Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 21, 16:58)
Turėjau planuotą CP, bet prieš pora dienų visvien viską susitvarkiau su kremuku, pasiėmiau veidrodėlį, visaip ten kraipiausi kol pamačiau visus užkaborius, ir tvarka biggrin.gif

O baisiausia (čia KMUK) tai, kad prieš operaciją akušerė nusivedė į procedūrinį, sako lipk ant kėdės reikia pasiruošti, na ką aš žinau ko ten reikia, užlipau, o ji :
-Tai, kad jūs čia susitvarkiusi, tada visa nepatenkinta tokiu atšipusiu peiliuku  pabraukė kairėn dešinėn, ten kur bus pjaunama blink.gif atrodo net dantys subarškėjo  doh.gif  ir čia ne viduramžiais, prieš 7 metus

Dabar vėl  nestuke.gif  ir vėl laukia CP tai ką man patarsit?

nepergyvenk kiek gali /nori pati susitvarkyk o jei nesigaus tai tie 7 metai manau daug pakeite ir tikiuosi kad si karta nesulauksi tokios reakcijos.
Atsakyti
aš už tvarkingą ''vietelę''. manau, svarbu jausti komfortą.o kokiom priemonėm tai atlikti- kiekvienai spręsti individualiai smile.gif
Atsakyti
as uz tai, kad reikia susitvarkyti mirksiukas.gif savaite ar pora pries gimdyma dariausi depiliacija vasku, tai gimdymo metu, kad ir buvo truputi plaukeliu, bet as del to nepergyvenau biggrin.gif dziaugiuosi, kad buvau susitvarkiusi, nes mane kirpo ir siuvo, tai tikrai butu ten skute doh.gif blink.gif
Atsakyti
As uz susitvarkyma, nors gimdant nebuvau su "braziliska" depiliacija, manes niekas ir neskuto daugiau negu buvau susitvarkiusi pati, nors ir kirpo ir siuvo. Viena drauge per nestuma, kai tik nebegalejo susitvarkyt pati, ejo su vasku depiliuotis, buvo labai patenkinta ir dziaugesi, kad bent dabar atrado sita buda, nes oda liko kaip kudikio, plaukeliai ilgai neatauga, o atauge buna labai svelni, svarbiausia, jokiu spuogiuku ar pazeistos odos, sake nera skaudziau uz depiliacija. Tad jei svarstot apie sita buda, tai pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš va dabar trečiadieni užsiregistravau kojas nusidepiliuoti vašku pirmą kartą eisiu ir truputuka baisoka, bet jau kai nebegaliu pasiekti ką daryti doh.gif O gerąją vietelę, tai kažkaip nedrįstu eiti depiliuoti vašku, nes jaučiu irgi labai turėtu skaudėti, o per nėštumą, tai dar labiau skaudėtu, tai aš jau kaip nors pati apsitvarkysiu su veidrodėlio pagalba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita T. @ 2011 09 17, 20:54)
Aš va dabar trečiadieni užsiregistravau kojas nusidepiliuoti vašku pirmą kartą eisiu ir truputuka baisoka, bet jau kai nebegaliu pasiekti ką daryti  doh.gif  O gerąją vietelę, tai kažkaip nedrįstu eiti depiliuoti vašku, nes jaučiu irgi labai turėtu skaudėti, o per nėštumą, tai dar labiau skaudėtu, tai aš jau kaip nors pati apsitvarkysiu su veidrodėlio pagalba  rolleyes.gif

Galima pabandyti depiliacija cukrumi, nors as pati istveriu vasku ir kojas ir bikini, bet kam labai skauda, tai bent jau is savo kosmetologes girdejau, kad cukrumi yra daug svelniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egvi: 18 rugsėjo 2011 - 11:30
QUOTE(egvi @ 2011 09 18, 12:29)
Galima pabandyti depiliacija cukrumi, nors as pati istveriu vasku ir kojas ir bikini, bet kam labai skauda, tai bent jau is savo kosmetologes girdejau, kad cukrumi yra daug svelniau  mirksiukas.gif

Na nueisiu ir sužinosiu kas kaip biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi iki nėštumo pasinaudodavau kosmetologės paslaugomis, tai jau nuo seno ,,ten" buvo pilna depiliacija daroma. Nėštumo metu skutausi pati, peiliukais, taupėme... Džiaugiuosi, kad gal dvi dienas iki gimdymo nutariau nusiskusti, paskui nereikėjo. Dabar vėl laukiuosi ir planuoju pati nusiskusti, arba, jei piniginė leis, nueiti pas kosmetologę. ax.gif
Atsakyti
Kadangi kažkaip vis neprisiruošiu nueiti pas kosmetologę pasidaryti depiliacijos vašku, vis su peiliukais vargstu... tik kad ir kaip "šveisčiau odą", tepčiau ją losjonais, aliejais ir t.t. (trumpai tariant prižiūrėčiau po skutimo), niekaip neišvengiu spuogiukų, įaugimų, perštėjimų ir pan. schmoll.gif doh.gif anksčiau (kai pilvas netrukdė smile.gif ) susitvarkydavau epiliatoriumi, taip taip - skauda, bet labai gražiai oda būdavo kelias sav.... nu o dabar unsure.gif g.gif
Atsakyti
Su epiliatoriumi - galutinis efektas geras, bet ne man tokiai bailei biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif Bijau aš tų skausmų kaip velnio.. teks ir man kankintis su peiliukais :| O kaip depiliaciniai kremai?
Atsakyti
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2011 09 28, 20:03)
Su epiliatoriumi - galutinis efektas geras, bet ne man tokiai bailei  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif Bijau aš tų skausmų kaip velnio.. teks ir man kankintis su peiliukais :| O kaip depiliaciniai kremai?

Dažnai yra teigiama, jog depiliaciniai kremai dėl savo cheminės sudėties yra nepatartini nėščiosioms... nors kas čia žino...
Atsakyti
Visko gali būti g.gif
Atsakyti