Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Ačiū, labai geri pastebėjimai 4u.gif . O praėjimas tikrai siaurokas gaunasi, tiksliai ir nežinau dar, nes klozetas nepakabintas ir kriauklės nėra. Pagal teorinius paskaičiavimus ~60 cm unsure.gif
Atsakyti
o kokią funkciją atlieka ta sienelė kur prie skalbimo mašinos? g.gif
Atsakyti
Paskui skalbimo mašina+džiovyklė turėtų pasislėpti po kokiom nors durelėm ar užuoladėlėm, dar nesumasčiau.
Atsakyti
Aš taip pat sienelės neakcentuočiau schmoll.gif Ir ją daryčiau neaukštą smile.gif Galima padaryti dar horizontalią liniją virš skalbimo mašinos ir nišoje padaryti lentynas, o kad atrodytų tvarkingiau - įdėčiau dureles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jupa_ @ 2009 06 19, 15:27)
Paskui skalbimo mašina+džiovyklė turėtų pasislėpti po kokiom nors durelėm ar užuoladėlėm, dar nesumasčiau.

savo vonioj būtent taip pasidariau sienelę. ieškau dabar, kuo uždengti reikės.
o jūs džiovykle naudojatės?

man džiovyklė toks nereikalingas dalykas blush2.gif na, bet čia jau įpročio dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 06 19, 20:48)
savo vonioj būtent taip pasidariau sienelę. ieškau dabar, kuo uždengti reikės.
o jūs džiovykle naudojatės?

man džiovyklė toks nereikalingas dalykas  blush2.gif  na, bet čia jau įpročio dalykai smile.gif

O aš net neįsivaizduoju kaip išsiversčiau be džiovyklės doh.gif Skalbiu beveik kasdien, nespėtų skalbiniai džiūti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jupa_ @ 2009 06 19, 14:27)

Mano akimis žiūrint, tas projektukas gražiai atrodo. Tik sienutę daryčiau šviesios spalvos, kaip ir kitos sienos. Pakaks to, kad tas išsikišimas kur paslėpti wc bakeliai bus ryškesnis.

O džiovyklė labai geras daiktas. Pas mamą buvo, o aš dar neturiu, tai tikrai pasigendu ax.gif
Atsakyti
Ačiū megrinos už pastabas. thumbup.gif
Džiovyklės dar neturiu, bet turiu bendradarbę, kuri jau įkalbėjo, kad ji nepakeičiamas daiktas namuose bigsmile.gif Na, suklijuosim plyteles (kurių dar neturiu doh.gif ), pasirodysiu, kas gavosi natūroj biggrin.gif
Atsakyti
Rako cekisku plyteliu psl graziu vaizdeliu prisiziurejau. Gal ir jums patiks smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
ojojoi, kaip gražu.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 06 22, 21:57)
Rako cekisku plyteliu psl graziu vaizdeliu prisiziurejau. Gal ir jums patiks smile.gif

Tas akmenuotas interjeras koks gražus wub.gif wub.gif wub.gif Ir burbuliuotas (pats pirmas) mielas thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu wub.gif
kad toki savo vonioj turejus smile.gif
Atsakyti