Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai

QUOTE(Darlingkrbe @ 2007 08 31, 10:21)
Sveikos,

Dar ir www.viko.lt domina?
Aciu!

mane irgi domint viko.lt kursai, gal kas jau pradėjo lankyti, kokie atsiliepimai būtų?
Atsakyti
Sveiki,

noreciau paklausti jusu nuomones apie idarbinimo agenturos Darbintera organizuojamus apskaitos ir mokesciu pagrindu kursus Siauliuose. Po to dar organizuoja kursus su Riviles programa. Viso bendra abieju kursu kaina 1220 Lt.
Gal kas lankete? Pasidalinkite ispudziais, ar apsimoka eiti i juos? Ar po to galima vienam tvarkyti naujai isikurusios nedideles imones buhalterija?
O gal zinote imoniu, kurios gerai ir kokybiskai ruosia pradedanciuosius buhalterius Siauliuose?
Is anksto dekoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste: 25 rugsėjo 2007 - 13:43
svekutes, patin lankau paciolio kursus va siandien laikem egzamina. ka galiu pasakyti, man tai jie nelabai patinka tiesa pasakius, viena destytoja kaip ir nieko nu kita tai paskaito viska nuo skaidriu ir tiek kai uzduodi klausima susinervina. nors kursai vadinasi pradedanciuju ten gana aukstom frazem kalbama man baigusiai buhalterija tai aisku o va nieko nenutuokiancioms tai nieko gero siaip keikia daug kas, ziuresim kaip bus su mokestine dalimi.
Atsakyti
QUOTE(Kriste @ 2007 09 25, 14:42)
Sveiki,

noreciau paklausti jusu nuomones apie idarbinimo agenturos Darbintera organizuojamus apskaitos ir mokesciu pagrindu kursus Siauliuose. Po to dar organizuoja kursus su Riviles programa. Viso bendra abieju kursu kaina 1220 Lt.
Gal kas lankete? Pasidalinkite ispudziais, ar apsimoka eiti i juos? Ar po to galima vienam tvarkyti naujai isikurusios nedideles imones buhalterija?
O gal zinote imoniu, kurios gerai ir kokybiskai ruosia pradedanciuosius buhalterius Siauliuose?
Is anksto dekoju

Sveikos mirksiukas.gif

Aš tuo pačiu klausimu ax.gif Noriu keisti profesiją. Kaip manote, ar užtektų kursų, kad galėčiau pradėti dirbti buhaltere? Prieš tai esu studijavusi su ekonomika susijusį dalyką ir iš prigimties esu tiksliukė. Šiauliuose esu girdėjusi apie Darbinteros rengiamus kursus. Pinigai nemaži, nesinorėtų vėjais jų paleisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasta @ 2007 10 03, 17:27)
svekutes, patin lankau paciolio kursus va siandien laikem egzamina. ka galiu pasakyti, man tai jie nelabai patinka tiesa pasakius, viena destytoja kaip ir nieko nu kita tai paskaito viska nuo skaidriu ir tiek kai uzduodi klausima susinervina. nors kursai vadinasi pradedanciuju ten gana aukstom frazem kalbama man baigusiai buhalterija tai aisku o va nieko nenutuokiancioms tai nieko gero siaip keikia daug kas, ziuresim kaip bus su mokestine dalimi.

o kokiam mieste lankai? aš visokių atsiliepimų prisiskaičiau, tai kaip ir labiau į neigiamą pusę krypstų ir dar kaina tokia gerulė g.gif . juo labiau, kad Panevėžy jau kelinta karta jie atidedami, o pinigų gąžint jie nelabai linkę, kažką kitą įsigyti rekomenduoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(gur @ 2007 10 25, 14:03)
o kokiam mieste lankai? aš visokių atsiliepimų prisiskaičiau, tai kaip ir labiau į neigiamą pusę krypstų ir dar kaina tokia gerulė g.gif . juo labiau, kad Panevėžy jau kelinta karta jie atidedami, o pinigų gąžint jie nelabai linkę, kažką kitą įsigyti rekomenduoja  g.gif

siaip lankau Kaune jau treciadieni baigiam gausim sertifikatus. galiu tiesiai sviesiai pasakyti betvarkes yra su kaupu. pvz islaikem egzamina spalio 18 diena dar nezinom rezultatu vilnius neatsiuncia. kaip vyksta kursai dar nuo destytojos priklauso pas mus buvo 3 destytojos tai viena labai aiskiai deste galiu parasyt pavarde labai fainuole destytoja Viselgiene nu kitos tai as geriau isaiskinciau ko paklausi to negausi. ir siaip kas nessusidure su apskaita sunku tikrai medziaga paruosta tai siaip sau sudetos deklaracijos kuriose net eiluciu nesimato nezinau aisku as mokejau apie 900 litu bet vis tiek pinigas jie dabar padare praktine uzduoti tipo reikia sutvarkyti 1 men dokumentus va cia tai paciolio geras sprendimas tai tiek mano samprotavimu sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Planuoju į pačiolio kursus ir aš eit, tik dabar jie labai jau brangūs 1750lt, ar čia dėl to, kad su praktine buhalterija... Ar verti jie tokios kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 11 13, 14:12)
Planuoju į pačiolio kursus ir aš eit, tik dabar jie labai jau brangūs 1750lt, ar čia dėl to, kad su praktine buhalterija... Ar verti jie tokios kainos? ax.gif

