Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai

QUOTE(RAIMPAL @ 2005 03 15, 15:33)
Sveikos mamulkos, gal galit padėt, jau net nežinau kur kreiptis. Man reikia parašyt darbą, "pragyvenimo lygio statistiniai tyrimai". Niekur nerandu. cry.gif  cry.gif  cry.gif Statistikos departamente yra tik skurdo statistika cry.gif Ką daryti blink.gif

kokios apimties, kokiam dalykui, kokiai mokslo istaigai?
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2004 05 31, 15:50)
aš baigiau prieš 2 m., gal dabar jau kiek pasikeitė, bet tada pagrindinis reikalavimas buvo turėti trišalę darbo sutartį, t.y., kad kažkokia įmonė parašytų raštą, kad po tų kursų priims tave į darbą buhaltere.

Turbut pagr. reikalavimas but bedarbe? O jei turiu darba ir esu dekretinese, ar galeciau nemokamai blush2.gif . Trisale darbo sutarti lengvai gauciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2005 05 24, 21:24)
Turbut pagr. reikalavimas but bedarbe? O jei turiu darba ir esu dekretinese, ar galeciau nemokamai blush2.gif . Trisale darbo sutarti lengvai gauciau blush2.gif

nu tu baik juokus smile.gif kad esi dekrete, taj nereiskia, kad esi bedarbe tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vilniuje, be Paciolio ir darbo birzos, kas nors dar rengia neblogus kursus pradedantiesiems. Turiu omenyj, kad jie bent 3 men. truktu, o ne keleta savaiciu 4u.gif
Atsakyti
Idomu, ar tikrai nera sansu isidarbint baigus tikkursus unsure.gif , zinoma ne buhaltere, o apskaitininke, buhalteres padejeja unsure.gif Vilniuje uz kokius 800 lt. per men., o veliau turint jau patirti prasimust ir uzdirbt daugiau rolleyes.gif .
Pasidomejai trimis imonemis Vilniuje rengiancius buhalteriniu pagrindu kursus:
1. Paciolis, kainuoja mazdaug iki 10 lt. val., 100 akademiniu val., bet nemoko dirbt kompiuterinemis programomis
2. Zinija, 8lt/val., 70 akademiniu val., is kuriu 40 val.moko dirbt su kompu.
3. Mokslo kampelis 5 lt./val. , 80 akademiniu val.
Ka manot? Labai laukiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Na, lai neisizeidzia Paciolio gerbejai, bet ash asmenishkai esu PRIESH Paciolio kursus, nes desto laaaaabai moksliskai, aukstom frazem, o ko reikia paprastai realiai imones buhalterijai-nepasako... doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2005 07 19, 18:19)
Na, lai neisizeidzia Paciolio gerbejai, bet ash asmenishkai esu PRIESH Paciolio kursus, nes desto laaaaabai moksliskai, aukstom frazem, o ko reikia paprastai realiai imones buhalterijai-nepasako... doh.gif:

Aciu uz pasisakyma 4u.gif , bet gal darbdaviams butu aiskiau, ka as baigiau. Patikima firma, o kitos jiems gali atrodyt kazkokios neaiskios unsure.gif , nors, zinoma, noreciau baigti tokius kursus, kad veliau kiltu kuo maziau problemu dirbant.
Atsakyti
manau svarbiau paciai kokius baigei nei darbdaviui wink.gif geras ir rimtas darbdavys ziures ne i firma, kurios kursus baigei, o i Tavo asmeninius sugebejimus wink.gif
Atsakyti
O ka manot apie Riviles mokymo centra?
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2005 07 20, 16:00)
manau svarbiau paciai kokius baigei nei darbdaviui wink.gif geras ir rimtas darbdavys ziures ne i firma, kurios kursus baigei, o i Tavo asmeninius sugebejimus wink.gif

kad gali nenoret net ziuret i sugebejimus, jei jam pasirodys, kad firma nerimta.
na paprasciausiai nepakvies i pokalbi ir psio.
o paciolis su kokybe gal ir nelabai, bet varda tai tikrai turi.
Atsakyti
o ar baigus kursus įmonoma dirbti buhaltere, tai galiu drąsiai sakyti, kad galima ir labai sėkmingai. ir ne tik mažą įmonę tvarkyti, nors pradėti reiktų nuo tokios. bet paskui su laiku laisvai galima normaliai dirbti ir uab-e, ir ne visai mažame, pvz. kelių milijonų apyvarta per metus.
mano ne viena draugė dirba baigusios kursus ir visai gerai sekasi. na buhalerija iš esmės nėra labai sudėtinga, tai ne aukštoji matematika, kur sunku įkirs. čia reikia turėti pradmenis, o paskui tik noro ir darbo. bet jei visokie paskaičiavimai ir pasiknisimai ne prie širdies, tai geriau iš vis nepradėti.
Atsakyti
O jei dar neturi aukštojo, dar tik studijuoji, ir esi baigusi buhalterijos kursus, ar įmanoma įsidarbint? vis mąstau pradėt kursus, bet nžn ar nebus veltui išmesti pinigai, nes esu studentė.
Atsakyti