Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai maitinančiai mamai

Reikalinga mamyčiu patirtis.Prieš gimdymą nusipirkau liemenėlę "Emma Jane" firmos.Pirkau "Mažylio" parduotuvej.Labai patenkinta.Dar pora turėjau nuo pirmo leliuko, bet kažkaip neišsiverčiu, nes pastarosios senos ir ne tokios patogios. Kur Vilniuje įsigyti gerą liemenėlę? Nelabai turiu galimybę daug vaikščioti po miestą. Gal kas pirkot naktinį liemenuką?
Atsakyti
Lankydama Semetos nesciuju kursus suzinojau,kaip galima paciai pasidaryti liemenele maitinimui - ogi paprasciausiai isiuvi dvi mazas sagutes ant sleikuciu ir gali jas segiotis. taip ir padariau - turejau n tokiu liemeneliu- baltu juodu violetiniu ir zaliu - taip daug pigiau ir man patiko..
Atsakyti
Nors ir brangiai pirkau Emma-Jane liemeneles, labai geros is tvirtos medziagos, labai patogu atsegti kai reikia greit maitinti. O lenkiskos visiskas sh... siulai greit nubrizgo, kabliukus ten irgi sunku isegti. Geriau brangiau sumoket bet turetu gera daikta.
Atsakyti
na vasara ne S*** tikrai ne S*** va jau metus beveik naudoju man patinak butent lenkiskos, siulai ir kabliukai viska svietoj, tikrai dabar nepirkciau uz 100Lt vienos liemeneles jei uz ta kaina galiu nusipirkt 5.  ;D
Atsakyti
auges, pati turiu ir tokia ir tokia, taip kad turejau progos isitikinti kuri geresne. Ta lenkiska liemenele pirkau netgi ne Gariunuose, o parduotuveje. Baisiai nepatogu uzsegti kai viena ranka laikai vaika, kaip jau minejau po keliu plovimu, siules atbrizgo.
Atsakyti
As su pirmu vaiku turejau chico liemenele uz 80 litu - nesamone kazkokia, nematau uz ka pinigus moket. O dabar, kaip ir Mamulia, nuejau i Baze ir uz 10 litu nusipirkau - gerumas tas pats, o kaina 8 kartus mazesne smile.gif Teisybe, popraste ta liemenele, bet kai pirkau nestumo metu, net nezinodama tiksliai, kokio dydzio reikes, tai gaila buvo daug pinigu ismest i bala... Bet nusistovejus biusto dydziui, pirksiu vis tiek lenkiska, atsikandau as tu "prestiziniu" chico - is viso nesuprantu, uz ka ten pinigus moket, kiek ju daiktu turejau, vis sh:(
Atsakyti
Pirkau Alles firmos Traku gatvej apatinio trikotazo parduotuvej. Man patiko, kaina vidutine (apie 40 lt, tixliai neprisimenu).
o del naktiniu liemeneliu - turejau tokia alia sportinio stiliaus, per galva uzsimauna - beveik be siuliu, be jokiu susegimu. irgi neblogai. Pirkau Savanoriu HyperRimi, kainavo apie 20 lt. Italu gamybos, neprisimenu firmos pavadinimo.

Alles, kiek suprantu, bendra vokieciu - lenku imone, jei kam idomu, kas gamintojas.
Atsakyti
As turiu tris liemeneles. Man pasiteisino tas posakis "pagal kaina ir kokybe" Viena pirkau uz 55lt, kita uz 35lt, trecia (turgine) - 15lt.
Gaila neprisimenu tos firmos, kur 55lt kainavo. Nerealiai gera (medvilnine su elastiku). Uz 35lt - "Rosme" (latviu "Laumos" gaminys): medvilnine su skylutem odai kvepuoti, graziai isformuoja, o minusas, kad nakti nepatogu, nes yra lankeliai.
Ta turgine prasciausia. Sleikos issitampe, susigarbanojo, siulai atbrizgo. Vienu zodziu jau papu nelaiko, o tik idekliukus ;D Ogi pagrindine fukcija, kad laikytu ir raisciai neissitampytu, o po maitinimo papai nenukartu :-/. Bet pacioj pradzioj buvo gera. Pradziai ir tokia galima nusipirkti, juk nezinai kiek teks maitinti, kiek pieno bus :smile.gif

Pusk, kad neatsisegtu ir papas neiskristu  ;D reikia ta kabliuka plokstele i vidu ispausti wink.gif Ir as neiskart supratau ;D tik uzkabindavau ir psio.
Atsakyti
Aš ir visus metus džiaugiausi liemenėlėm iš turgaus-po10,po 12Lt."Lormar" firmos(turbūt lenkiški-nežinau).Dėkliukai buvo prie kiekvienos.Kokybe esu labai patenkinta,gerai skalbėsi,nenubrizgo.Gerai užsisegdavo ir atsisegdavo.Labai  [smiley=vo.gif].
Dar ir ateičiai pasidėjau wink.gif...
Tikrai neverta išmesti kelis šimtus į balą.Geriau jau leliukui ką nors nupirkti.
Jų yra ir Kalvarijų turguj,į Gariūnus važiuoti tikrai nebūtina.Kaina skiriasi tik 1-2Lt.
Atsakyti
Aš jau metus nešioju tas gariūniškas liemenėles, bet nepasakyčiau, kad labai geros- išsitampo per visus galus ir laiko blogai, per pusmetį į skudurą pavirsta.Gal galit parekomenduot parduotuvę, kur galėčiau kažką padoraus nusipirkti už 40-70 litų.
Ragnez, ar seniai pirkai toj Trakų gatvėj?Kaži , ar rasčiau dabar nuvažiavus?
Atsakyti
Ot gera tema atidaret!!!
Gyva beda su tom liemenelem >:( Tai issitampo, tai spaudzia, tai forma tragiska :-[
Man musu seimos gydytoja parekomendavo pirktis lietuviskas - atseit, 100% medvilnes reikia ir t.t. Tai as kaip stropi mokinuke ir nusipirkau :smile.gif Net nezinau, kaip toki daikta pavadinti. Palapines, o ne liemenele :-/ O kainavo visai normaliai - 27 Lt. Net nesakysiu, kur pirkau - negaliu rekomenduoti tokio sh...
O del to nelaikymo, tai itariu, kad priklauso nuo krutines formos. Jei krutine pati dar gana stacia, tai ir prastesne liemenele laikys. O kai bombonesis dar pries nestuma nuo svorio pasmukes buvo, tai reikia rimto elasto, kad bent kiek padoriai atrodyt. Va tai ir patarkit, kur tokio gauti ???

tiesa, cia vien apie vilniu visos kalba... o ar kaunieciu papingu ir su bazine patirtim rastusi ???
Atsakyti
Pirkau 2 liemenukus. Viena lenkišką už 40 lt parduotuvėje
ir viena įtariu korėjietišką už 10 Lt Kalvarijų turguje.

Rezultatai tokie:
Lenkiškas išsitampė, atbrizgo elastingi papuošimukai palei kraštus, baisiausiai nepatogus krūtų užsegimas tokiais kabliukais. Petnešėlės irgi išsitam[pė ir susisuko. ???

Korėjietiškas po metų skalbimo tebedėviu ir dabar. Dvigubas stiprus medvilnės trikotažas neprarado formos, neišsitampė. Labai patogus krūtų užsegimas sagtele. Petnešėlės irgi neišsitampe ir nesisuka. biggrin.gif

Taigi - rekomenduoju visoms vilnietėms tuos Kalvarijų liemenukus. Būna baltos ir kūno spalvos. 8)
Atsakyti