sveiki,
dovanokit, kad neskaiciau visos temos, gal kas numes nuoroda jei jau buvo toks klausimas iskeltas. pas mus zada buti vonios kambarys, kurio lubos 2.5m aukscio. issiklijavom tamsiom plytelem, kurios man be proto patinka, bet reikalauja ryskios sviesos. nisoje yra duso kabina ir manau, teisingiausia butu daryti lubine lempute tiesiai virs duso, kad butu jauku. kokie yra galimi sviestuvu pasirinkimai, kad butu hermetiski ir grazus, nes garu mano mazoj vonikej tikrai daug buna. kiek ziurejau visokiuose ermitazuose, tai jos labai silpnai sviecia....
prasom ideju ar parduotuviu adresu...
dovanokit, kad neskaiciau visos temos, gal kas numes nuoroda jei jau buvo toks klausimas iskeltas. pas mus zada buti vonios kambarys, kurio lubos 2.5m aukscio. issiklijavom tamsiom plytelem, kurios man be proto patinka, bet reikalauja ryskios sviesos. nisoje yra duso kabina ir manau, teisingiausia butu daryti lubine lempute tiesiai virs duso, kad butu jauku. kokie yra galimi sviestuvu pasirinkimai, kad butu hermetiski ir grazus, nes garu mano mazoj vonikej tikrai daug buna. kiek ziurejau visokiuose ermitazuose, tai jos labai silpnai sviecia....
prasom ideju ar parduotuviu adresu...

QUOTE(Burka @ 2009 07 13, 12:58)
O ka su langais darot(pas ka tokie yra)? pas mus langai nemazi,tai mastai apie roletus,MB nori tamsint
pries langus kaimynu ner,nebus kas ciokina
kazkaip man tamsinimas ne prie sirdies,gal kas kitokiu ideju turit?
P.S. pas mus langai va tokie

P.S. pas mus langai va tokie

del tamsinimo pakomentuosiu

O vonioje deciau romanetes, is 2 ar 3 daliu. viena sona atsidarai ir patenka saules sviesa, jaukiau ir maloniau.

QUOTE(gourmandise @ 2009 07 28, 12:32)
gal kas gaėtų patarti kokį geriau rinktis gyvatuką kombinuotam šildymui (žiemą - šildymas vandeniu, vasarą - elektra): ar žalvarinį padengtą chromu, ar nerūdijančio plieno??? 

jei gyveni gaugiabutyje, tai reiktų pirkti nerūdijančio plieno,o jei nuosavam name- jokio skirtumo, nes jei prakiurs nebus ko kaltinti

QUOTE(gourmandise @ 2009 07 28, 11:32)
gal kas gaėtų patarti kokį geriau rinktis gyvatuką kombinuotam šildymui (žiemą - šildymas vandeniu, vasarą - elektra): ar žalvarinį padengtą chromu, ar nerūdijančio plieno??? 

Jei šildysite vandeniu, tai tik žalvarinį

QUOTE(cruiser @ 2009 07 28, 12:44)
jei gyveni gaugiabutyje, tai reiktų pirkti nerūdijančio plieno,o jei nuosavam name- jokio skirtumo, nes jei prakiurs nebus ko kaltinti 

QUOTE(kristik @ 2009 07 28, 12:58)
Bus gyvatukas daugiabuty...

Vieni sako, kad nerudijančio plieno gyvatukas bute geriau, nes tie žalvariniai yra padengti chromu, kuris, po kurio laiko, gali pradėti luptis, trupėti. O kiti sako, kad geriau žalvariniai, nes jie ilgaamžiškesni, o plieninis gyvatukas gali greičiau prakiurti, koroduoti...

QUOTE(gourmandise @ 2009 07 28, 13:03)
Bus gyvatukas daugiabuty...
Prisiklausiau nuomonių ir apie žalvarinius, ir apie nerūdijančio plieno gyvatukus - visai pasimečiau
Vieni sako, kad nerudijančio plieno gyvatukas bute geriau, nes tie žalvariniai yra padengti chromu, kuris, po kurio laiko, gali pradėti luptis, trupėti. O kiti sako, kad geriau žalvariniai, nes jie ilgaamžiškesni, o plieninis gyvatukas gali greičiau prakiurti, koroduoti...
žodžiu, kiek žmonių, tiek ir nuomonių 

Dėl trupėjimo nieko negaliu pasakyti, bet logiškai mąstant, tai jei ant storo žalvarinio chromas nusilupinės, tai ant plieninio, kuris yra plonesnis, tuo labiau turėtų nusilupti

Papildyta:
QUOTE(cruiser @ 2009 07 28, 11:44)

Tikriausiai norėjai parašyyti, kad gyvenant daugiabutyje, geriau žalvariniai

Sveikos darbščiosios
noriu paklausti, kiek jums meistrai paskaičiavo vonios remonto sąmatą? Mes savo vonioje norim perklijuoti plyteles, atskirti vonios ir kriauklės čiaupus, pajungti skalbimo mašiną.
Šiandien atėję meistrai paskaičiavo, kad kainuos apie 2000lt, čia tik man vienai atrodo, kad brangoka, ar čia dabar tokios kainos? Gal kurios žinot, kiek kainuoja plytelių klijavimas?
Tiesa, būčiau dėkinga, jei kas nors pasidalintumėt gerų meistrų kontaktais
Vieta - Kaunas.

noriu paklausti, kiek jums meistrai paskaičiavo vonios remonto sąmatą? Mes savo vonioje norim perklijuoti plyteles, atskirti vonios ir kriauklės čiaupus, pajungti skalbimo mašiną.
Šiandien atėję meistrai paskaičiavo, kad kainuos apie 2000lt, čia tik man vienai atrodo, kad brangoka, ar čia dabar tokios kainos? Gal kurios žinot, kiek kainuoja plytelių klijavimas?

QUOTE(WėWė @ 2009 07 28, 18:59)
Sveikos darbščiosios
Vieta - Kaunas.

|Plyyteliu klijavimas plius dar visokie paplidomi darbai - 1900. Santechnikos pervedziojimas - 1000lt. Vonia su tualetu - nedideli. Ployteles klijuoja dabar ivairiai - priklauso nuo plyteliu, nuo kiekio, nuo pacio meistro, kiek darbu turi. Mum virtuveje nedideli plota klijuos po 25, musu buves meistras siulo vis dar 35. Girdejau kad ir po 15 galima rasti.
Tai va tiek.

tablete, dėl nestandartinės vonios patarimo - na dabar daug pas ką nestandarinės vonios, nes tiesiog namus stato nebe standarinius...
tai jūs bandykite pasipaišyti sau vonios planelį ir dėliokite elementus įvairia tvarka. kur žemiausias aukštis renkite spintelę, ar vonią (nežinia koks ten aukštis ir kiek telpa), kur aukščiauias - dušo kabiną gal. nežinia, kur įėjimas ir pan.
sunku ką patarti, kai visai nesimato plano.
tai jūs bandykite pasipaišyti sau vonios planelį ir dėliokite elementus įvairia tvarka. kur žemiausias aukštis renkite spintelę, ar vonią (nežinia koks ten aukštis ir kiek telpa), kur aukščiauias - dušo kabiną gal. nežinia, kur įėjimas ir pan.
sunku ką patarti, kai visai nesimato plano.