Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai

labas 4u.gif sugalvojau ir as lankyt buhalteriu kursus,pradejau ieskot kur jie vyksta ir nesuprantu g.gif vienur jie vyksta 20 savaiciu visa diena kaina apie 1200,kitur randu 1.5men po kelias valandas kaina 580,abiejuose nuo 0 moko,tai kaip cia yra schmoll.gif gal kur ilgiau moko,daugiau ismoko.Kazi kur eit?
Atsakyti
ziurint ko tau reikia? jei nori del "benro issilavinimo" tai tada eik i 60val kursus o jei galvoji dirbti tai tada maziausiai kur 200val.
Atsakyti
Taigi uzsirasiau i tuos kur 200val,beje,jie vadinasi apskaitininkiu,pradesiu nuo geguzes 2.Laaabaai NORECIAU juos baigus susirast darbeli koki.Gal atsirastu,kas lanke tuos kursus,jie vyks siaures lietuvos kolegijoje,gal kas girdejot ar geri jie ten,ar pavyko poto darba susirast 4u.gif
Papildyta:
Oi,suklydau doh.gif truks 800val
Atsakyti
[quote=aisme,2007 04 16, 12:02]
Labukas 4u.gif
o nesake kokios mazdaug dabar bus grupes (kiek zmoniu)? 4u.gif
[/quot
ne nieko apie tai nesake bet bus didesnes grupes, ir jau nezinau ar ten patarti ispradziu kol dar tik saskaitu korespondencijos buvo tai nieko bet dabar ten metu ataskaitas darem, balansa tai matosi kad medziaga neparuosta tai mes 4 nespejam isigilint ir nieks nestoja paaiskint ( vakar net supykau blush2.gif ) tai kas bus kai ji 10 ar 15 zmoniu mokys? doh.gif gal pertrumpi sitie kursai gal turi reiksmes kas desto na kam negaila pinigeliu tai gal geriau kur daugiau valandu viskas placiau isaiskinama nes laiko yra o cia tik skubam kad spetumem viska perverst cool.gif na aisku gali pati namuose studijuotis kas neaisku, bet .......... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inga222 @ 2007 04 17, 11:20)
ne nieko apie tai nesake bet bus didesnes grupes, ir jau nezinau ar ten patarti ispradziu kol dar tik saskaitu korespondencijos buvo tai nieko bet dabar ten metu ataskaitas darem, balansa tai matosi kad medziaga neparuosta tai mes 4 nespejam isigilint ir nieks nestoja paaiskint ( vakar net supykau blush2.gif ) tai kas bus kai ji 10 ar 15 zmoniu mokys? doh.gif gal pertrumpi sitie kursai gal turi reiksmes kas desto na kam negaila pinigeliu tai gal geriau kur daugiau valandu viskas placiau isaiskinama nes laiko yra o cia tik skubam kad spetumem viska perverst cool.gif na aisku gali pati namuose studijuotis kas neaisku, bet .......... blink.gif

Ir aš nuo rytojaus jau į tuos kursiukus eisiu.... ax.gif Dabar paskaičiau ką parašei ir truputį sutrikau...*****,jaučiu nelabai aš ten ką suprasiu jei taip.... g.gif Bet kad kiek ieškojau visur grupės pagrinde vakarinės sudaromos,nuo 17-18 val,o man reik rytinių.....Ir tik čia normaliausias laikas.....Na,bandysiu.......Žiūrėsim kaip seksis...... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ireba @ 2007 04 17, 12:29)
Ir aš nuo rytojaus jau į tuos kursiukus eisiu....  ax.gif Dabar paskaičiau ką parašei ir truputį sutrikau...*****,jaučiu nelabai aš ten ką suprasiu jei taip.... g.gif Bet kad kiek ieškojau visur grupės pagrinde vakarinės sudaromos,nuo 17-18 val,o man reik rytinių.....Ir tik čia normaliausias laikas.....Na,bandysiu.......Žiūrėsim kaip seksis......  smile.gif

keista na ten kur mums ta moteris desto tai ji dienom firmoj dirba tai tau bus visai kita destytoja parasyk kaip seksis net idomu pasidare kur as ten tada papuoliau. parasyk kiek zmoniu grupe gal ten atskiros firmeles taip vadinasi ir issimeto uzsakymus kaip nori net pasimeciau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga222: 17 balandžio 2007 - 22:06
QUOTE(ermelinda @ 2007 04 17, 11:34)
Taigi uzsirasiau i tuos kur 200val,beje,jie vadinasi apskaitininkiu,pradesiu nuo geguzes 2.Laaabaai NORECIAU juos baigus susirast darbeli koki.Gal atsirastu,kas lanke tuos kursus,jie vyks siaures lietuvos kolegijoje,gal kas girdejot ar geri jie ten,ar pavyko poto darba susirast 4u.gif
Papildyta:
Oi,suklydau  doh.gif truks 800val

labukas,o kokiam cia mieste,kiek kainuoja? Aciukas 4u.gif
Atsakyti
na ir kap kursai irebai smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(inga222 @ 2007 04 18, 11:13)
na ir kap kursai irebai smile.gif ?

