Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai

Ir aš norėčiau pramokti buhaltėrijos. Konkrečiau mane domina darbo užmokesčio skaičiavimas. Bet tokie kursai yra tik Pačiolyje, už dvi dienas reikia sumokėti beveik 400 Lt. verysad.gif
Ieškau, ieškau, bet niekaip negaliu surasti, jau visas čia įdėtas nurodas peržiūrėjau. Gal kas žino kur galima surasti tokius kursus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2006 11 30, 16:56)
Kaip manot, ar man verta eiti į buh. kursus, jei aš esu baigus Univere šią specialybę neakivaidžiai prieš keletą metų ir dabar noriu atgaivinti žinias(nes savarankiškai buhaltere nedirbau, t.y dirbu apskaitininke) ir noriu pradėti dirbti viena? g.gif
Labai laukiu atsakymo.

Jei turi laiko ir pinigu , kodel gi ne ir man atrodo vistiek neakivaizdziai studijuodama tiek nesuzinai, o plius jei jau esi pamirsus mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsidegiau ir aš baigt tokius kursus, taigi kadangi esu nedirbanti ,bandysiu per darbo biržą gaut ax.gif
Atsakyti
Butu labai idomu suzinoti tu merginu nuomone apie kursus, kurios rase, kad pradejo mokytis, kaip jums sekesi ir sekasi 4u.gif

as taip pat pradejau galvoti apie kursus, nors darbo susijusio su buhalterija nedirbu, bet noreciau nuo kazko pradeti, nes mane ko tai "popierinis" darbas labiau traukia... o dirbu vadybininke... Dar vat amzius mane baugina, vel viska nuo nulio pradeti... Net nebezinau, juociuosi pasimetusi...
Atsakyti
Niekada pradėt mokytis nebus pervelu. Dabar ir aš susidomėjau buhalterinės apskaitos kursais. Skaičiau kitame forume, kad nebrangus yra "Naujoje sistemoje". Čia Vilniuje. Reikės užsirašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teresa: 28 gruodžio 2006 - 14:29
QUOTE(Teresa @ 2006 12 28, 14:28)
Niekada pradėt mokytis nebus pervelu. Dabar ir aš susidomėjau buhalterinės apskaitos kursais. Skaičiau kitame forume, kad nebrangus yra "Naujoje sistemoje". Čia Vilniuje. Reikės užsirašyti.

Taip, mokytis niekada nebus velu... tik as galvoju apie veiklos keitima... ir neisvengiamai pradzia buna "0" tongue.gif
Atsakyti
Gal galetumete patarti,kur Kaune uzsirasyti i buhalteriu kursus?Aciux ax.gif
Atsakyti
Gal kuri iš jūsų šiuo metu lanko arba neseniai lankė buhalterių kursus (pradedantiesiems) Vilniuje? Ruošiuosi pradėt lankyti, bet vis neišsirenku kur eiti.
Pasidalinkit įspūdžiais, kaip kur sekėsi, kur geriau neiti, kiek trunka.
Busiu labai dėkinga. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 08 sausio 2007 - 18:06
Sveikos. Norėčiau paklaust tų, kurios jau baigė buhalterių kursus, kaip sekasi įsidarbint? Ar galima rast darbą baigus tik kursus? Pati jau turiu aukštąjį ir magistro laipsnį tik visiškai kitoje srityje. Dabar galvoju, kad reiktų persikvalifikuot į buhalteriją, tik ar stot į univerą ( siaubas, gaila ir laiko ir pinigų doh.gif ) ar pakaks tik kursų g.gif Domina kokia reali įsidarbinimo galimybė baigus tik kursus?
Atsakyti
įdomu o Šiauliuose kur nors galima lankyti buhalterių kursus? g.gif
Atsakyti
Jei neturite geru dedziu ar tetu, kurie idarbintu buhalterio padejeju iskart po kursu, tai tada beveik be sansu susirasti darba nekrimtus sios specialybes rimtu mokslu, ir patariu geriau nemetyti nemazu pinigeliu. taciau jei turite kur pradeti po kursu tada pirmyn, nes manau, kad moteriai sita specialybe labai gera vien del to, kad su amziumi tampi tik dar labiau norimas darbuotojas, ir nera nurodomas amzius iki 35 doh.gif
P.S tik nesirinkite paciolio kursu - nes grupeje buna nuo 20 - 30 zmoniu, nemoko su programa, kaune patarciau eiti buhalteriu mokymo centra, ten nedideles grupes, moko du menesius ir kaina apie 800 lt, moko dirbti su programa.
Vilniuje tai buhalteriu ir auditoriu mokykla, nes ten bent grupes mazesnes ir su programa moko taip pat, va Klaipedoje yra Heureka centras, kur moko puse metu, manau toks laiko tarpas yra kaip tik, kad ka nors pramoktum.
Cia tiek girdejau is zmoniu, kurie lanke siuos kursus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mersedes @ 2007 02 07, 10:48)
Jei neturite geru dedziu ar tetu, kurie idarbintu buhalterio padejeju iskart po kursu, tai tada beveik be sansu susirasti darba nekrimtus sios specialybes rimtu mokslu, ir patariu geriau nemetyti nemazu pinigeliu. taciau jei turite kur pradeti po kursu tada pirmyn, nes manau, kad moteriai sita specialybe labai gera vien del to, kad su amziumi tampi tik dar labiau norimas darbuotojas, ir nera nurodomas amzius iki 35  doh.gif
P.S tik nesirinkite paciolio kursu - nes grupeje buna nuo 20 - 30 zmoniu, nemoko su programa, kaune patarciau eiti buhalteriu mokymo centra, ten nedideles grupes, moko du menesius ir kaina apie 800 lt, moko dirbti su programa.
Vilniuje tai buhalteriu ir auditoriu mokykla, nes ten bent grupes mazesnes ir su programa moko taip pat, va Klaipedoje yra Heureka centras, kur moko puse metu, manau toks laiko tarpas yra kaip tik, kad ka nors pramoktum.
Cia tiek girdejau is zmoniu, kurie lanke siuos kursus  4u.gif

aciuks.gif už info mirksiukas.gif
Atsakyti