Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Žemaika @ 2009 06 27, 20:16)
Dėl glaisto spalvos. Perki baltą glaistą, atskirai pigmentą ir pasidarai kokį nori. Man reikėjo šviesiai oranžinio. Maišiau baltą glaistą su geltonu ir raudonu pigmentu tol, kol gavau reikiamą atspalvį. Dabar beveik nesimato, kur glaistas, o kur plytelės.

tai jum labai pasisekė.
nes šlapias ir išdžiūvęs glaistas įprastai skiriasi.
Atsakyti
Na šitai man žinoma mirksiukas.gif .
Atsakyti
Visi vonios kamabariai 5puslapi labai jau wub.gif bet kai i maza vonios kambari sudedi tokias plyteles nelabai belieka tokio vaizdo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2009 06 28, 02:20)
Visi vonios kamabariai 5puslapi labai jau wub.gif  bet kai i maza vonios kambari sudedi tokias plyteles nelabai belieka tokio vaizdo.. verysad.gif

mano miniatiūrinėj vonioj didelės plytelės.
nu ką aš žinau. normaliai atrodo.
darėm remontą, kad būt tvarkinga vonia ir tiek. taip ir atrodo.
Atsakyti
aš ir į mažą vonios kambarį dėsiu dideles plyteles.
tik va, dabar jau suprantu, kad be ryšio vienas vonios kambarys bus, nu tiksliau viskas ten normaliai, bet tikrai ne taip efektingai, kaip toje kolekcijoje yra. tiesiog vonia per maža ir ne taip sudėliota... na, bet ok, ką jau čia, nebeužsakinėsiu gi naujų.
Atsakyti
QUOTE(elyja @ 2009 06 26, 11:34)
O kaip jums tokios plyteles? Jeigu pamaisant su kokiomis kitomis, gal ir idomiai ziuretusi? kaip manot?

Man labai nea schmoll.gif Jau galima maišyt su kuo nori, bet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 06 26, 21:28)
na, man tokios dryžuotukės tai gražu. su kokiu baltu ar smėlio spalvos žiūrėtųsi.

Dekui uz nuomones. Bandysim is b-a uzsisakinet, tik reikia sugalvot dar kokias dekoro detales, ir grindu plyteles issirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elyja @ 2009 06 29, 13:02)
Dekui uz nuomones. Bandysim is b-a uzsisakinet, tik reikia sugalvot dar kokias dekoro detales, ir grindu plyteles issirinkt smile.gif

šalia tokių dekoro jau neimkit. manau bus per daug visko.
o čia duosiu idėjų su dryžuotukėm, mažu kažką pritaikysit:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

paskutinėj čia nelabai matosi, bet ten dryžuotukės ir su baltu derinta, taip švariai viskas.
Atsakyti
O gal kas darėtės vonią su šiomis Dvarčionių plytelėmis ? http://www.keramika....961:w.262:h.419 Būtų labai smagu pamatyti nuotraukytes, kad susidaryti realesnį vaizdą Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 06 30, 18:32)

o čia duosiu idėjų su dryžuotukėm, mažu kažką pritaikysit:

Kaip gražu wub.gif ypač patiko ta pirma thumbup.gif tokia " šilta" jauki vonia
Atsakyti
QUOTE(mazhoji @ 2009 07 01, 15:00)
O gal kas darėtės vonią su šiomis Dvarčionių plytelėmis ? http://www.keramika....961:w.262:h.419 Būtų labai smagu pamatyti nuotraukytes, kad susidaryti realesnį vaizdą Dėkoju iš anksto  4u.gif

šitokios foto tai tikrai gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
kokiom programom darot vonios kambario isdestyma?
Atsakyti