Įkraunama...
Įkraunama...

PIN UP

QUOTE(Gazelle @ 2009 07 16, 00:07)
Cia ji po vandeniu  g.gif

Manau, kad taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 07 16, 01:07)
Cia ji po vandeniu  g.gif

Mhm ax.gif Gera foto, patiko man labai, bet patingejau komentuot biggrin.gif O ir modelis super, taip gerai papozuot manau ne kiekviena sugebetu smile.gif
Atsakyti
Na kadangi po vandeniu tai tikrai gera pozuotoja, nes man but atsimerkus po vandeniu visai nemiela doh.gif Man tik idomu o kaip ten laikrastis gyvas liko? g.gif Plastmasinis? hihihi.gif
Atsakyti
Hey,

Laikraščiai stebėtinai gerai išsilaiko po vandeniu, ypač jei sūri jūra ar vandenynas smile.gif Nardytojai randa puikiai išsilaikiusių laikraščių, kuriuos galima vos ne vartyti net 30m gylyje. Sorry, jei ne į temą. Nuotrauka tikrai puiki smile.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
grazu wub.gif net pati uzsimaniau fotosesijos wub.gif
Atsakyti
Let's meet the guys...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nežinojau kur dėt, tai dedu čia. Mano korsetukai ax.gif

Čia
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 07 17, 17:19)
Let's meet the guys...

Oj kokiu cia pridejai thumbup.gif

QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 07 17, 22:55)
Nežinojau kur dėt, tai dedu čia. Mano korsetukai  ax.gif

Čia

Na kiek matau tai ne korsetukai, o korsazai, ir tai sviesusis net be sutvirtinimu atrodo g.gif Juodaji uzskaitau, o sviesusis nelabai fotogeniskai ant lovos atrodo blush2.gif
Atsakyti
Jis matai, medžiaginis grynai, su sutvirtinimais, tik "išėję" jie jau, o kadangi medžiagytė natūrali medvilnė, tai jis ir susiglamžęs toks blush2.gif

Na, tęskime. Kadangi neleidžia paveiksliuko įdėt, metu Nuorodą 1, Nuorodą 2, Nuorodą 3.

1....

2...

3....

4....

5....

September 9, 1929. Girls of Aeronautic Division, Department of Commerce: ---->
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 21 liepos 2009 - 16:21
Nesu tikra, kad informacija bus naudinga, bet blogiau gal nebus smile.gif uzmaciau, kad per tv rodys filma (berods cia jau kalbejote apie ji, kiek pamenu), kuris man grynai asocijuojasi su jusu megstamu ir aptarinejamu stiliumi smile.gif labai dvelkia anais laikais.. ax.gif nusiteikiau paziureti ji jau, jei sulauksiu laugh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 21 liepos 2009 - 16:23
Manau si filma mate jau visos skaitancios sia tema biggrin.gif Tikrai vertas ziureti thumbup.gif Travolta wub.gif
Atsakyti