Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 07, 09:42)
merginos, patarkit, delioju pliusus ir minusus - ar verta rinktis dviguba kriaukle?  g.gif  vietos uztektu, bet nezinau ar tikrai isnaudojamos tos dvigubos kriaukles?  g.gif  statyti vien del to, kad pasinaudoti i pusmeti karta nelabai apsimoka  unsure.gif vyras motyvuoja tuo, kad 3 moterys namie, todel tikrai bus naudojama  rolleyes.gif
zodziu jei kas turit, tai parasykit atsiliepimus  4u.gif

Pas mus bus dvigubi praustuvai praustuvus (mums ir vaikams)- kai ryte visi atsikelia vienu metu ar vakare einant liulio (ypač kai du vaikai, kurie dažniausiai eina miegoti vienu metu), labai pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 07, 10:42)
merginos, patarkit, delioju pliusus ir minusus - ar verta rinktis dviguba kriaukle?  g.gif  vietos uztektu, bet nezinau ar tikrai isnaudojamos tos dvigubos kriaukles?  g.gif  statyti vien del to, kad pasinaudoti i pusmeti karta nelabai apsimoka  unsure.gif vyras motyvuoja tuo, kad 3 moterys namie, todel tikrai bus naudojama  rolleyes.gif

Mes irgi darysime du praustuvus. Maciau pas draugus, tikrai labai patogu mirksiukas.gif Tuo labiau, jei turite vietos, tai kodel nepasidaryti sau komforto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 07, 10:42)

deciau dviguba, nes kai ryte visiems vienu metu prireikia dantis valytis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 08 07, 12:13)
Pas mus bus dvigubi praustuvai praustuvus (mums ir vaikams)- kai ryte visi atsikelia vienu metu ar vakare einant liulio (ypač kai du vaikai, kurie dažniausiai eina miegoti vienu metu), labai pravers  mirksiukas.gif

QUOTE(Elenuška @ 2009 08 07, 14:17)
Mes irgi darysime du praustuvus. Maciau pas draugus, tikrai labai patogu mirksiukas.gif Tuo labiau,  jei turite vietos, tai kodel nepasidaryti sau komforto smile.gif

QUOTE(ooo @ 2009 08 07, 14:27)
deciau dviguba, nes kai ryte visiems vienu metu prireikia dantis valytis...  biggrin.gif

aciu visoms uz nuomones. Tik del to "vienu metu", tai kiek save atsimenu, niekada vienu metu neidavom i vonia su niekuom g.gif nu pvz darzelio laikais vistiek tevai keliasi anksciau, tada susitvarko ir kelia vaikus. Mokyklos irgi g.gif uztat man tu abejoniu ir kyla, ar cia tikrai jau "taip kartu" tuos dantis visi ir valysimes biggrin.gif ir dabar issivalom be problemu prie vienos kriaukles, tik zinau, kad veidrodzio reikes didelio didelio, kad nemaisyciau vyrui su savo rytiniais pasidazymais, o vat del tos kriaukles ir lieka man klaustukas g.gif
nebent dukroms bus smagu ateityje prie skirtingu ciaupu stoveti ir dantis valytis drauge, bet is esmes dviems mergaitems ir vieno ciaupo uztektu dantims g.gif dar butu berniukas ir mergaite, tada mustynes garantuotos biggrin.gif o dabar...
nu zodziu tokie pamastymai..
o ir kaina dvigubu praustuvu, tai kaip auksiniu biggrin.gif

parodykit kas kokius renkates?
man prie sirdies laufen produkcija...turejom pries tai ir nenusivylem, dabar manau vel juos rinksimes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 07, 15:34)
aciu visoms uz nuomones. Tik del to "vienu metu", tai kiek save atsimenu, niekada vienu metu neidavom i vonia su niekuom  g.gif  nu pvz darzelio laikais vistiek tevai keliasi anksciau, tada susitvarko ir kelia vaikus. Mokyklos irgi  g.gif  uztat man tu abejoniu ir kyla, ar cia tikrai jau "taip kartu" tuos dantis visi ir valysimes  biggrin.gif ir dabar issivalom be problemu prie vienos kriaukles, tik zinau, kad veidrodzio reikes didelio didelio, kad nemaisyciau vyrui su savo rytiniais pasidazymais, o vat del tos kriaukles ir lieka man klaustukas  g.gif
nebent dukroms bus smagu ateityje prie skirtingu ciaupu stoveti ir dantis valytis drauge, bet is esmes dviems mergaitems ir vieno ciaupo uztektu dantims  g.gif  dar butu berniukas ir mergaite, tada mustynes garantuotos  biggrin.gif  o dabar...
nu zodziu tokie pamastymai..
o ir kaina dvigubu praustuvu, tai kaip auksiniu  biggrin.gif 

parodykit kas kokius renkates?
man prie sirdies laufen produkcija...turejom pries tai ir nenusivylem, dabar manau vel juos rinksimes  ax.gif

na nuo zmoniu priklauso ax.gif as su niekuom viena kraiukle dalintis valantis dantis negaliu ax.gif o kad tevai nuo vaiku atskirai ir vienas nuo kito i vonia eina, tai aisku, bet su vaikais, taigi vienu metu keliat ir ruosiat, tai gal panasiu metu ir dantis valosi ax.gif
as kadangi gyvenu viena, tai emaiu ne dviguba kriaukel - kriaukle ne karve, reiks, pasikeisiu biggrin.gif
laufen'ai geri drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 08 07, 15:37)
na nuo zmoniu priklauso  ax.gif  as su niekuom viena kraiukle dalintis valantis dantis negaliu  ax.gif o kad tevai nuo vaiku atskirai ir vienas nuo kito i vonia eina, tai aisku, bet su vaikais, taigi vienu metu keliat ir ruosiat, tai gal panasiu metu ir dantis valosi  ax.gif
as kadangi gyvenu viena, tai emaiu ne dviguba kriaukel - kriaukle ne karve, reiks, pasikeisiu  biggrin.gif
laufen'ai geri  drinks_cheers.gif

