QUOTE (san @ 2004 03 26, 12:55) |
papasakokit mamos, kaip keisis krutines dydis pagimdzius? nes nesugalvoju (jei jis keisis), kaip is anksto (liko ~1.5 men) nusipirkt tinkamo dydzio liemeneles. |
ash savo liemeneles pirkau likus 2 men iki gimdymo - tai padidejo mazhdaug 0,5-1 dydzhiu, bet isispraudzhiu

QUOTE (san @ 2004 03 26, 14:55) |
papasakokit mamos, kaip keisis krutines dydis pagimdzius? nes nesugalvoju (jei jis keisis), kaip is anksto (liko ~1.5 men) nusipirkt tinkamo dydzio liemeneles. |
Tikrai is anksto nezinosi kiek padides krutine. Mano iki nestumo buvo 70-75 B, nestumo metu padidejo labai nezymiai, o po gimdymo, kai pradejo gamintis daaaaug pieno, buvo 75-80 C ( bet tada truputi didesne limenele devejau del Pushies minetu priezasciu). Dabar, kai pieno gamyba susireguliavusi - 75 C.
QUOTE (san @ 2004 03 26, 14:55) |
Padides kokiu vienu nr., bet buna, kad ir dviem padideja. Siulyciau nusipirkti pora liemenuku po kokius 5-10lt., kad ismest nebutu gaila jei netiks, o kai pagimdysi, paziuresi kas ir kaip, tada nusipirksi ka nors padoresnio. Va ir viskas.

As nesioju paprastus liemenukus, t.y. neskirtus maitinancioms, man anie baisiai negrazus. O paprasti labai patogu, per virsu papa issitrauki, paskui greit susipakuoji ir psio. O ten atsek, uzsek... nezinau... cia aisku kaip kam... as cia pasakiau kaip man patogiau.

Pries gimdyma nusipirkau vaistinej lenkiska liemenele maitinimui "Canpol Babies". Labai nebloga
- patogi, gerai skalbiasi ir t.t., kaina - 27 lt.. Bet, pagimdzius po savaites nusprendziau, kad mano amzinai varvantiems pieno fabrikeliams butina liemenuku pamaina ir palikus leliu su vyru nulekiau i Mazyli pasiryzusi nusipirkti antra toki pati. O ten mane ikalbejo nors pasimatuot Emme-Jane liemenuka. Nu net nusiimt nesinorejo - labai
Ir laiko ZYMIAI geriau, ir forma, ir medziaga , ir vaizdzialis - viskas zymiai geriau nei visi iki tol pasimatuoti. Tik va kaina
Bet po to kazkaip pasvarsciau, kad vis tiek gi si pavasari garderobo atnaujint nepavyks, tai nors taip pasigrazinsiu ir nusipirkau
. Kiekvieno maitinimo metu dabar padziaugiu, kad pirkau
Ir, beje atsisega laaaabai patogiai - uztrauktukais per kauselio sona.

Turiu ir as is Canpol firmos liemenele (bet nelabai ji prilaiko krutis, bet siaip minsta, svelni) ir kelias turguj pirkau uz 8 Lt, tai ne ka blogesnes uz tuos 30Lt, tik , kad paprastos. Firmines liemeneles daugiai buna su nerinukais, su skylutem ir t.t. Man tikrai patogios sios spec. liemeneles.Man jos geriau, negu pastovai pasikeldinet liemenele - juk spaudzia taip krutine.
Krutines dydis tai labai pasikeite
. Pries nestuma buvo 80B, nescia nesiojau 80C
, o po gimdymo 80 D
.Net senos bliuzkutes per krutine nesueina, o ir megztukai per daug aptempti. Anksciau megau nesiot prigludusius drabuzius, o dabar neturiu ka apsirenkti
...
Krutines dydis tai labai pasikeite

Gal galit kas patarti, jei mano krutine per nestuma jau padidejo pora numeriu (is A i C - jauciuosi labai jau papinga
), tai gali dar padidet? Kokio dydzio tada liemenele pirktis? nes juk reikia i gimdyma vazhiuojant jau turet pora bent jau..
Ir dar noriu paklaust tu kurios pirkot geresnes ir brangesnes, gal galit parasyti kokiu firmu geriau pirkti ir kokiu geriau ne?

Ir dar noriu paklaust tu kurios pirkot geresnes ir brangesnes, gal galit parasyti kokiu firmu geriau pirkti ir kokiu geriau ne?
O man kazkodel Emmos Jane nelabai patiko, o labiau patiko lenkiskos, nes:
1. galima reguliuoti auksti juosteliu, o E.J. - beveik ne, tik mazais kabliukais, bet nelabai tepakelia...man kai pienas nusvarino krutine, norejosi labiau pasikelt...
2. vasara, kai karsta, tvanku, is tokios storo elastinio sluoksnio E.J. nesioti nezmoniskai karsta, o lenkiskos su kazkokiom skylutem - ventiliuojasi biustas
pirkau tai Cipolino, Mazylio pasauly...
1. galima reguliuoti auksti juosteliu, o E.J. - beveik ne, tik mazais kabliukais, bet nelabai tepakelia...man kai pienas nusvarino krutine, norejosi labiau pasikelt...
2. vasara, kai karsta, tvanku, is tokios storo elastinio sluoksnio E.J. nesioti nezmoniskai karsta, o lenkiskos su kazkokiom skylutem - ventiliuojasi biustas

pirkau tai Cipolino, Mazylio pasauly...
QUOTE (Snape @ 2004 08 28, 15:21) |
O man kazkodel Emmos Jane nelabai patiko, o labiau patiko lenkiskos, nes: 1. galima reguliuoti auksti juosteliu, o E.J. - beveik ne, tik mazais kabliukais, bet nelabai tepakelia...man kai pienas nusvarino krutine, norejosi labiau pasikelt... 2. vasara, kai karsta, tvanku, is tokios storo elastinio sluoksnio E.J. nesioti nezmoniskai karsta, o lenkiskos su kazkokiom skylutem - ventiliuojasi biustas ![]() pirkau tai Cipolino, Mazylio pasauly... |
Nu nežinau, gal tu ką sumaišei... Turiu Emos Jane limenėlę, tai negaliu atsidžiaugti- ir petenšos labai gerai reguliuojasi, ir krūtinės formą labai gerai laiko (o tai bent jau man labai svarbu, nes tos plonytės medvilninės liemenėlės gal ir dengia, bet nelaiko

As tai devejau ir nakti,kai speneliai sugijo.Su liemenele ne taip jauciamas krutu tempimas,prilaiko jas.
Po gimdymo praėjo dar tik 4 paros, tai jei būčiau be liemenėlė, tai numirčiau iš skausmo, tempia ir pienas teka. Geriau dėvėti. Ir daktarė sakė, kad geriau jas "prilaikyti", kad nenukartų.