Įkraunama...
Įkraunama...

PIN UP

How to... pin up hairstyles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2009 06 27, 12:32)

I šlykštus fotošopas.
II liuks jei ne veidas. viskas kas žemiau kaklo- super rolleyes.gif
Atsakyti
1 foto kazkoks labai negrazus skirtumas tarp liemens ir klubu, nezinau kas, bet kazkas laaaabai negraziai atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 27 birželio 2009 - 15:15
QUOTE(GinCherry @ 2009 06 27, 16:11)
1 foto kazkoks labai negrazus skirtumas trap liemens klubu, nezinau kas, bet kazkas laaaabai negraziai atrodo  g.gif

čia ta balta?
man regis ji mažaūgė, dėl to taip aš galvoju unsure.gif . nes jei mane taip apregt irgi taip atrodytu/atrodo rolleyes.gif .
labai trumpi atstumai.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 06 27, 17:14)
čia ta balta?
man regis ji mažaūgė, dėl to taip aš galvoju  unsure.gif . nes jei mane taip apregt irgi taip atrodytu/atrodo  rolleyes.gif .
labai trumpi atstumai.

aga, ta nespalvota nuotrauka, liemuo kazkoks labai plonas ir trumpas, na liemuo plobas tai juciu del korsetol, o va klubai tokie platus ir ilgi g.gif
Atsakyti
aaa tu apie ta su juodu?
tai ten fotošops su liemeniu, nes pagal korseto linijkas matos- turi but siule ir ji dingsta. ten grynai nutrinta. ypač dešinėj pusėj (jos kairė)
o dėl ilgumo, tai gal dėl pozos kad tą koją atvertus taip tik atrodo.

žodžiu nelabai vykus irnesakyk.gif
Atsakyti

Del korseto tai tikrai ne fotoshopas, ash turiu juoda identishka korseta ir dar raudona toki pati, tai zinok liemeni jis tikrai suspaudzia taip, kaip foto, bet ant manes kazkaip negraziai ziuris tas plonas liemuos, tai ash niekad ir neverziu iki galo, matyt man pagal kitas proporcijas nelemta plona liemeni turet, kad ir kaip man grazu, bet atrodau juokingai biggrin.gif
Atsakyti
sakai? g.gif
tai užsidėk ir nufotkink kada blush2.gif tada patikėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 06 27, 17:31)
sakai?  g.gif
tai užsidėk ir nufotkink kada  blush2.gif tada patikėsiu biggrin.gif

aga jau ramziui pazadejus esu, tik neprisiruosiu niekaip, o senos foto, kai ilgesni korseta turejau nerandu smile.gif Tai teks vel kada prisiruosht ir imesiu i albuma musu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
kazkas domejosi siais bateliais
user posted image

tai loboutinai is psl.
http://www.louboutin...n.com/index.php
nors galima rasti ir kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2009 06 28, 12:25)

user posted image
Atsakyti