Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

Depiliacija, na dėl estetikos ir patogumo reikalinga, būnant nėščiai tai tampa vos ne misija neįmanoma savom jėgom, tai aš jau paprašiau saviškio, kad prieš gimdyma, jis ją atliks, nes sesutės , kad tai atliktų tikrai nenorėčiau....
Atsakyti
QUOTE(sarlota123 @ 2011 08 17, 11:52)
Depiliacija, na dėl estetikos ir patogumo reikalinga, būnant nėščiai tai tampa vos ne misija neįmanoma savom jėgom, tai aš jau paprašiau saviškio, kad prieš gimdyma, jis ją atliks, nes sesutės , kad tai atliktų tikrai nenorėčiau....

nu nera neimanoma, as pati viska ta ryta pries viska susitvarkiau....zinoma pavarkti teko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet zinoma , kai as esu patyrus, ka reiskia kai atsiviepusi sesele tai daro, tai baisiau turbut nebuna... doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Surya @ 2011 08 12, 14:19)
Tai irgi išbandžiau depiliaciją cukrumi, jau pora kartų dariausi. Nu koks gėris!  biggrin.gif Efektas toks pats kaip su vašku, o skausmas keliskart mažesnis  thumbup.gif Iš pradžių net nesupratau, kad jau depiliuot pradėjo  smile.gif Negaliu atsidžiaugt atradimu  thumbup.gif Kosmetologė sakė, kad galės man depiliuot iki pat nėštumo pabaigos. Bet minėjo, kad ne visoms tinka šitas būdas ir kad jei nebandžiusi anksčiau, tai nėštumo metu nepataria pradėt nei vaško, nei cukraus.

Vilioja išbandyti, bet kainelės unsure.gif
Maždaug dvigubai daugiau nei vašku (o lyginant su mano dabartine kosmetologe, tai ir daugiau nei keturis kartus brangiau doh.gif ).
Jei ta depiliacija cukrumi nekainuotų 100-150 Lt (čia Kaune "Saulėjos" kainas žiūrėjau), tai greičiau susigundyčiau.

Aš darausi pas kosmetologę vašku tik paprastą bikinį. Vašku rimtesnio ir neištverčiau.

Naivus klausimas: o kokio lygio bikinio depiliacijos reikia prieš gimdymą? Užtenka braziliško ar reikia Hollywood (visai visai plikai)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cassiopeia @ 2011 08 18, 11:38)
Vilioja išbandyti, bet kainelės unsure.gif
Maždaug dvigubai daugiau nei vašku (o lyginant su mano dabartine kosmetologe, tai ir daugiau nei keturis kartus brangiau  doh.gif ).
Jei ta depiliacija cukrumi nekainuotų 100-150 Lt (čia Kaune "Saulėjos" kainas žiūrėjau), tai greičiau susigundyčiau.

Aš darausi pas kosmetologę vašku tik paprastą bikinį. Vašku rimtesnio ir neištverčiau.

Naivus klausimas: o kokio lygio bikinio depiliacijos reikia prieš gimdymą? Užtenka braziliško ar reikia Hollywood (visai visai plikai)? g.gif

as tai visiskai plikai dariausi g.gif g.gif manau taip patogiasiai ir paciai ir daktarams.... smile.gif
Atsakyti
tai ar reikia depiliuotis??? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Plikai dariausi tik viena karta (ne nescia), tai man labai nepatogu, todel per nestuma sito dalyko zinojau, kad tikrai nesidarysiu
Atsakyti
QUOTE(Ryto saule @ 2011 08 18, 21:18)
Plikai dariausi tik viena karta (ne nescia), tai man labai nepatogu, todel per nestuma sito dalyko zinojau, kad tikrai nesidarysiu

kodel nepatogu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 13, 15:45)
o jei as depiliuooju visad vasku ir bandyciau dabar jau cukrumi?.. va kai ir tau gaunasi tada gal.. Na man skaudziausia ten apacioje  blush2.gif Lupytes kai depiliuoja... virsuj nieko net nejauciu... TAi cukrumi ten apapcioj gal ne taip ir skausminga kaip supratau?  ax.gif O kainu skirtumas kaip?

