QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 19, 13:51)
as isvis neturiu nuomones, ji daug dalyku ispeike ir tu, kurie pas ja salone buvo, taip kad

negaleciau apkaltinti peikimu to, ko neturi ir negali parduoti
Ale kaip lengva tave is kelio isvesti

Konsulantas konsultantui irgi nelygu. Reiketu labiau pasistudijuoti gamintojo info, charakteristika ir panasiai. Mane konsultavo berniukas IRIS'e taij jo vienintele baime buvo tai, kad cia yra naujove rinkoje ir musu meistrai gali pabijoti deti jas, nors ten jokiu problemu dejime ir nera. Taip ir buvo...mano meistrai pradzioj issigando...po to ju vadovas prisimine, kad jie Anglijoje tokias grindis terasose lauke klodavo ir sake zinas kaip su jom elgtis reikia. Niu pagalvojau jei tokioj dregnoj saly lauke dar kloja taij ne velnio mano cia ta vonia viska atlaikys
Kas del spaudimo..pas mane vonioj tai masazine vonia stovi. Tas reikalas tikrai daugiau sveria nei siaip vonia pastatyta (nes ir pati vonia plius visokie vamzdziai,, purstuvai ir pan. nors nu aisku vonia voniai irgi nelygu

) ir ji hermetizuota yra krastuose silikonu. Tai kaip tik neseniai man nuiminejo priekine panele nes reikejo ten su salia stovinciu reikaliuku susitvarkyti, kad graziai prisiglaustu

Niu net zymes jokios ner, kad butent ties sita vieta vonia stovi
ir kol kas as tik pliusu matau ir praktiskos ir grazios ir smagiai ant ju jautiesi net basom kojom
Ir is vis..ne pardavineti mes cia ju susirinkom

Kas nenori lai nesideda

Jau pasijauciau kaip reklamscike cia jas tiek girdama

Zodziu man gerai man nieko netruksta. Kaip ir minejo ooo dziaugiuosi kad nereikia su tarpeliais tarp plyteliu tusintis valant ir vargo nematau