taip, tikrai imanoma
viskas imanoma jei yra noras.
Kad nebaigus aukstojo-dar ne priezastis negauti darbo, bet va zhiniu bent shiek tiek tikrai reikes

Kad nebaigus aukstojo-dar ne priezastis negauti darbo, bet va zhiniu bent shiek tiek tikrai reikes

QUOTE(gama @ 2005 07 22, 16:00)
o ar baigus kursus įmonoma dirbti buhaltere, tai galiu drąsiai sakyti, kad galima ir labai sėkmingai. ir ne tik mažą įmonę tvarkyti, nors pradėti reiktų nuo tokios. bet paskui su laiku laisvai galima normaliai dirbti ir uab-e, ir ne visai mažame, pvz. kelių milijonų apyvarta per metus.
mano ne viena draugė dirba baigusios kursus ir visai gerai sekasi. na buhalerija iš esmės nėra labai sudėtinga, tai ne aukštoji matematika, kur sunku įkirs. čia reikia turėti pradmenis, o paskui tik noro ir darbo. bet jei visokie paskaičiavimai ir pasiknisimai ne prie širdies, tai geriau iš vis nepradėti.
mano ne viena draugė dirba baigusios kursus ir visai gerai sekasi. na buhalerija iš esmės nėra labai sudėtinga, tai ne aukštoji matematika, kur sunku įkirs. čia reikia turėti pradmenis, o paskui tik noro ir darbo. bet jei visokie paskaičiavimai ir pasiknisimai ne prie širdies, tai geriau iš vis nepradėti.
na na, baigus kursus ar aplamai betkokius mokslus manau pirmiausia reiketu buhalterija "paciupineti" shalia kokios nors buhalteres, o ne iskart nerti i placius vandenis

QUOTE(Shirshe @ 2005 08 01, 17:11)
na na, baigus kursus ar aplamai betkokius mokslus manau pirmiausia reiketu buhalterija "paciupineti" shalia kokios nors buhalteres, o ne iskart nerti i placius vandenis
patikek kiek tokiu drasuoliu kursuose esu sutikusi-pradmenu ne visai ismano, o jau po metus ar net kelis vyr.buhalteremis dirba
plaukai shiaushiasi pagalvoju kas laukia direktoriu mokesciams atejus tikrinti i tokias imones... drasumas-dar ne proto pozymis 

Sutinku 100 %. Zinau netgi panasiu atveju. Kaip pavyzdziui, viena pazistama padirbejo 3 men buhaltere (darbo uzmokescio) ir isejo i kita imone dirbti vyr.buhaltere. Tiesa, ji mokesi buhalterijos kolegijoj, bet buvo negabi... Nezinau, kiek issilaikys toj imonej. Tikriausiai iki balnso sudarymo ir padavimo dienos kaip ir kitos tokios pat "profesores", kurioms teko zemai zemai nukrist po ivykusiu skandalu..
Noriu eiti bhalteriu kursus. Gal kuri nesenai lankete ? Parasykit atsiliepimus , kainas...
Ziurejau paciolio internete, bet nelabai aisku i kokius tureciau kaip visai nieko nemokanti eiti
Ziurejau paciolio internete, bet nelabai aisku i kokius tureciau kaip visai nieko nemokanti eiti

Labos,
Tai kaip supratau Paciolis truputi suda mala, jei ateini pasimokyti ir nori igyti praktiniu igudziu? As kazkaip buvau Pacioli jau atrinkus i pirmasias vietas :/
O siaip ir as labai noreciau ismokti buhalterijos ... jau nuo mokyklos laiku
Tai kaip supratau Paciolis truputi suda mala, jei ateini pasimokyti ir nori igyti praktiniu igudziu? As kazkaip buvau Pacioli jau atrinkus i pirmasias vietas :/
O siaip ir as labai noreciau ismokti buhalterijos ... jau nuo mokyklos laiku

Na, ash tikrai prieshishkai nusiteikusi Paciolio atzvilgiu ir visai ne todel, kad kt imoneje kursus destau, o tiesiog pati kelis kursus Paciolyje esu baigusi, i seminarus ejusi, taciau kai nuejau kitur-i kitus seminarus ir kt neskambiu firmu kursus-likau suzaveta ir beabejo apstulbusi Paciolio variantu... Ten tikrai painiai desto ir aiskina, o kaina lupa... Na matyt uz tarptautiniu zodziu vartojima paskaitu metu sumokame dydelius pinigus, o finale iseinama dar labiau pasimete...
Kaskart po seminaru Paciolio gryzusi sakydavau "Keisiu profesija...", kai tuo tarpu pabuvusi "Mokesciu srauto" seminaruose gryzti i darba ir tiesiog geriau jautiesi zinodama istatymu ir tt subtilybes
Kaskart po seminaru Paciolio gryzusi sakydavau "Keisiu profesija...", kai tuo tarpu pabuvusi "Mokesciu srauto" seminaruose gryzti i darba ir tiesiog geriau jautiesi zinodama istatymu ir tt subtilybes

Aga 
O ka pati destai? jei ne paslaptis ...

O ka pati destai? jei ne paslaptis ...
Buhalterines apskaitos pagrindu kursus

Vo plia ... taigi i pati buhalterijos taska pataikiau

ir visgi kur geriau pasimokyti tu buhalterijos subtilybiu? Sakot zinijoj?

QUOTE(Rasakela @ 2005 12 08, 18:54)
kokiu subtilybiu? ziurint ko Tau tixlei reikia