Nu ką aš galiu pasakyti.........Eina sau kaip viskas sudėtinga ir greita. biggrin.gif Dėstys mums gal dvi...viena tokia pagyvenusi,kita jauna......Kaip išsireiškė ta kur pinigėlius rinko,tai patirtis ir jaunystė. lotuliukas.gif Bet šiandien tik ta jauna dėstė. ta senesnė kažkur išėjo,gal kitą kartą ateis...... unsure.gif Susidariau įspūdį,kad pabaigus tuos kursus buhaltere dirbt būtų žiauriai sudėtinga..Nes informacija pateikiama pakankamai greit ir suglaustai...Beje,jei gerai supratau,tai norinčios tuos kursus galės kartot kitą kartą jau nemokamai. Nu dar reikės pasitikslint...Sakė yra buhalterių klubas,kur buhalterės renkasi,dalijasi patirtimi,žodžiu jei kyla kokių klausimų,tai galima kiekvieno mėnesio pirmą šeštadienį ateiti ir pasiklausinėti,patirtim paidalinti. :)Visa tai nemokama. Ir dar ta senoji sakė duos savo koordinates (telefoną,el.pašto adresą),kad kilus klausimams nereiktų per visą Kauną belstis,o galėtum pasiskambint ir paklaust pas ją..... ax.gif Beje,dėstytojos abi irgi sakė dirbančios buhalterėmis...... smile.gif

Na,parašiau daug ir turbūt nieko aiškaus.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ireba: 18 balandžio 2007 - 13:22
QUOTE(ireba @ 2007 04 18, 14:20)
Nu ką aš galiu pasakyti.........Eina sau kaip viskas sudėtinga ir greita.  biggrin.gif Dėstys mums gal dvi...viena tokia pagyvenusi,kita jauna......Kaip išsireiškė ta kur pinigėlius rinko,tai patirtis ir jaunystė.  lotuliukas.gif Bet šiandien tik ta jauna dėstė. ta senesnė kažkur išėjo,gal kitą kartą ateis...... unsure.gif Susidariau įspūdį,kad pabaigus tuos kursus buhaltere dirbt būtų žiauriai sudėtinga..Nes informacija pateikiama pakankamai greit ir suglaustai...Beje,jei gerai supratau,tai norinčios tuos kursus galės kartot kitą kartą jau nemokamai. Nu dar reikės pasitikslint...Sakė yra buhalterių klubas,kur buhalterės renkasi,dalijasi patirtimi,žodžiu jei kyla kokių klausimų,tai galima kiekvieno mėnesio pirmą šeštadienį ateiti ir pasiklausinėti,patirtim paidalinti.  :)Visa tai nemokama. Ir dar ta senoji sakė duos savo koordinates (telefoną,el.pašto adresą),kad kilus klausimams nereiktų per visą Kauną belstis,o galėtum pasiskambint ir paklaust pas ją..... ax.gif Beje,dėstytojos  abi irgi sakė dirbančios buhalterėmis...... smile.gif

Na,parašiau daug ir turbūt nieko aiškaus....   doh.gif biggrin.gif

na baigus bet kokius kursus lengva nebutu dirbt bet as optimiste ir jau darbo ieskau blink.gif lotuliukas.gif na gal mama pades per skypa ramybes dabar ji tikrai netures lotuliukas.gif na reik pradet ir gilintis nes nera nei vienos buhalteres kuri vika zinotu toks jau cia reikalas drinks_cheers.gif
na o tu kokiu adresu cia eini? kai bus naujienu papsakok cia smile.gif nes man nieks nieko nesake apie kursu perkartojima ir t.t.t unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga222: 18 balandžio 2007 - 15:05
QUOTE(aisme @ 2007 04 18, 12:05)
labukas,o kokiam cia mieste,kiek kainuoja? Aciukas  4u.gif

siauliuose-siaures Lietuvos kolegijoje,1200lt
Atsakyti
Sveikutes merginukes
Gal kuri lanket ar lankot vev kursus. As pati i juos uzsiregistravau, todel butu idomu suzinoti lankiusiuju nuomone apie siuos kursus.
Atsakyti