tai va, kad dazniausiai ryta susiplanuoji taip, kad netrukdytum viens kitam, o jei ir valaisi kartu tai prie vienos kriaukles tikrai ne problema. Man didesne problema paskui veidrodi atsikovoti, nes dabar tenkinames tokiu ziauriai maziuku doh.gif lotuliukas.gif uztat jau veidrodis tai sakiau vonioj normalus bus, kad nevyktu kovos is ryto biggrin.gif
o dantys..nu ka 3 minutes ir viskas...kitiems poreikiams dusas bus g.gif

zodziu mano noras buvo - viena, bet dyyydele kriaukle...kaip min 85cm, o gal net 1.05m ax.gif ir jau turiu laufen'a nusiziurejus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 07, 15:45)
tai va, kad dazniausiai ryta susiplanuoji taip, kad netrukdytum viens kitam, o jei ir valaisi kartu tai prie vienos kriaukles tikrai ne problema. Man didesne problema paskui veidrodi atsikovoti, nes dabar tenkinames tokiu ziauriai maziuku  doh.gif  lotuliukas.gif  uztat jau veidrodis tai sakiau vonioj normalus bus, kad nevyktu kovos is ryto  biggrin.gif
o dantys..nu ka 3 minutes ir viskas...kitiems poreikiams dusas bus  g.gif

zodziu mano noras buvo - viena, bet dyyydele kriaukle...kaip min 85cm, o gal net 1.05m  ax.gif  ir jau turiu laufen'a nusiziurejus  wub.gif

tai viena didele irgi beveik kaip dviguba gaunasi biggrin.gif
siaip dar sakaiu desiu vonioj toki veidrodi, kur nuo galvos iki koju save nuoga galeciau apziuret blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 08 07, 15:47)
tai viena didele irgi beveik kaip dviguba gaunasi  biggrin.gif
siaip dar sakaiu desiu vonioj toki veidrodi, kur nuo galvos iki koju save nuoga galeciau apziuret  blush2.gif  lotuliukas.gif

mes tiek i vonia sukist ruosiames, kad veidrodziui nuo galvos iki koju jau vietos tikrai nebelieka lotuliukas.gif bet ideja gera biggrin.gif tiksliau reikalinga biggrin.gif

pries tai turejau koridoriuje didziuuuli ireminta veidrodi, tai jis viskam tarnaudavo, dabar vel planuoju panasu kabinti koridoriuje.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 07, 15:53)
mes tiek i vonia sukist ruosiames, kad veidrodziui nuo galvos iki koju jau vietos tikrai nebelieka  lotuliukas.gif  bet ideja gera  biggrin.gif  tiksliau reikalinga  biggrin.gif
pries tai turejau koridoriuje didziuuuli ireminta veidrodi, tai jis viskam tarnaudavo, dabar vel planuoju panasu kabinti koridoriuje.

kai pagyvenau su mazu veidrodziu keleta metu, tai pajutau,kad ojjjj kaip reikalinga toki turet biggrin.gif
dabar turiu ir koridoriuj, ir dar vonioj nisoj spinta darysiu, tai bus durys veidrodines lotuliukas.gif irgi noriu visko i vonia sukisti daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 08 07, 16:07)
kai pagyvenau su mazu veidrodziu keleta metu, tai pajutau,kad ojjjj kaip reikalinga toki turet  biggrin.gif
dabar turiu ir koridoriuj, ir dar vonioj nisoj spinta darysiu, tai bus durys veidrodines  lotuliukas.gif irgi noriu visko i vonia sukisti daug  blush2.gif

tai spek, mes prie tos vonios ir knisames jau menesi doh.gif aciu dievui vakar jau sudejom taskus ant I smile.gif tikiuosi greitu metu jau prades kokie meistreliai dirbti, nes jau atsibodo negyvai i kompiuterini varianta ziureti cool.gif

Atsakyti
Mergaites,reikalingas meistras isklijuot 25kvadratus vonioj,rekomenduokite prasau,per az,nebrangiai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 07, 14:45)
tai va, kad dazniausiai ryta susiplanuoji taip, kad netrukdytum viens kitam, o jei ir valaisi kartu tai prie vienos kriaukles tikrai ne problema. Man didesne problema paskui veidrodi atsikovoti, nes dabar tenkinames tokiu ziauriai maziuku  doh.gif  lotuliukas.gif  uztat jau veidrodis tai sakiau vonioj normalus bus, kad nevyktu kovos is ryto  biggrin.gif
o dantys..nu ka 3 minutes ir viskas...kitiems poreikiams dusas bus  g.gif

zodziu mano noras buvo - viena, bet dyyydele kriaukle...kaip min 85cm, o gal net 1.05m  ax.gif  ir jau turiu laufen'a nusiziurejus  wub.gif

Pasiplanuoti viską galima, tačiau turint dvigubą praustuvą nereikia nieko planuoti smile.gif Čia tiesiog komforto klausimas mirksiukas.gif Aš kol kas keliuosi vėliau už vyrą, bet buvo porą kartų kai abu ruošėmės ir vienam teko palaukti rolleyes.gif O kam laukti?
Indus irgi ne problema išsiplauti, bet be indaplovės gyventi nenorėčiau ax.gif

Atsakyti