Įkraunama...
Įkraunama...

PIN UP

Vasara atėjo wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kokiu dailiu suknuciu idejei wub.gif Visas imciau biggrin.gif

QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 07 01, 10:44)
user posted image

Neseniai kaip tik tokio rasto suknute nusipirkau, tik vysniukes tankiau isdeliotos, ir maniske tiesi aptempta smile.gif Turetu but ilgio iki kauliuku speju, bet man trumpesne, tai nei siokia nei tokia atrodo, teks patrumpint iki zemiau keliuku ir skeltuka nugaroj pagilinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gazelle: 01 liepos 2009 - 11:54
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 06 30, 23:47)
Aš gi ta proga galiu prisipažinti, kad SG kvietimą turiu..

Nu kaip fainai bigsmile.gif o ten būtinai erotinės fotosesijos,ar čia tik aš tokias užmačius buvau blush2.gif Ir kur vyktų fotosesija? bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2009 07 02, 11:16)
Nu kaip fainai  bigsmile.gif  o ten būtinai erotinės fotosesijos,ar čia tik aš tokias užmačius buvau  blush2.gif  Ir kur vyktų fotosesija?

Yra tam tikri reikalavimai, bet negali būti vulgarios foto.. Turi būti krūtinė, užpakaliukas. Gali būti 50 foto ir iš jų 40 neapsinuoginus mirksiukas.gif Na, daug visokių niuansų. O fotosesija kur tik sumąstysi, kad tik tau patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 07 02, 11:42)
O fotosesija kur tik sumąstysi, kad tik tau patogu  smile.gif

O fotosesiją jie patys daro? ar čia tavo reikalas ir tik foto jiems siunti? g.gif LT gali pasidaryti ar teks keliauti kažkur? bigsmile.gif
Atsakyti
Fotosesija daraisi pats, viskuo rupinies pats, ten tik siunti foto ir jie sako ar jiems tinka ar ne smile.gif Ch Ch, o kaip kvietima is ju gavai? Pamate kazkur foto ir pasiule? As tavo vietoj siusciau, nors esu isgirdus ir visai kitokia nuomone.
Atsakyti
Dėkui Gazele už atsakymą 4u.gif
Tik kažkaip fainiau būtų,kad jie darytų fotosesijas.Nes jei ne pačiai fotkintis,tai irgi nepigiai gaunasi fotosesija unsure.gif
Atsakyti
Taigi i SG viso pasaulio merginos gali pretenduoti, tai ka joms del fotosesijos i kokia Amerika skristi? Beto nariu ten tiek daug, kas apie jokia fotosesija is SG puses negali buti ne kalbos. Trecia, tuomet visos fotosesijos butu panasios, o dabar ta ir mintis, kad kiekviena pasirenka fotosesijas pagal savo skoni - viena namie ant lovos, kita temine studijoj, trecia dar kur nors. Tame ir idomumas, kad kiekviena savaip, o ir fotosesijas ne taip sunku padaryti, tereikia tik gherenio aparato ir PS mirksiukas.gif Beto SG uz foto pinigu sumoka smile.gif
Atsakyti
Oho Gazele,kiek info,gal ir pati apie tai mąstai? smile.gif
Atsakyti
Oj ne, nemastau biggrin.gif Gal ir mastyciau, bet ten daug anglisku reikalu, o mano anglu nelabai unsure.gif Tiesiog tokia tema kitam forume buvo.
Atsakyti

Mano manymu tai i SG gali bet kas pretenduoti, tiesiog reikia atitikri reikalavimus t.y tattoo, auskarai, na shiaip nebut visishkai formalios ishvaizdos.Nusiunti jiems foto ir tada matyt paskelbia verdikta tinka ar netinka.
Atsakyti