Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai maitinančiai mamai

Tai va, nusipirkau Kalvariju turgeli kuno spalvos.
Gerai: lengvai plaunasi, patogiai atsisega, gerai laiko.
Blogai: ten tikrai sintetika, tai as pasisiuvau ir dedu i vidu lininius tamponelius, 100 kart geriau uz pirktinius ir papai neprakaituoja ;D. Kas dar blogai ??? , ai, labai nepatogiai papas islenda, sunku pamasazuoti pries maitinant. Bet uz tokia kaina (10 Lt) ;D
Atsakyti
koks kauselio uzsegimas patogiau, kabliukas ar plasmasinis uzsegimas ? cia mamos su patirtim tikrai zinos  ;) o klausiu, nes nezinau koki i ligonine isimesti  ;D
Atsakyti
Man tai tik plastmasinis. Tuos kabliukus graibai graibai, o jei dar nakti uzsimiegojus, neatsisega ,vaikas valgyt nori, na vienu zodziu ;D
Atsakyti
TauRe, pamegink atsegt su viena ranka. Kuri greiciau pavyks atsegti, ta ir imk i ligonine. As turiu su plasmasiniu uzsegimu, pigu, is turgaus (zinoma, tu ne Lietuvoj, tai tu turginiu "grozybiu" tau neteks ivertinti  ;D). Bet atisega greitai ir labai patogu, kai mazius labai valgyt uzsimano ir reikia "patiekti" ta pacia sekunde.
Atsakyti
 Jau tokia as ziople esu ohmy.gif... Galejau gi tokio sportinio tipo liemenuka nusipirkt maitinimui. Pakelei guma is apacios ir papas burnoj vaiko. Gi toki naudojau, kai pirma maitinau. O dabar buvau nusipirkus tokiu sh... Nesvarbu, kad brangus ir MAITINANCIAI, vistiek sh...
Atsakyti
Man labai patiko specialios liemeneles maitinimui. Aisku, is bedos tiktu ir tos, sportuojancioms. Bet vat maitinti viesoje vietoje butu sudetingiau :-/ - nepatogu, "maskuotis" sunkiau wink.gif, maitinant kita krutis nepatogiai spaudziama. Be to, tose specialiose yra kiesenele ideklui, tai jis niekur nenuslysta. Ir siaip, labai patogu. Jas turejau tik dvi, tai kartais tekdavo ir paprasta uzsideti :-/. Tai skirtuma jutau oi koki dideli... Zodziu, as uz specialias liemeneles ;D.
Atsakyti
man asmeniskai patogiausios paprastos sportinio tipo liemeneles, tos kur is besiulio trikotazo serijos. viena pastabele - maitindama as liemenele ne uzkeliu i virsu, o kruti iskisu taip, lyg liemenele butu atsegama, kaip ir specialios - tada niex niekur nespaudzia, o didelis pliusas - nieko nereikia atsegineti.
Atsakyti
 Bepigu, kai krūtinė "standartinė", o kai man sudėtinga paprastą liemenėlę nusipirkt, tai belieka sportinio tipo. Pirkdama išsimatavau begalę, išsirinkau porą patogiausių, ir vistiek jos patogios tik nemaitinant, nes kai atsegu kaušelį, papas iškrenta, kitas tuo metu persikreipia ir gaunas š... Taip kad - kas kam geriau ir patogiau... O sportinė kazkodėl man niekur kaip ir nespausdavo. Tik kad įdėkliukų tada jau reikia prilimpančių.
Atsakyti
Pala pala. Nesusisnekam. Taigi speciali matinimo liemenele ne perpus visa atsisega (na, ne taip kaip standartine normali liemenele su uzsegimu priekyje), o tik dalis "kauselio".  ???ar apie tas pacias kalbame? Nes kai atsegi tokia specialia, tai ir ta, atsegtoji krutis, graziai liemeneles apreminama ir prilaikoma, tik atsidaro gal kokiu  7-8kv. cm. plotelis vaikuciui.
Atsakyti
Pala pala. Nesusisnekam. Taigi speciali matinimo liemenele ne perpus visa atsisega (na, ne taip kaip standartine normali liemenele su uzsegimu priekyje), o tik dalis "kauselio".  ???ar apie tas pacias kalbame? Nes kai atsegi tokia specialia, tai ir ta, atsegtoji krutis, graziai liemeneles apreminama ir prilaikoma, tik atsidaro gal kokiu  7-8kv. cm. plotelis vaikuciui.

Susišnekam kuo puikiausiai ;D. Atsegu aš tą dalį kaušelio, ir per tą 7-8kv.cm ploteli mano visas E numeris iškrenta ;D. Kitas, užsegtasis E numeris persikreipia ;D.
Atsakyti
Na nepyk, bet  ;D ;D ;D taip vaizdingai pasakyta ;D
Tiesą sakant man patogiausia išvis be liemenėlės. Turiu maitinančiai, bet jau dabar naktim miegu be nieko, tai jau toks malonumas. Leliukas pradeda čepsėt - greit maikutę pasikeliu ir jau maitinamės, net susigaudyt jis nespėja ;D
Atsakyti
papasakokit mamos, kaip keisis krutines dydis pagimdzius?
nes nesugalvoju (jei jis keisis), kaip is anksto (liko ~1.5 men) nusipirkt tinkamo dydzio liemeneles.
Atsakyti