Man irgi skaudžiausiai apačioj. Ir dar viršuj per vuduriuką, virš lūpyčių blush2.gif Bet su cukrum, labai lengvai iškenčiau. Net sakyčiau, nelabai buvo, ką ten kentėt thumbup.gif

Bet kaip jau rašė Cassiopeia, kainos dvigubai didesnės. Tiesa, aš pirmąkart bandyt ryžausi nusipirkusi nuolaidos kuponą. Tai pabandyk irgi paieškot kokios akcijos, o jei patiks taip kaip man, tai ir daugiau mokėt negaila bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Surya @ 2011 08 19, 10:52)
Man irgi skaudžiausiai apačioj. Ir dar viršuj per vuduriuką, virš lūpyčių  blush2.gif Bet su cukrum, labai lengvai iškenčiau. Net sakyčiau, nelabai buvo, ką ten kentėt  thumbup.gif

Bet kaip jau rašė Cassiopeia, kainos dvigubai didesnės. Tiesa, aš pirmąkart bandyt ryžausi nusipirkusi nuolaidos kuponą. Tai pabandyk irgi paieškot kokios akcijos, o jei patiks taip kaip man, tai ir daugiau mokėt negaila bus  mirksiukas.gif

as dabar tokia atsilikele pasijutau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nieko apie ta cukru nesu girdejus doh.gif biggrin.gif biggrin.gif tik zinau, kad drauge viena karta namu salygom kazkoki recepta su medum sau daresi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2011 08 18, 15:33)
tai ar reikia depiliuotis??? biggrin.gif biggrin.gif

Turėjau planuotą CP, bet prieš pora dienų visvien viską susitvarkiau su kremuku, pasiėmiau veidrodėlį, visaip ten kraipiausi kol pamačiau visus užkaborius, ir tvarka biggrin.gif

O baisiausia (čia KMUK) tai, kad prieš operaciją akušerė nusivedė į procedūrinį, sako lipk ant kėdės reikia pasiruošti, na ką aš žinau ko ten reikia, užlipau, o ji :
-Tai, kad jūs čia susitvarkiusi, tada visa nepatenkinta tokiu atšipusiu peiliuku pabraukė kairėn dešinėn, ten kur bus pjaunama blink.gif atrodo net dantys subarškėjo doh.gif ir čia ne viduramžiais, prieš 7 metus

Dabar vėl nestuke.gif ir vėl laukia CP tai ką man patarsit?
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2009 12 07, 20:16)
Taip taip, zinoma - normalus vyrai moteris vertina isskirtinai pagal tai kaip ar/atlikta depiliacija. Tai esminis pilnavertisku ilgalaikiu abipusiu santykiu islaikymo elementas. As galvoju, galetu pazinciu portaluose moterys ne savo veido nuotraukas deti ir savo charakterio savybes aprasineti, o iskart isideti tos vietos nuotrauka. Vyras paziuri - ir viskas aisku: yra kazkokia ilgalaikiu santykiu perspektyva, ar ne. biggrin.gif

Bet va pagalvoju ka daryti, jei moteriai nestumo metu uzdraudzia myletis ( taip buna gana daznai, kai yra komplikaciju) - is kur vargsui vyrui zinoti ar dar gyventi su ta moterimi, ar jau ja palikti? Juk tuo metu nesimato jos intymios zonos. Cia gal padetu kasrytine moters apziura  g.gif  - patikrinam ar susitvarkius. Jei taip, lai dar pabuna, jei netycia ne -metam pro duris.

Juokiuosi susiriesdama lotuliukas.gif Saunuole jus thumbup.gif Tikrai gera cia gyvenimo filosofija biggrin.gif
Atsakyti
Kiek zinau depiliacija su cukrum beveik neskausminga ir galima pasalinti daugiaiu plaukeliu ,nes galima keliata kartu ant tos pacios vietos tepti ,maziaiu dirginama oda.
Atsakyti