Aš šiandien pradėsiu Globalių Idėjų kursus buhalterinius, po to galėsiu pakomentuoti kaip kas
nors dabar labai nedėkinga darbo rinka, bus sunku ką rasti

QUOTE(Cashmere @ 2009 09 10, 14:38)
Aš šiandien pradėsiu Globalių Idėjų kursus buhalterinius, po to galėsiu pakomentuoti kaip kas
nors dabar labai nedėkinga darbo rinka, bus sunku ką rasti

Tikrai butų įdomu, ar verta ten eiti. Lauksime žinių

Na vakar buvau pirmam užsiėmime, tai išdalino ir medžiagą ir CD, pliusas tas kad mūsų mažai tai gali skirt daugiau laiko, ir dėstytoja gera, čia taip suprantu kiekvienam mieste randa vietinį žmogų, taip visur tikriausiai būna.
Tik tas sunku, kad kasdien, darbo dienomis, po 3 valandas trunka, tai vargina truputį
Tik tas sunku, kad kasdien, darbo dienomis, po 3 valandas trunka, tai vargina truputį
QUOTE(Cashmere @ 2009 09 11, 08:58)
Na vakar buvau pirmam užsiėmime, tai išdalino ir medžiagą ir CD, pliusas tas kad mūsų mažai tai gali skirt daugiau laiko, ir dėstytoja gera, čia taip suprantu kiekvienam mieste randa vietinį žmogų, taip visur tikriausiai būna.
o tai čia kuriame mieste vyksta?
QUOTE(Cashmere @ 2009 09 11, 08:58)
Aš manau, kad 3 valandos tai čia tikrai nedaug.Kituose kursuose nuo 8 ar 9 iki 15 ar 17 val. būna.Net ir apskaitininku kursai nuo 9- 15 val. O jie manau, ne ką mažiau skiriasi nuo buhalterių kursų.
Manau, kad čia tik pirmą dieną tik 3 val.paskui bus daugiau.
Marijampolėj kursai
Na kursai bus kasdien po 3 valandas, gal sunkiausia tas kad vakariniai, tai po darbo dienos atrodo sunku
Na kursai bus kasdien po 3 valandas, gal sunkiausia tas kad vakariniai, tai po darbo dienos atrodo sunku

QUOTE(Cashmere @ 2009 09 11, 09:13)
Marijampolėj kursai

Tada atsiprasau, nezinojau, kad kursai vakariniai.Tada taip po darbo jau sunku susikaupti ir jautiesi po visos dienos pavarges.Sekmes jums ir kantrybes.

Ačiū

as ir kazkada labai norejau lankyti buhalteriu kursus, bet vat pabijojau - ar sukisus koki tukstanteli ir gavus popiereli, niu aisku neskaitant ir ziniu, - ar koks darbdavys vertins ta popiereli ir galvos, kad po kursu tu tikrai esi kvalifikuotas uzimti maziausiai kokio buhalterio padejejo vieta...
viso forumo neperskaiciau, bet ar kuriai nors uzteko tu kursu, kad isidarbintu paskui buhalterinej sriti (be pazinciu pagalbos)?
o kiek domejausi, tai visu kursu kokybe priklauso nuo destytoju, kurie visuose miestuose skirtingi..
gal kokius kursus esat kas Klaipedoje lanke?
viso forumo neperskaiciau, bet ar kuriai nors uzteko tu kursu, kad isidarbintu paskui buhalterinej sriti (be pazinciu pagalbos)?
o kiek domejausi, tai visu kursu kokybe priklauso nuo destytoju, kurie visuose miestuose skirtingi..
gal kokius kursus esat kas Klaipedoje lanke?
Jau geriau lankyt ir turėt tą popierėlį ir žinias, nei visai nieko neturėt ir toliau sėdėt be darbo. Mano tokia nuomonė.
Aš labai daug sužinau, tik kaip jau matau, kad jei nenusimanai apie buhalteriją visiškai nieko, tai gali būti sunku ten ką suvokt
Aš labai daug sužinau, tik kaip jau matau, kad jei nenusimanai apie buhalteriją visiškai nieko, tai gali būti sunku ten ką suvokt
LAbuka,as jau buvau uzisrasiusi i Paciolio kursus nuo rugsejo 14 dienos,bet nesusirinko grupe,tai ir nejau,o gal dar kazkas lanket countline kursus,puslapis toks http://www.countline.lt/kursai.php ,labai susidomejau siais,nes kalbejau su buhaltere,tai ji sake kad sie daug geresni uz Paciolio,tipo labiau gilinamasi i praktika,siaip jie ir pigesni truputi,skambinau tai sake vyksta 2dieniais ir 4dieniais,arba yra tik sestadieniniai...niu dabar taip pasimetusi,nezinau ka daryti
prasau padekit,tai kur man eit

