Įkraunama...
Įkraunama...

PIN UP

Ačiū 4u.gif Bet bendras veizdas nekoks, būtent dėl to, kas yra virš batų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
C'mon..mano vaizduotėj jis dar ir KOKS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 07 11, 10:42)
Mano batukai wub.gif

user posted image

kaip graziai ant kojos atrodo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Ch Ch

batukai grazuoliai wub.gif
Atsakyti
O kur naguciu lakas? g.gif seip grazuciai. O jau POWER GIRLS grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 07 12, 18:33)
O kur naguciu lakas?  g.gif  seip grazuciai. O jau POWER GIRLS grozis  wub.gif

Iš darbinių šlepkių iššokus, kad tik batus nufotkint, nespėjau nagų nusilakuot, sorry 4u.gif biggrin.gif
Ačiū visoms už paaikčiojimus, galiu iškilmingai pranešti, kad šiandien tie raudonieji gražuoliai davė krikštą mano kojoms.. iki kraujo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 13 liepos 2009 - 17:19
O siaubas. Zinau sita kosmara. Reklaminti negrazu, bet man visi batai absoliuciai trina. Nusipirkau compeed koju piestuka r koki ten velnia, petpu ir netrina! stebuklas mano kojoms lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai, kad aš visą miestą perėjau ir nė nespaudė, o atėjus į darbą ir nusimovus batus pamačiau džiugesį keliantį vaizdą smile.gif
Atsakyti
As irgi is nelaiminguju kurioms visi batai trina doh.gif Tik gerai, tai, kad tai vyksta tik kokius pirmus desimt isejimu biggrin.gif
Atsakyti
As tai itarineju kad mano koja didesne uz kita arba as dar kokios nors kitos rusies inavlide. Dziaugiuosi, kad bent jau slepetes netrina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 13 liepos 2009 - 20:55
QUOTE(mirattes @ 2009 07 13, 21:54)
As tai itarineju kad mano koja didesne uz kita arba as dar kokios nors kitos rusies inavlide. Dziaugiuosi, kad bent jau slepetes netrina  bigsmile.gif

Kad mano kojos skirtingos ir man kyla tokia mintis.. Pradžiai todėl,kad vienas batas visada būna patogus, o kitas ne.. Ir žinoma, kad vienas greičiau susidėvi nei kitas lotuliukas.gif
Atsakyti
Vienas batas buna patogesnis, nes jau pramatuotas biggrin.gif O seip visu zmoniu viena koja yra truputi didesne, kaip ir desine plastaka smile.gif Arba kaire kairiarankiu smile.gif
Atsakyti