QUOTE(Apuokas @ 2006 06 09, 13:50)
na ir kaip ar patinka? as skambinau,bet jau nespejau teks kitos grupes laukti
QUOTE(london girl @ 2006 06 23, 08:08)
na ir kaip ar patinka? as skambinau,bet jau nespejau teks kitos grupes laukti
labai idomu ,kaip ten 
Na, man jie biškutį silpnoki
Ir as pabandysiu ten uzsirasyti, gal dar kas kartu?
Gal siuo metu renkama grupe i tuos kursus?
o as noreciau uzduoti toki klausima, o dabartineje rinkoje labai truksta buhalteriu ar ne
.
QUOTE(maddox @ 2006 08 21, 10:07)
o as noreciau uzduoti toki klausima, o dabartineje rinkoje labai truksta buhalteriu ar ne
.
Geru buhalteriu tikrai truksta
Rudenele, aš lankiau tuos kursus Vivulskio gatvėje prieš du metus. Man nelabai patiko, nes issireikalavom kitą dėstytoją, bet ir ji dėstė daugumoj tik įstatymus. Kaip visiškai nieko nenusimanančiai man buvo tamsus miškas.
Buhalterinės programos irgi neperpratau.
Po to dar teko lankyti "Žinijos" kursus Vilniaus gatvėje - labai intensyvūs, bet nepalyginamai geriau ir kartu mokėmės "Agnum" buhalterinę programą, pagrinde praktika. Kainos nepamenu. Rodos už viską 500 buvo. Na ir gruodį bus du metai, kaip dirbu buhalterės padėjėja
Įsidarbinti tiesiog pasisekė, bet reikia pradėti nuo minimumo - lengviau gauti darbą. Įgavus praktikos aisku ir alga pakyla
Po to dar teko lankyti "Žinijos" kursus Vilniaus gatvėje - labai intensyvūs, bet nepalyginamai geriau ir kartu mokėmės "Agnum" buhalterinę programą, pagrinde praktika. Kainos nepamenu. Rodos už viską 500 buvo. Na ir gruodį bus du metai, kaip dirbu buhalterės padėjėja
Sveikos,
na tai o ką galit pasakyt apie Klaipėdoje vykstančius kursus? ale reik man jų, ir būtinai
Va čia taip netyčia gavos, kad šiuo metu dirbu trys mėnesiai buhaltere, o pradėjau nuo visiško nulio
bandau kažką gaudytis, bet ale sunku kai viena sėdi ir nėr ko paklaust. niu bet krutu po truputi
na tai o ką galit pasakyt apie Klaipėdoje vykstančius kursus? ale reik man jų, ir būtinai
Va čia taip netyčia gavos, kad šiuo metu dirbu trys mėnesiai buhaltere, o pradėjau nuo visiško nulio
Sveikos,
Gal kas žino ką nors apie kursus Panevėžyje, kuriuos organizuoja Verslo konsultacinis centras. Ar verta juos lankyti.
Ir dar būtų įdomu sužinoti, ar pavyko kam įsidarbinti po kursų ir kaip sekasi dirbti, kažkaip labai nedrąsu, vis atrodo, kad kursų tokiam darbui mažai
Gal kas žino ką nors apie kursus Panevėžyje, kuriuos organizuoja Verslo konsultacinis centras. Ar verta juos lankyti.
Ir dar būtų įdomu sužinoti, ar pavyko kam įsidarbinti po kursų ir kaip sekasi dirbti, kažkaip labai nedrąsu, vis atrodo, kad kursų tokiam darbui mažai
Kaip manot, ar man verta eiti į buh. kursus, jei aš esu baigus Univere šią specialybę neakivaidžiai prieš keletą metų ir dabar noriu atgaivinti žinias(nes savarankiškai buhaltere nedirbau, t.y dirbu apskaitininke) ir noriu pradėti dirbti viena?
Labai laukiu atsakymo.
Labai laukiu atsakymo.