Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai

Kiek laiko tie kursai vyksta?
Atsakyti
QUOTE (vilma Liu @ 2004 06 01, 15:49)
Kiek laiko tie kursai vyksta?

tiksliai nelabai atsimenu, apie 2 mėn. kiekvieną dieną, taip iki 15 h., nors kai kurios paskaitos ir po pietų būdavo.
Atsakyti
gama, parašyk plačiau truputį ko ten išmokė.
kaip suprantu už dyką tai thumbup.gif o ar apsimoka už pinigus, įdomu kokia kaina
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 07 02, 19:46)
kaip suprantu už dyką tai thumbup.gif o ar apsimoka už pinigus, įdomu kokia kaina

siauliuose 4 menesiai 1140 lt
Atsakyti
Aš kai bandžiau per darbo biržą į kursus patekt, tai pasakė - aukštąjį jau turi, tai ko dar nori? Tuo labiau susijusį su vadyba, ekonomika ir pan. Čia tipo tiems tokie kursai, kurių iš vis nėra kur dėt. Nors aš tai abejoju, ar jie paskui net ir po kursų įsidarbins. Tik dėlto į DB ir registravausi, kad į tuos kursus patekt...Bet su tais konsultantais paskui daugiau vargo. O šiaip geriausi tikriausiai Pačiolio. Mano dėstytoja LTU, kuri tuos kursus ten veda ar programas sudarinėja tikrai rekomendavo.
Atsakyti
QUOTE (agnea @ 2004 07 05, 11:52)
Aš kai bandžiau per darbo biržą į kursus patekt, tai pasakė - aukštąjį jau turi, tai ko dar nori? Tuo labiau susijusį su vadyba, ekonomika ir pan. Čia tipo tiems tokie kursai, kurių iš vis nėra kur dėt. Nors aš tai abejoju, ar jie paskui net ir po kursų įsidarbins. Tik dėlto į DB ir registravausi, kad į tuos kursus patekt...Bet su tais konsultantais paskui daugiau vargo. O šiaip geriausi tikriausiai Pačiolio. Mano dėstytoja LTU, kuri tuos kursus ten veda ar programas sudarinėja tikrai rekomendavo.

kas registrujasi į DB tikslu įsidarbinti, po kursų įsidarbina, netgi kursų metu... o jei žmogaus išsilavinimas įgytas trumpiau nei pries metus, o tuo labiau jei įgyta profesija turi paklausa(žiureti barometra) tai i kursus nera reikalo rolleyes.gif Na ojei aukstasis, profesija pradiniu klasiu mokytojas -tada butina lankyti kursus...
Atsakyti
QUOTE (gama @ 2004 06 01, 08:09)
QUOTE (traliabum @ 2004 05 31, 15:43)
o su aukstuoju irgi perkvalifikuoja? as irgi noriu uz dyka tongue.gif

taip, taip. čia tik geriau. aš irgi esu baigus aukštąjį, tik visiškai nei su buhalterija, nei su ekonomika nesusijusią specialybę. o tuose kursuose vienos mergos buvo VU baigusios ekonomiką, kitos su technikumu, bet dirbusios buhalterėm, tai, vadinosi, kad jos kelia kvalifikaciją. iš grupės mes tik kelios buvom, kurios su apskaita visai nesusijusios. dėl to konsultantė ir kabinėjosi, bet sakiau, kad mano labai nepopuliari specialybė ir aš būtinai turiu persikvalifikuot. o viena mano draugė(vaikščiojo pas kitą konsultantę) ir turėjo medc. seselės išsilavinimą, bet jai jokių problemų į kursus patekt nebuvo. į tuos kursus būna eilės, reikai palaukt kelis mėn.

Tai čia tikriausiai reikia patekt tinkamu laiku pas tinkamą konsultantą smile.gif
Atsakyti
labas,bukit geros, parasykite nuomone apie buhalteriu kursus, kuriuos baigete, nes as noreciau pradeti lankyti, bet nezinau i kokius eiti.aciu.
Atsakyti
QUOTE (Kalinka @ 2004 07 05, 11:33)
kaip suprantu už dyką tai  thumbup.gif o ar apsimoka už pinigus, įdomu kokia kaina

Tai cia tiek kainuoja jeigu pats nori lankyti ir moketi? O kurioje vietoje jie vyksta?
Atsakyti
QUOTE (vilma Liu @ 2004 07 05, 13:56)
kaip suprantu už dyką tai  thumbup.gif o ar apsimoka už pinigus, įdomu kokia kaina

Tai cia tiek kainuoja jeigu pats nori lankyti ir moketi? O kurioje vietoje jie vyksta?

apie kuriuos snekejau Verslo rėmimo centras, tilzes g. 22, tel. 525100 smile.gif
Atsakyti
Kalinka, girdejau, kad Vilniaus gatveje yra buhalteriu kursai [ lygtais" Baltic Polis"] , ar zinai ka nors apie ju kursus?
Atsakyti
QUOTE (vilma Liu @ 2004 07 05, 13:56)

Verslo remimo centras Siauliai, tilzes 22 tel 525100
Atsakyti