Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai

QUOTE(Akasta @ 2007 11 20, 11:05)
jo cia kaune

man vilniuje reikia g.gif turbūt bandysiu vis tiek eiti tada į pačiolio kursus, gal visgi, kai kaina didesnė ir mažiau žmonių grupėje bus, gal ir ta praktinė buhalterija neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasta @ 2007 11 19, 08:48)
buvo tada nuolaida bet grupe susidare 30 zmoniu tai ir nieko gero. siaip kiek zinau su jais galima pasidereti o praktine buhalterija tikrai gerai dabar planuoju eit i R.Viselgienes destomus kursus noriu su programa pramokti man ir siaip visai grupei patiko jos destymas ko paklausi ta ir gausi isaiskins tol kol suprasi apie tuos kursus www.apskiatajums.lt reikes pasidometi kek ziurejau ir ten tokia pat programa ir kaina 750 lt nebuvau nezinau kai baigsiu parasysiu

Laba,
O man neatidaro sio puslapio g.gif
Kas galite pasiulyti gerus kursus Kaune? Man reikia individualios imones buhalterija tvarkyti blush2.gif
Atsakyti
http://www.apskaitajums.lt/

dabar turėtų atidaryti smile.gif
Atsakyti
Hm gal ir nieko tie kursai. Gal zinot kada prades nauja grupe rinktis Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Wilte @ 2007 11 20, 21:59)

Aciu, dabar jau atidaro, tik kiek matau, jau pavelavau i kursus verysad.gif cry.gif
Atsakyti
labai visu atsiprasau kad blogai parasiau schmoll.gif gaol baigusios atsilieps parasys atsiliepimus. as tai bandysiu susisiekti su ta destytoja ir klausti kada vel komplektuos grupe labai noriu praktines dalies nes ten tipo kaip sake su kompiutere programa mokins. siaip programa panasi kiek skaiciau i Paciolio bet pas juos dabar 1800 lt tik ten buvo dar pelno mokestis o cia atrodo nera. tikiuosi nesigailesit baigusios. sekmes
PS Paciolis atsiunte pazymejimus tik dabar nors baigem spalio 31 d. va tokios pas juos kokybiskos paslaugos.
Atsakyti
As siuo metu lankau kursus " Europulse" 480 Lt.

cia Kaune, Aleksote
Atsakyti
ir kaip?
Atsakyti
SVEIKUTES. SI MENESI BAIGIAU PACIOLIO APSKAITOS KURSUS. TAIP KAINA TIKRAI DIDELE, O KOKYBES TRUKSTA. LABAI PATIKO MINETA DESTYTOJA R.VISELGIENE. IR PRAKTINE BUHALTERIJA GERAI. O AR PRASMINGA JUOS LANKYTI PASAKYSIU JEI (AR) SURASIU DARBĄ.
Atsakyti
QUOTE(aausra @ 2007 12 20, 14:53)
SVEIKUTES. SI MENESI BAIGIAU PACIOLIO APSKAITOS KURSUS. TAIP KAINA TIKRAI DIDELE, O KOKYBES TRUKSTA. LABAI PATIKO MINETA DESTYTOJA R.VISELGIENE. IR PRAKTINE BUHALTERIJA GERAI. O AR PRASMINGA JUOS LANKYTI PASAKYSIU JEI (AR) SURASIU DARBĄ.

va va ir as sakau truksta kokybes ir labai daug nors as mokejau dar 850 lt bet ir tu gaila doh.gif uz tokia kokybe buvo
Atsakyti
Gal kas lankėte AUDITO KONSULTACINIAME CENTRE (Vilniuje) buhalterių kursus... įdomu būtų sužinoti kokie atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ramce*: 27 gruodžio 2007 - 15:30
QUOTE(*Ramce* @ 2007 12 27, 16:30)
Gal kas lankėte AUDITO KONSULTACINIAME CENTRE (Vilniuje) buhalterių kursus... įdomu būtų sužinoti  kokie atsiliepimai  4u.gif

Ne lankiau, bet mūsų įmonės vyr. buhalterės atsiliepimai tai labai geri. smile.gif
Atsakyti