QUOTE(Irinka_ @ 2009 05 17, 22:41)
Esu labai nusivylusi Pacioliu!!!
Man skubiai reikejo eiti i buhalteriu kursus, todel suradau siulomus paciolio buhalteriu rengimo kursus ir uzsiregistravau, viskas buvo ok, kol sumokejau pinigus, taip skubino sake jau reikia pries avaiate moketi o saskaita atsiunte tik pries kelias dienas, as nubegau sumokejau ir kita diena sulaukiau skambucio, kad kursu nebus nes nesusirinko grupe
ir pasiule laukti iki birzelio 15d. bet man ir laikas tas netinka ir laukti tiek nenoriu.Sumokejau gana nemazus pinigus (1266lt) ir paskui prasidejo nesamones, nekenciu tokiu neorganizuotu imoniu.Dabar lauksiu savo pinigu, kad grazintu atgal.Buvau labai teigiamiai nusiteiktusi ir emiau beveik brangiausius kursus kad ismokytu gerai o Jus dar ir taip apsizioplinot, fuj nusivyliau ir niekam nepatariu ten eiti, pinigu isreikalavo kuo greiciau o grupes dar net nesurinke tai kas cia per nesamone, laukciau iki birzelio 15d ir vel pasakytu kad nesusirinko grupe taip ir nuplauks visi mano darbai per ta Pacioli prakeikta
...
Tad pasiulykit mergaites ka nors kito Kaune kur galetu ismokyti buhalterines apskaitos pagrindu.Kaina nesvarbu, svarbu kokybe ir normalus organizotumas o ne kaip Paciolyje ....

Man skubiai reikejo eiti i buhalteriu kursus, todel suradau siulomus paciolio buhalteriu rengimo kursus ir uzsiregistravau, viskas buvo ok, kol sumokejau pinigus, taip skubino sake jau reikia pries avaiate moketi o saskaita atsiunte tik pries kelias dienas, as nubegau sumokejau ir kita diena sulaukiau skambucio, kad kursu nebus nes nesusirinko grupe

Tad pasiulykit mergaites ka nors kito Kaune kur galetu ismokyti buhalterines apskaitos pagrindu.Kaina nesvarbu, svarbu kokybe ir normalus organizotumas o ne kaip Paciolyje ....
man irgi panasiai buvo ...ziauriai irgi nusivyliau Pacioliu,sumokejau pinigus,kursai nuo rugsejo 14 dienos,nuo pirmadienio turejo buti,sake paskambins,viska paaiskins kas ir kaip,kur kursai vyks,ir zinokit 5dienio diena,kai buvo belike dvi dienos iki kursu,pasiskambinau pati,nes skambucio taip ir nesulaukiau...zodziu apsimete kazkokiais durneliais,tipo negali buti kad niekas neskambino,ir nepasake kad kursu nebus,nes grupe nesusirinko,tai as taip susinervinau,planavau viska,aukle suradau maziukui,o jie taip padare,zodziu i Pacioli tai tikrai neisiu,nuspresta,tik dabar kur kitur eit...visi mano planai suzlugo,o beto pinigu is Paciolio dar neatgavau