokamai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 21, 16:32)
Na kiek pasiziuriu nuotraukas po.... o tu siaube, nurauciau tai meistrei rankas, baisiau ar buna, kazin? Iki......zymiai geriau, ypac antakiai, nenaturalus, ryskus.
Todel nesuprantu ir kam taip save urodinti ir dar mokamai. doh.gif

Nuotraukose tik ka po proceduros reikia ziureti kaip pasikeite forma, o ne spalva ... smile.gif
Spalva pasikeis, jeigu suprantete, juk tai tik ka atliktas darbas ( subadyta oda adata...)
Spalva pabluks apie 30-50 ir kartas net 70%.
Labai sunku pagauti kliente , kad nufotografuoti ja kai jau darbas pilnai baigtas po korekcijos ir kai viskas sugijo. Dazniausia kliente, kai viskas tvarkoje jau ir nebeateina. Todel daugeli permanentinio ir konturinio makiazo foto yra tik ka po proceduros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 21 rugpjūčio 2009 - 21:54
Mano lupos pries kokius 2 metus..
user posted image

Kadangi kazkiek pabluko , atsirado svesesniu demeliu, tai ejau atinaujinti pas ta pacia meistre.


Mano lupos tik ka po atnaujinimo proceduros...

user posted image

Spalva turetu buti persikine. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 21 rugpjūčio 2009 - 22:16