QUOTE(Latia @ 2009 08 07, 11:54)
Kai domėjausi prieš kokį mėnesį, man irgi užkliuvo skelbimuose ar tai jų psl. šitas valandų nesutapimas. Bet, jei gerai pamenu, kažkur išnašoje ar panašiai buvo paminėta, kad įskaičiuojamos ir valandos, kurias tu sugaišti atlikdama jų užduotus namų darbus (savo namuose
)

Papildyta:
as-berry ----> kaip sako rusai: sunku mokymuose, lengviau kare (ar kazkas pan.)

QUOTE(as-berry @ 2009 08 07, 09:20)
Na va galiu pasidalinti praktika apie Globaliu ideju kursus Vilniuje
Jau beveik baigiu pirmaja savaite vakariniuose kursuose
Grupeje esam 7 zmogeliukai. Medziaga visa segtuve duota, taip pat dar CD dave. Viskas kaip ir gerai, tik man gal is destytojos puses truksta tokio vientisumo ir apjungimo
Kaip pavyzdi parasysiu - pradejom jau tvarkyt imones puses metu buhalterija, pradejom nuo liepos menesio. Na ir tarkim pirma liepos menesio operacija - perkam prekiu is kitos imones. Na tai mes tik i bendra zurnala irasem ir viskas. Po to, kai sunaudojom dali tu medziagu ir reikejo paskaiciuot ju savaikaina, tai pasirodo, kad kai jas nusipirkom, reikejo jas itraukt i atsargu apskaitos kortele
Tikrai siaip viskas gerai, bet truksta tokio nuoseklumo. Nes musu grupeje yra zmoniu, kuriems sunkiai sekas, tai toks sokinejimas - ne i gera
leliukazz, natasele gal prisijungsiu prie jusu trecia savaite, nes vakarais turbut jau negalesiu

Grupeje esam 7 zmogeliukai. Medziaga visa segtuve duota, taip pat dar CD dave. Viskas kaip ir gerai, tik man gal is destytojos puses truksta tokio vientisumo ir apjungimo

Tikrai siaip viskas gerai, bet truksta tokio nuoseklumo. Nes musu grupeje yra zmoniu, kuriems sunkiai sekas, tai toks sokinejimas - ne i gera

leliukazz, natasele gal prisijungsiu prie jusu trecia savaite, nes vakarais turbut jau negalesiu