sveikute, esu labai labai pikta ant paciolio kursu ir nuosirdziai patariu neapsimoka. gali ateit duosiu atsisviest visas papkes kas is to 2 is 3 destytoju vien skaidres skaite jei eisi pasiteirauk kas desto new man vienai patiko tik R Viselgiene super destytoja bet kiek zinau ji iseina va ji tai super isaikindavo jauna moteris bet lenkiu galva pries tokias destytojas. kiek zinau nuo gruodzio men bus sukurtas naujas internetinis puslapis apskaitajums ir ji ten destys zadu pati eiti sake net su programa mokins. ai parasysiu svarbiausia bajeri baigem kursus spalio 31 o sertifikatu dar neatsiuncia kaip manot i tai reguoti skambinau rasiau meilus niekam neidomu va tau ir PACIOLIS pikta pikta bet savo pasieksiu. o tokios kainos tikrai neverti as mokejau netoli 900lt.
Atsakyti
QUOTE(Akasta @ 2007 11 14, 18:50)
sveikute, esu labai labai pikta ant paciolio kursu ir nuosirdziai patariu neapsimoka. gali ateit duosiu atsisviest visas papkes kas is to 2 is 3 destytoju vien skaidres skaite jei eisi pasiteirauk kas desto new man vienai patiko tik R Viselgiene super destytoja bet kiek zinau ji iseina va ji tai super isaikindavo jauna moteris bet lenkiu galva pries tokias destytojas. kiek zinau nuo gruodzio men bus sukurtas naujas internetinis puslapis apskaitajums ir ji ten destys zadu pati eiti sake net su programa mokins. ai parasysiu svarbiausia bajeri baigem kursus spalio 31 o sertifikatu dar neatsiuncia kaip manot i tai reguoti skambinau rasiau meilus niekam neidomu va tau ir PACIOLIS pikta pikta bet savo pasieksiu. o tokios kainos tikrai neverti as mokejau netoli 900lt.

hm... susimasciau del tu kursu... gal bandyt kur kitur reikia, nes priedo ir dabar tie kursai tik sausio pab. butu. Ir kaip cia gali buti, kad tu mokejai 900lt, o dabar skelbia 1750 lt, negi tiek skiriasi tik dėl kažkokios praktinės buhalterijos.... O gal kas galėtų patart gerus kursus iš savo patirties? ir kad grupese būtų po nedaug žmonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 11 16, 14:15)
hm... susimasciau del tu kursu... gal bandyt kur kitur reikia, nes priedo ir dabar tie kursai tik sausio pab. butu. Ir kaip cia gali buti, kad tu mokejai 900lt, o dabar skelbia 1750 lt, negi tiek skiriasi tik dėl kažkokios praktinės buhalterijos.... O gal kas galėtų patart gerus kursus iš savo patirties? ir kad grupese būtų po nedaug žmonių  ax.gif

buvo tada nuolaida bet grupe susidare 30 zmoniu tai ir nieko gero. siaip kiek zinau su jais galima pasidereti o praktine buhalterija tikrai gerai dabar planuoju eit i R.Viselgienes destomus kursus noriu su programa pramokti man ir siaip visai grupei patiko jos destymas ko paklausi ta ir gausi isaiskins tol kol suprasi apie tuos kursus www.apskiatajums.lt reikes pasidometi kek ziurejau ir ten tokia pat programa ir kaina 750 lt nebuvau nezinau kai baigsiu parasysiu
Atsakyti
QUOTE(Akasta @ 2007 11 19, 10:48)
buvo tada nuolaida bet grupe susidare 30 zmoniu tai ir nieko gero. siaip kiek zinau su jais galima pasidereti o praktine buhalterija tikrai gerai dabar planuoju eit i R.Viselgienes destomus kursus noriu su programa pramokti man ir siaip visai grupei patiko jos destymas ko paklausi ta ir gausi isaiskins tol kol suprasi apie tuos kursus www.apskiatajums.lt reikes pasidometi kek ziurejau ir ten tokia pat programa ir kaina 750 lt nebuvau nezinau kai baigsiu parasysiu

o tie kursai vyksta vilniuje? nes žiūrėjau tame psl, tai tik kaune buvo parašyta..
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 11 19, 12:32)
o tie kursai vyksta vilniuje? nes žiūrėjau tame psl, tai tik kaune buvo parašyta..

jo cia kaune
Atsakyti